20

До 10

преди 10 години

Прав си, гнусна е.Единствено ПО-БНУСНА Е РУСИЯ!!!

19

Анонимен

преди 10 години

Никой не иска комунизъм!/само нашите червени ли значи/

18

Анонимен

преди 10 години

До демократВ Турция има дмокрация, Ердоган преди месец за пореден път спечели с около 60%. Какво искаш да подкрепят?

17

в

преди 10 години

До анонименПлутокрация (на гръцки: πλουτος богатство, κράτος управление) е форма на държавно управление, при която решенията на правителството се базират не на мнението на народа, а се вземат от влиятелен кръг на висшето общество, съставен от богати хора. Това създава дълбоко социално неравенство и ниска социална мобилност.Плутокрацията е частен случай на олигархията. В античността по отношение на Картаген в частност, терминът е много често употребяван, но в съвремието се споменава рядко.

16

Анонимен

преди 10 години

Това го играхме и тука - официален курс 1:1, обаче това е само за държавната банка. Ако искаш да си купиш нещо хубаво, държавата те дере с курс 3:1 комунистическа демагогия.

15

демократ

преди 10 години

Един *** въпрос имам - защо САЩ не подкрепи протестиращите срещу диктатора Ердоган в Турция на Таксим, които бяха пребивани като кучета, обгазявани??? Защо САЩ не казаха нищо, когато Ердоган наруши свободата на словото и забрани Ютюб и Туитър????А във Венецуела народа има право да протестира, защото въпреки, че страната е на едно от първите места по добив на петрол, народа продължава да е беден и да живее мизерно.

14

Цветна революция

преди 10 години

Цветната революция във Венецуела още не е завършила.

13

Анонимен

преди 10 години

На поредния диктатор, му запари под краката !

12

СИРИЛ

преди 10 години

До Анонименърво, той създаде двойна валутно-курсова система. Съществуващият официален курс от 6,3 боливара за долар ще остане за основни стоки като лекарства и храни, докато вторият плаващ курс, който към настоящия момент е 11,3 боливара за долар, ще бъде използван за определени инвестиции, преводи и самолетни билети.

11

СИРИЛ

преди 10 години

До АнонименИкономистите се съмняват, че венецуелската полу-корекция ще сработи. Те смятат, че вероятно ще последва още по-голямо увеличение в черния пазарен курс, който вече е 12 пъти по-висок от официалния курс. От друга страна в петък курсът на песото към долара на черния пазар в Аржентина бе с около 33 на сто по-висок от официалния курс.

10

СИРИЛ

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВИ в двете страни има висока инфлация. Годишната аржентинската инфлация е повече от 25%, докато венецуелската е повече от 56%. Високото ниво във Венецуела се дължи отчасти на по-тежките валутни ограничения, които оказват негативно влияние върху износа.

9

Анонимен

преди 10 години

МАМИЦАТА ИМ МАЗНА, ГНУСНА, НАГЛА, ЛАКОМА И ПОДЛА АМЕРИКАНСКА! ТОВА Е НАЙ-ГНУСНАТА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ НАЙ-ГНУСНИТЕ ПОТЪНАЛИ В ЗАВИСИМОСТИ ХОРА! ДА ВЪРВЯТ НА МАЙНАТА СИ ТЕЗИ БЕЗКРАЙНИ ТЪРТЕЙ, ПЛУЖАЦИ И НАЙ-ДОЛНИ ***!

8

Анонимен

преди 10 години

Антисоросоиди,съвъкуплявайте се взаимно!

7

анонимен

преди 10 години

Мда, лидерката на сепаратистите е подкрепена от САЩ. А защо протестиращите в Испания например не са подкрепени....всичко е пределно ясно. "New world order" - или на байганьовски- нов световен ред. Увеличаване на хомопедеруги, на милярдерите и на бедните. Това е "демокрация". А българите просто няма какво да направят... не че искат де...тъй че какво ли следва....?

6

Лисан

преди 10 години

*** от всички страни, обединявайте се!

5

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

РАЗСТРЕЛЯЙТЕ ПРОДАЖНИЦИТЕ ВЗЕЛИ ,,МРЪСНИ''$-И ЗА ДА ПРОДАДАТ СВОЯТ НАРОД ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ВАМПИРИ!

4

Анонимен

преди 10 години

Тези са много религиозни католици , и населението се е отправило към морето за Великден.Провокатори отвън с маски правят " протестен митинг ".

3

Анонимен

преди 10 години

Само като внесат някои от вън и се започват размирици - друг начин няма да се превземе Венецуелския газ .

2

Анонимен

преди 10 години

Дългата ръка на ЦРУ в позната съпунка вече не хваща дикиш.Цакайте господа хамерисанци чудесен начин за справяне с кризата - пари срещу ШУМ.Само че от време на време паглеждайте си дълга да не стане 20трл., че ще плащате с територия.

1

poznata istoria

преди 10 години

Mnogo poznato izglejda - grupi dobre obucheni I plateni ot US provokatori s uchastieto na drugi zabludeni ovchici sa pak na rabota da svaliat pravitelsvta. Ujna amerika dostatachno se e nagledala na amerikanskata pomost. Te tazi krivorazbrana demokraciata I nikoga neizpalneni obestania dobre gi znaiat sled opita na Bolivia kadeto ot tolkova pomost sasipaha darjavata.