65

Левски

преди 10 години

До 123Явно съдиш по себе си, колко си жалък....

64

Анонимен

преди 10 години

Сидни не се опитва да отвори очите на никого. Или е комплексар, или се е заразил от манията на западната цивилизация да преувеличава постиженията си(в щатите можеш да намериш 26 годишен, работил като генерален директор, главен мениджър и т.н. и 200 години стаж в областта). Като се видя колата му се разбра, че басейна не е негов, а само го мие. Като излязоха постовете му на тема компютри се разбра, че и от компютри не разбира. А за фютчърстие и яхтите няма и да споменавам...

63

Georgi

преди 10 години

Abe Angele za chashata kafe i obqd v resturant sam saglasen zashtoto gore dolu tolkova izliza v Evropa kato sam patuval no chak pak 2500 franka naem neshto mai ne mi se vqrva... To po taq logika te sa po zle naistina ot Balgarite.

62

Анонимен

преди 10 години

До АнгелЛекарски преглед 200 евра.

61

Анонимен

преди 10 години

Дянков и Борисов пък искаха да замразят пенсии и заплати и се смееха на Сидеров, който искаше минимална заплата от 1000 лева и минимална пенсия от 500 лева.

60

цж

преди 10 години

Истината е че Българина дълбоко комплексиран човечец

59

Българин

преди 10 години

До гроб ще плащаш ти данък простотия,***!Колата съм си я платил в брой с пари,които съм спечелил с труд,платил съм данъци на държавата за тях и само за първото тримесечие на тази година съм отворил 42 нови работни места ТУК,в БЪЛГАРИЯ!Затова съм отворен,клоун спраскан!Защото съм останал тук и допринасям с каквото мога за да се развива икономиката на тази държава,давам хляб на много хора и в края на всяка година давам парички на определен дом за деца,лишени от родителски грижи!Излитай!

58

Анонимен

преди 10 години

Ангелчо, цените са така, както казваш, освен за месото: много повече от 30 франка е. Аз съм виждал цени от 50 франка на килограм за свинско место, а за телешко и до 80 франка за кило даже имам и снимки, но няма как да ги кача тук. Затова какво правят швейцарците: хоп на влака я до Франция, я до Германия или Италия, пазаруване с огромни торби за 2 седмици напред в пъти по-евтини супермаркети и обратно в Швейцария

57

Анонимен

преди 10 години

До БългаринЧовек, който пише клеДка вместо клеТка да ми говори колко е преуспял и как аз съм в гетото, а той на луната е меко казано смешно! А иначе за протокола, само колата ми струва 300 000 лева,пари, които едва ли си виждал накуп и по филмите! Затова *** ще наричаш майка си, овчар убит, а на мен ще ми говориш на Вие!----много си отворен бе батка :)държал съм по $300 000 в ръцете си не да ми обясняваш колата ти колко струвала, дето ще я плащаш до гроб

56

111

преди 10 години

Нема ли кой да ги съжали.

55

Анонимен

преди 10 години

Abe hora, ne mi se jiwee v Awstralia.Dori ne mi se hodi natatuk.

54

Анонимен

преди 10 години

3270 евро минимална месечна заплата? bruto razbira se.chisto1800euro.ottam natatuk zenite sa wisoki bezbojno wisoki. abe sustata pokupatelna sposobnost 2300 ewro bruto v Holandia.

53

Анонимен

преди 10 години

До Ангел - "скъпият живот"Ми защо се оглеждаш за Швейцария. Там е така.

52

Анонимен

преди 10 години

До Ангелеййййййй Ачо,тия швейцарци били по-зле и от нас бе....тц тц.

51

xxl

преди 10 години

У нас има твърде много търтеи чиновници ,които изяждат хляба на българина!

50

Az sum

преди 10 години

Човека от Сиднеи се опитва да ви отвори очите , да ви покаже че съществува живот над мизерията на коятo сте свикнали . Само престъпниците в България имат сметка да ви държат неосведомени и параноидни . Много Българи се спасихме с бягство от законовите бандити управляващи България , но това не ни прави по-малко Българи от останалите там . Все пак бъдещето на България зависи именно от избягалите а не от смачканите от всекидневна битка за оцеляване слуги на мошенници и бандити , нещастници в България .

49

Шаро

преди 10 години

Тия да ядат ряпа, ако знаят на нас комунистите какво ни обещаха е еееее х хееееииииииии. А бък ако знаете какво ни чака о,оооохххоооооооу.

48

magiv

преди 10 години

Арестуваха двама младежи за убийството на 88-годишнаОткраднали брадва, стари пари, коронки за зъби и монети,Пребиха 15-годишен в центъра на Пловдив,Двама загинаха в катастрофа в София-в България.

47

Българин

преди 10 години

Човек, който пише клеДка вместо клеТка да ми говори колко е преуспял и как аз съм в гетото, а той на луната е меко казано смешно! А иначе за протокола, само колата ми струва 300 000 лева,пари, които едва ли си виждал накуп и по филмите! Затова *** ще наричаш майка си, овчар убит, а на мен ще ми говориш на Вие!

46

До анонимен 64

преди 10 години

Ще поживеем и ще очакваме още по интересно време от това в което живеем сега.В този вид Швейцария сега е един анахронизъм.