254

Анонимен

преди 10 години

ПОЛЯЦИТЕ И РУМЪНЦИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ПРЛТИВ РУСИЯ!!!

253

ppancho

преди 10 години

Проговорете на руски в Полша.Където и да е...но много внимавайте: ))).Последно допуснах тази грешка на един паркинг в Краков.След дълго шофиране един пиян просяк ме помоли за милостиня...Полския ми се видя познат и му отговорих на руски ...Бах ти човека-побесня погна ме ,настоя да разбере дали съм руснак...Никога не съм усещал толкова осезаема омраза от непознат...После до края карах на английски ...и се оказаха много симпатични хора...искам да кажа ,чче разбрах какво е да си съсед с Русия: )))

252

Анонимен

преди 10 години

До Италиански войникma ti si lud be.Italianskata "armia" niama nishto obshto sus voiska.tIA SE DUNI PO ABSOLIUTNO VSICHKI NAPRAVLENIA.Za vsiaka italianska operacia se otdeliat dopulniteni chasti ot nemskata armia.

251

european

преди 10 години

по омразата им към Америка българите са равностойни на талибаните!

250

Говорить Москва

преди 10 години

Дано да са готови да приемат и няколко ядрени ракети при първото рязко движение на янките в Полша, ние вече пренацелихме няколко ракети специално към Полша.

249

анонимен

преди 10 години

еееее... лешоядите идат...

248

giayr sma4kan

преди 10 години

ebaxti polacite nasraxase oshte predi da e stanalo neshto siriozno i xop vikat za pomosh,zencovci

247

До 305.

преди 10 години

Сигурно е жалко че не сме още под турско и да не говориш български вече !

246

жалко...

преди 10 години

Не стига, че си нямате понятие от история, ами сте и неграмотни на всичкото отгоре... Дано руския език повече да ви се отдава господа разбирачи!!!

245

Анонимен

преди 10 години

Да е и от дедо ти цитата , прегърни го. Аз съм българин !

244

Анонимен

преди 10 години

антихриста е в кремъл.анатема анатема анатема

243

Анонимен

преди 10 години

298. Какво Русия да спомене добро за България бе , нали на картата , от Освобождението се пише Името България , какво ще се разправят повече с Турция ! Турците напускат пределите ни и си отиват в Турция. Ама то бива простотия , но се чудите къде да ръчкате !

242

european

преди 10 години

това са цитати от Раковски, писани през 1859 г. бе *** съветски!

241

Хей European

преди 10 години

Ти си турчин , скрий се там дето си и не се опитвай да си загрижен за България , защото злобата те тресе !

240

298

преди 10 години

И милото ти отечество 5 века не може да мръдне от 1 мил. Население . Избивани, потурчвани и отвличания!Хайде и ти си един турчин, що се правиш на ударен ! Загрижил се за милото му отечество !

239

european

преди 10 години

и още от Раковски, майка ви русофилска -Всякога проклета Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните простодушни българи, че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото Отечество и да ги преселва малко по малко в земите си. Нейната злобна политика се познава твърде отдавна и от това, щото тя ни в един си договор с Турция нищо добро не е споменала за Българи, ако и да е имала най-добри удобства за това. Тя всякога е само своята политика гледала...

238

european

преди 10 години

и още - От тях времена, като почна да слабей Турция, Русите започнаха често да минуват Дунава и да разоряват бедното ни Отечество. Колкото пъти руските войски са минували Дунава, най-големи опустошения и разорения е претърпяло нашето бедно Отечество.

237

european

преди 10 години

и още от Георги Раковски - Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част.

236

european

преди 10 години

русофилите - при Доктор Сър Пичук !!! (laugh)

235

european

преди 10 години

Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!Георги Раковски1859