88

aboychev

преди 10 години

ТОВА Е ОБРАЗЕЦ НА НАГЛОСТТА.СВЕТЪТ СЕ СДОБИ С ОБРАЗЦОВ МЕРЗАВЕЦ В ЛИЦЕТО НА ПУТИН

87

Adam1966

преди 10 години

Борисова градина до Орлов мост от 1 ви май , ще се именува " Целувков парк " ! Очаква се втора част на блокбастера " Целувката " с участието Станишев и Местан !!Мястото и Срещата не се променят 1 ви май Орлов мост 2014 г. Канени са и други участници ! Заповядайте !!!

86

Анонимен

преди 10 години

gf

85

браво

преди 10 години

Браво

84

българин

преди 10 години

до Smurf Вярно голямо лицемерие , прилича и на извинението на Станишев към етническите турци за възродителния процес ( на съвместен митинг в подкрепа на правителството) . Симеон - Кобургът го детронират и изгонват, 55 години по късно стават коалиционен партньор в правителството му. На мюсюлманите им сменят имената а след това правят коалиция с тях. За комунистите няма граници , няма и значение как се наричат БКП , БСП , ДПС КГБ . А днес че се покажат и ще гласуват на тълпи срещу мнението ми .

83

Smurf

преди 10 години

Реабилитирал след 80 години то вече няма живи пострадали от Сталин , че дори и децата на репресираните от Сталин са вече на преклонна възраст ако са живи , той ще ми ги реабилитира, да не са били виновни нещо че да ги реабилитира . Висша форма на лицемерие

82

българин

преди 10 години

Да реабилитира нашите братя волжките българи ,които са преживяли насилствена смяна на имената и са карани да се наричат татари а не българи каквито все още се чувстват. Ако Русия беше наша братска страна , как си обяснявате че е смазала Волжка България , продължава да асимилира населението и като ги нарича татари , отказва да признае Светите Братя Кирил и Методий за българи ? Има много други причини да смятаме , че русия има интереси и нищо друго ... и все пак са народ ... С роднините е трудно!

81

Сталин

преди 10 години

Не се вживявай в моята роля дорогой Владимир. Тьи ещо маленкий. СССР е едно Русия е друго.Сталин е глям диктатир Путин е малък диктатор. Сталин значи столана, а Путин значи...

80

Анонимен

преди 10 години

Нищо друго освен плитка демагогия от страна на Путин!

79

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 129 Реабилитация значи ре-абилити, значи да ти върнат, каквото са ти взели, да те оневинят, ако са те обвинили неправилно, да те възстановят, ако са те увредили по някакъв начин. В случая би трябвало да им се върне земята, да се обезщетят за тормоза, да ги признаят за официално малцинство и такива неща. Друг момент - по коя логика хората, насилствено присъединени към Русия, ще бъдат призовавани в руската армия, която все още е наборна?

78

****

преди 10 години

Татарското малцинство било против анексирането на крим,а да си търсят друго място за живеене искат ли?

77

Анонимен

преди 10 години

реабилитацията се изразява в това, че човек нито може да е виновен за това, къде се ражда, нито за това, какво са вършили неговите деди. вендетата е друга работа. но и за нея има край.

76

Анонимен

преди 10 години

Така и не разбрах, в какво се изразява тая реабилитация?Ако е просто празен звук, тогава това е една подигравка.

75

Тихомир Томов

преди 10 години

До Не И двамата сте объркани от печатна грешка

74

булгар/татар

преди 10 години

А кога ще приеме указ , който да прикани татарите потомци на Кубрат заселили се на Балканите да се върнат отново в Татаристан ?

73

Тихомир Томов

преди 10 години

В указа е споменат и свинаря " виновен " за въстанието срещу татарите .

72

Погглед напред

преди 10 години

След не много време друг ще реабилитира украинците за Путинските репресии, а Путин ще се приравнява със Сталин, Ленин, Хитлер, фашизъм...

71

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПлюс това курсът на лева към рублата се повиши с 10%.

70

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен важни показатели са още и неговата структура, балансът по текуща сметка и т.н.------------------- И по двата показателя сме по-добре от руснаците, нещо друго да питаш?

69

Ахмед

преди 10 години

До ком.112:Дано ти урегулират центровката с рязана бургия *** такъв!!!