107

Банкер

преди 10 години

Вервайте ми. Путин нема толку фногу пари. И да има са фногу повече. Ако са повече не са в американски банки, а в щтвейцарски, а ако са в щтвейцарски банки хамериканците нема да ги барат щото и техните с там. Ако ги побарат путин ще нападне Хамерика. Ако не я нападне - ке падне.Може да са в китайски, но не вервам. А в български - може ама се не вервам. В Сирийски/..

106

Анонимен

преди 10 години

Е брей,коя е тоя луд да държи таквиз пари на влог,тия пари са толкова много,че на тях им требе ежедневен оборот,а а та поефтинели,а а нещо поскъпяло,та тя и мащинката се върти като перпето мобиле,няма спиране,и всички милиардери от форбос да се съберат не могат да е уравновесят и според закона на равновесието тегли на една страна,затворете си очите кат Темида за да не се изкриви кантара.

105

Анонимен

преди 10 години

А бе, това поредната приказчица за добро утро деца ли е или е бълнуване на изкуфяли дъртаци?

104

Лапай банана

преди 10 години

Започва нова седмица за мен и това може би е последния постингв сайта. Ние Българите трябва да разберем, че освен руснаците ние нямамедруг на света - останалите искат само да но ограбят и използват.Преди 1990 ние имахме най-интензивни икономически отношенияс ГФР (Западна Германия) и очаквахме помощ и подкрепа от тях като обичаен партньор -- нищо подобно не се случи.Не вярвайте на никого - нито на З. Европа нито на САЩ,вярвайте в себе си, а ако дойде помощ, то ще бъде само от Русия.

103

сирил

преди 10 години

"Прогресивно се увеличава делът на напълно амортизираните производствени фондове, който в края на 80-те години достигна 40-45 на сто (). Дългът на държавата към банките надхвърли 10 милиарда лв. (вътрешен дълг.). (...) Брутният дълг на държавата в конвертируема валута надхвърли 10 млрд. долара (външен дълг)(стр.4 от доклада).

102

сирил

преди 10 години

До КрaсиГ. В своя доклад, изнесен на пленум на ЦК на БКП на 11.11.1989 г., той казва в прав текст: "В сферата на държавното и общественото устройство бе създадена обстановка сходна с феодалното управление () главната причина за създалото се положение бе неизживяната сталинска командно-административна система, монополът на властта, фактическият тотален контрол върху производството и разпределението, намиращ се в ръцете на бюрократичната върхушка (стр.3 от доклада). "Прогресивно се увеличава делът на напълно амортизираните производствени фондове, който в края на 80-те г

101

Алов

преди 10 години

Щяли да замразят.Ами след Украйна ще иде до Щвейцария да си ги отмрази.

100

сирил

преди 10 години

До НФБКитайската компания Foxconn, която сглобява iPhone за Apple, повиши заплатите на служителите си с 25%. Както съобщава "Гардиън", компанията решила да вдигне възнагражденията заради зачестилите самоубийства сред работниците. Според данните на Foxconn през февруари средната месечна заплата на заетите е 285-397 долара. В момента там се трудят около 1.2 млн. души. Те работят шест до седем дни в седмицата по 14 часа на ден.

99

СИРИЛ

преди 10 години

До Бойко не БорисовТи видя ли някъде твърдение,че НЯМА ТАКИВА ПАРИ?????

98

Анонимен

преди 10 години

Тия хамериканци съвсенм изтрещяха!

97

Анонимен

преди 10 години

До РумбоЧовек,който от няколко години се готви за тая война,ще остави ли парите си на удобно за американците място?И дали съществуват реално тия пари?Е,не е сиромах,това е ясно!---другаде няма къде да ги остави , руските банки не са надеждни...

96

Румбо

преди 10 години

Човек,който от няколко години се готви за тая война,ще остави ли парите си на удобно за американците място?И дали съществуват реално тия пари?Е,не е сиромах,това е ясно!

95

логично

преди 10 години

Лични санкции не са толкова абсурдниАмериканците така действат-ако не могат да подкупят някой държавен глава-убиват гоНапр.Садам,какъвто и да е,но можеше да го съдят поне

94

Adam1966

преди 10 години

Шистов газ само ще помогне да се укроти положението ! Долу ръцете на САЩ от швейцарските сметки с $....нека си ги харчи !

93

до Peshonizer 2

преди 10 години

Снимки на Меркел и то без бански публикуваха в мрежата още на първите избори в ГерманияТова беше направено от нейния щаб,за да се докаже категорично от кой пол е

92

Шоп побратим

преди 10 години

Оти му требеше тоя Крим като и без това си беше негов ?...сега, че бере само ядове. Мани ами ръгна и къде бракята си...славянин бил.

91

до 148

преди 10 години

До АнонименА твоята участ е да си илитерат - първи вид!

90

Анонимен

преди 10 години

Най-накрая и тоя комунистически престъпник да изгори с парите си. Така му се пада за всичкото зло причинено.

89

Анонимен

преди 10 години

Ето защо Пичкин толкова настоятелно си налага мнението за Южен Поток. Да ама другаря комунистически престъпник няма да има такъв проект и милиардите ти ще бъдат замразени. Аахахаххааха да си ги беше крил под дюшека :)))

88

Анонимен

преди 10 години

До АнонименExxon Mobil се отказва от проучванията за шистов газ в Полша-----те и от българия ще се откажат, вашата участ е да сте роби :)