39

ER_Dr

преди 10 години

Ходел на море в Турция и Гърция, за да не вижда руснаци... аха. Там руснаци няма, гарантирано:)))) Значи тук има хотели например само с германци и човекът може да ходи там. Ставане сутрин, плюскане (маслото се гъчи с лъжица), киснене в басейна (дори хотелът да е на брега), дартс, немска естрада, плюскане, киснене в басейна, плюскане и пукане до припадък. Към 4-5ти ден в дневния режим заема място и диарията.

38

БМ_21 Град

преди 10 години

Украйна обяви премирие .. да украинската армия може би, но мутрите "правосеки" както ги наричат там продължават с нападанията, тази нощ са атакували пост в покрайнините на града и са убили от 1 до 3 човека, с ответен огън са убити 2 "правосеки". При бягството си са оставили част от въоражението си .. интересното е, че то не е на въоръжение в укр. армия, американско производство /пластичен експлозив, патрони тип "дум,дум", картечница и т.н /.. как ли са се оказали у тях !?

37

Анонимен

преди 10 години

Интересно ---борят се за правда и свобода а всички са със маски на лицето.Това ме навежда на мисълта че има нещо нередовно.Щом като са убедени че правдата е на тяхна страна би трябвало лицата им да са открити и да бъдат горди че я защитават.Или може би са платени наемници...

36

киро

преди 10 години

Като е обявила примирие, защо напада и убива невъоръжени хора. Днешната украинска власт е двулична, страхлива и лъжлива. Никой не и вярва.

35

Кой ще следи?

преди 10 години

Кой ще следи, дали Сащ ще изпълнят задълженията си от Женева? Дали ще разоръжат бандюгите от "Правый сектор"? Кой и какви санкции срещу Сащ ще наложи, ако те не си изпълнят задълженията?

34

няма да атакуват

преди 10 години

Украинското правителство заяви, че няма да атакува проруските сепаратисти през Великденския уикенд. Само ще изпрати четири джипа с тежковъоръжени бандюги от "Правый сектор" в Славянск! Които няма да атакуват, а само ще колят мирните жители!

33

Анонимен

преди 10 години

Христос Воскресе!На всички антибългари ще кажа:България се пише винаги с главна буква.Да миеш *** дори в САЩ едва ли е толкова приятно,но за *** които нямат друг шанс е добре.

32

Анонимен

преди 10 години

Прекъсва се активната фаза на терористичната операция.

31

калвача

преди 10 години

По кротко,пишещи братя, не забравяйте че слънцето изгрява винаги от изток. От там е идвала и пак ще дойде свободата.

30

Анонимен

преди 10 години

До Анонименне ми дреме изобщо на кво море ходиш бе ***, американски *** слуга, некадърник продажен турски, върви да миеш тоалетните в щатите и не ми се прави на брокер от Уолстрийт, панелен таласъм такъв !--------шшшш, ало я по-спокойно го давай.не ми обяснявай неща които не ги разбираш, в америка и тоалетни да миеш пак си по-добре от българия

29

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До ЕU citizenГръмнисебе! Ще има толкова Русии, колкото Владимир Владимирович си иска!Анадънму, търки?

28

лъжеш!

преди 10 години

До ЕU citizenФашизмът идва от Европа, а не от Азия. Мусолини и Хитлер са европейци, а не азиатци.

27

Уинстън Чърчил

преди 10 години

Господа! Депутати и лордове! Днес война ни е обявила малката балканска държавица България. В която си честитят ходенето на баня. Сами разбирате с какви хора си имаме работа.

26

Анонимен

преди 10 години

До ХА,ХА,ХАААА...Това,което пишеш е много странно. Защото Уинстън Чърчил видял джакузи за пръв път в живота си в дачата на Сталин по време на посещението си в Москва през войната. И като се връща в лондон поръчва да му направят същото. Самият Чърчил описва това в мемоарите си. А на път към Москва единият британски самолет се поврежда в Иран и руснаците превозват част от делегацията със свои руски самолети. В това време Чърчил чака в Москва хората си.

25

до 28

преди 10 години

а жена ти разправи ли ти как руските солдати след като се измият, са и се изреждали бе некадърник ? ако ти ес е родило бяла дете със сини очи д азнаеш че е от правилната раса, а не то такъв черен катър като теб хе хе хе

24

Анонимен

преди 10 години

не ми дреме изобщо на кво море ходиш бе ***, американски *** слуга, некадърник продажен турски, върви да миеш тоалетните в щатите и не ми се прави на брокер от Уолстрийт, панелен таласъм такъв !

23

спомен от Великден

преди 10 години

Американците бомбардираха Сърбия в 1999 г точно на Великден. И дори на самия Великден не спряха бомбите. Имаше загинали сърби на самият Великден-1999г.

22

ХА,ХА,ХАААА...

преди 10 години

ДОБРЕ ЧЕ ТАЯ РУСКА *** ХОДИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА В ГЕРМАНИЯ , ТА ВИДЯ КАК ЖИВЕЯТ БЕЛИТЕ ХОРА.!ЖЕНА МИ , МИ РАЗПРАВЯШЕ КАК СЕ ЧУДЕЛИ НА ВОДАТА КОЯТО ИЗЛИЗАЛА ОТ СТЕНАТА В КУХНЯТА !РУСКИТЕ СОЛДАТИ СИ МИЕЛИ ЛИЦАТА В ТОАЛЕТНИТЕ ЧИНИИ И РУГАЕЛИ ,ЧЕ ВОДАТА ТЕЧЕ МНОГО БЪРЗО!ИЗОБЩО , *** ПРИМИТИВНА *** ---КАТО НАШИТЕ ЧЕРВЕНИ ***!!

21

Анонимен

преди 10 години

Какъв фашизъм , бе *** руски ***....?!На тия *** руски пиянки , им дай водка и им чети весници от преди 50 години с болшевишки простотий!ТЕ СА ТОЛКОВА *** И ПРИМИТИВНИ , ЧЕ НЕ ЗНАЯТ ДАЖЕ В КОЙ ВЕК ЖИВЕЯТ!!Покрай тия *** ,вече ннамразих и нашето море ...хода само в Гърция и Турция! АМАН ОТ ТИЯ СМРАДЛИВИ ПИЯНИ МУЖИЦИ !

20

Анонимен

преди 10 години

Нет фашизму! Слава России!