21

Ало ядренните

преди 10 години

Всякаква ядренна енергия - включително и електроцентрали - вън от Земята. Ако мислите за децата си.

20

Анонимен

преди 10 години

За да е по-заплашително може да copy-pase нат още 10 - тина пъти пасажа:"Южна Корея засече повишена активност на обекта ... Президентът на САЩ Барак Обама ще пристигне в петък.."Като се замисля може свернокорейците да се готвят да посрещнат маймун със ядрен салют!А тука се опитват да им оклеветят усилието!

19

Анонимен

преди 10 години

Искам прическа като на другаря Ким!!! И като влизам в залата всички да пляскат дружно в хор и да ги е страх от мен... Толкова ли много искам, няма ли един малък остров, на който да стана диктатор...

18

nexussss

преди 10 години

Айде бе Хамериканците....няма ли да научите на демокрация и братската Северна Корея??? А забравих...те нямат много природни богатства и не са на особено важно стратегическо място. Май май не си струва разходите да свалите дебелото изчадие Ким Чен Ун от власт....нищо, че народа му мре от глад и страх, пък и на този беден и окраден народ няма какво още да му вземете, съответно и не си струва да го учите на демокрация нали?????

17

Анонимен

преди 10 години

Направете теста над Вашингтон.

16

.

преди 10 години

Право е и на С. Корея и на Иран да правят ядрени опити , не защото е нещо хубаво, но откъде накъде само Русия и САЩ ще имат право да правят такива опити , те ли управляват света или по-точно на тях ли принадлежи света , та ще казват (най-вече американците) къде какво трябва да има как и т.н.

15

.

преди 10 години

Еми да си тестват нали са си вкъщи , не е като да тестват човекоядни делфини в Черно Море или да строят бази из цяла Европа и да носят демокрацията на разни малки нацийки с много ОЙЛ или опиум. Убийствата ,издевателствата и ограбването са легализирани в циничния свят , в който живеем и се натичат "северноатлантически ценности". И не защитавам руснаците , ненавиждам ги заради комунизма , който ни докараха , но и от задокеанските престъпници е настръхнал света вече !

14

Анонимен

преди 10 години

В коя страна по света *** не са диваци и варвари?

13

Анонимен

преди 10 години

toia kiu4uk koga 6te go puknat kakto se e oial 6te grymne kato atomna bombi4ka.

12

Пак ли бе ?

преди 10 години

Ами Иран няма ли и те да се захванат пролетно с атомноите бомби ? Ядрено оръжие в Ирак ? КОГА !? Да се чуди човек накъде да си насочи вниманието в Украйна ли , в С. Корея ли или някъде другаде ще изникне мистично ядрено оръжие ?

11

Майтап да става!

преди 10 години

Явно Ким скучае. Затова се е.бава с братята янки. Ако е решил да ги изпържи с някоя бомба, едва ли ще ги предупреждава. Засега просто изчаква. Виж, ако стане голям конфликт, тогава ще заиграе дръвцето.

10

Анонимен

преди 10 години

До 9НЕ знам кой кого и къде слага ама хората отиват в Америка, а не в КНДР, нали? Едните ядат купичка ориз през деня, другите ходят където пожелаят посвета. Да им пожелаем на севернокорейците все така да слагат САЩ на онази си работа :)

9

МРАВКА

преди 10 години

КИМ ЧЕН УН МЕ КЕФИ КАК СЛАГА С.А.Щ. НА ОНАЯ СИ РАБОТА.ТАКА БИ ТРЯБВАЛО ДА ПОСТЪПВАТ ВСИЧКИ.АГРЕСОРА С.А.Щ. ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИГНОРИРАН ОТ ВСИЯЧКИ СТРАНИ.

8

путин муньос

преди 10 години

ще се обадим на мадридското плашило дедо мони да уплаши до смърт диктаторът кореец !!

7

Gеnеrаl Vеchiаrеlli

преди 10 години

Отговорът няма да закъснее . Скоро и американци и руснаци и др соцове и *** на Сащ и Русия ще усетите новата италианска атомна бомба която ще се разработи като дойдат крайната десница на власт в Рим. Трябва ви пак един нов силен Мусолини да ви размаже кратуните на руснаци американци корейци точно като италианската армия през втората световна война ви разби в Гърция Съветския съюз Северна Африка и Франция .

6

Анонимен

преди 10 години

до 5А да си чувал, че притежава руски ракети Топол-М, непросветений сине?

5

Анонимен

преди 10 години

Едно ми е интересно: Как Ким Чен Ун ще ликвидира Обама? Дали ще използва огнехвъргачка, миномет, картечница или с проста гаубица? Или ще го коли с *** нож? Вие как мислите?

4

Нема лабаво!

преди 10 години

Става напечено! Бягайте братия демокради!

3

пратете

преди 10 години

СЕРГО нали е социалист да види развитата социалистическа ядрена бомбаджийска държава нали за това ни говори ЧЕ МИСЛЕЛ за народа нищо че БАЩА МУ КРАДНА 10 000 000 ДОЛАРА

2

8888

преди 10 години

Ейййй тоя с дръпнатите очички има гОУлеми яица...хич не му пука.А мишоците в Вашингтон само говорят и кръстосват моретата с нААкани ***.