9

до БНБ

преди 10 години

време е да си пиеш хапчетата

8

БНБ

преди 10 години

Време е да затворим и руските банки у нас , като Корпоративна Търговска Банка например !

7

чичо томовата колиба

преди 10 години

много скоро сичките банки на окупаторите на крим ще гризнат дръвцето, а от там и всичките им клиенти.Явно кагебейското джудже от кремъл е проспал тази част от лекциията или съветниците му са пушили кофти трева.Жалко за обикновените хора в РФ щото ще им се наложи да си понижат стандарта си на живот че ще тр да се върнат отново от панелките в землянките въпреки наличието на толкова подземни богатства и суровини.

6

Той е

преди 10 години

Само така,някой требе да им сложи юздите на банките! Ха някой клиент се е оплакал, че го мамят с лихви или такси, ха са им пратили спецназа, ще има падни-стани, до припадък! Де да можеше и у нас да стане така, току-виж банките се сепнали, и престанат да свалят по 10 кожи от длъжниците си!

5

шопето

преди 10 години

Бе защо им са банки вече, като няма да имат пари кримчани!? *** ще им праща безплатно храна и газ. Важно е да се вее съветското знаме...

4

><

преди 10 години

Абе аз нали ви казвах преди седмица, че като се махнат Мак доналдс ще им падне стандарта на руснаците....... хахахахаха ще им накривят на шапката !!!

3

Анонимен

преди 10 години

Руските банки не искат да отварят клонове в Крим, защото ги чакат ... санкции!Коя частна банка би рискувала да загуби международните си връзки, заради ... грандоманията на Путин? Все по-тъжен ще изглежда полуостров Крим! Но руснаците са свикнали. Пък и порядъчно количество водка всяка вече ги изважда за няколко часа от състоянието да мислят и да се тюхкат, в каква грозна и ужасна държава живеят! Държава управлявана от злобно кагебейско джудже!

2

цар Киро

преди 10 години

Аз пък ще открия пункт за вторични суровини и прословутият флот постепенно ще изчезне.

1

БАТ САЛИ

преди 10 години

аз ше открия ЧЕЗ в Крим