18

!!!!!!!!!!

преди 10 години

saitovete za koli i kaporo- zaguba na pari i vreme

17

Анонимен

преди 10 години

Mi te zatova gi nari4at balaci...

16

Анонимен

преди 10 години

Ami zatova shte si kypyvash maratonki nike ot online magazina na nike... samo *** shte pazari ot neizvesten website.Така е, но много балъци са изгоряли, привлечени от по-ниска цена. Измамниците копират дизайна на официалните магазини , но нямат AGB и Impressum.

15

Анонимен

преди 10 години

До 21Ami zatova shte si kypyvash maratonki nike ot online magazina na nike... samo *** shte pazari ot neizvesten website.

14

Анонимен

преди 10 години

"Тази жена е верно много проста, кой ще ти седи и търси държавата на регистрация на собственика на сайта?!? А и няма да си купувам апартамент, че да ми е зор дали ще го има сайта и след 2 месеца."Това е МНОГО важно! В интернет има хиляда фалшиви магазина за маратонки, на-вече на Nike. Плащаш по сметка, нищо не получаваш, дори и менте, а после се оказва, че "продавачът" е измамник от Афганистан, Нигерия и т.н.

13

Иван Пешев

преди 10 години

Ей много експерти, и аз съм експерт по с1хото мезе. Аман значи от хора дето искат да учат

12

он лайн

преди 10 години

пазарувам от 3 години от наши и чужди сайтове дрехи, обувки ,мебели.електроника и още други неща и съм много доволна ,спрях да обикалям по магазините и да си губя времето безполезно ,много е удобно ,намираш всичко и на добра цена препоръчвам го.

11

Анонимен

преди 10 години

"Експерт: Продуктът трябва да отговаря на снимката и на описанието"===Олеле, майко, експерти! И как точно да разбера дали продуктът отговаря на снимката и описанието преди да съм го поръчал, платил и получил???

10

мими

преди 10 години

Пазарувах в такива магазини, но откакто изгорях със сикрет зоун съжалявам вече не вярвам на такива български мошеници.Не са лоялни към клиентите си,връщаш закупената стока, но пари не чакай!Така че българи не купувайте от тях.

9

Анонимен

преди 10 години

Пазарувал съм по интернет.До момента не съм изгарял ,а избора и цената са с пъти ,а не с % по добри.Както казва 3 шмекера, има стоки с цена 5 $ на цена 60 лв в България.

8

Ани

преди 10 години

От три години купувам от онлайн магазини и досега не съм имала проблем, напротив много ми е удобно, и бързо се доставят! Ако отида в магазин няма да мога да видя всичките артикули, а в онлайн магазините мога да разглеждам всичко!

7

дo: 6

преди 10 години

Мене ми прилича на байчарка от Сливен имам предвид Дасикане Рома всъщност които тези същите се наричат Българи

6

аз

преди 10 години

Тази жена е верно много проста, кой ще ти седи и търси държавата на регистрация на собственика на сайта?!? А и няма да си купувам апартамент, че да ми е зор дали ще го има сайта и след 2 месеца. Има си преглед и тест на пратката, ако не ти харесва - отказваш и си приключил въпроса.

5

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 10 години

Татарка ли е тази?

4

брадваро

преди 10 години

изображението е на невестулка, което ще рече, че е змийско сърце:)) невеста и само демоните се завръщат от миналототъпичек чехословакия:))колко пъти да ти го кажа

3

Българин

преди 10 години

Тия Булгария Он Ейър, не са смешни ми са направо трагични. Едно че канят посредственни политици и "специалисти" всеки ден да бръщолевят глупости по теми, които малко хора ги вълнуват и задълбават до всяка безсмисленна подробност само,за да запълнят ефирно време с безсмислици и глупости. Сега и експерти по интернет пазаруването докарали - съмнявам се да има такава "професия" по света.Да не говорим, че и не могат да си изберат истинско българско име. "булгария" ? България, а не "булгария" е.

2

Шмекер

преди 10 години

Пример за шмекерии бол, давам такъв с батерия за Нокиа - в ибей струва 6-8 долара, в България по сервизите тарикатите я продават за 60 лева. Мисля, че изводите са ясни.

1

Чичо

преди 10 години

Естествено, че предпочитам онлайн пазаруването. Дори за дрехи - с малко повече четене на коментари, ще си изберете подходящия размер. А за електроника - никакъв спор, че е по-изгодно и по-евтино. Трябва да кажем стоп на бг тарикатите, които слагат по 100-200% надценка. Искам да им видя унилите физиономии след като разберат, че народа повече няма да им се връзва на шмекериите.