49

диалектика

преди 10 години

до ФАЛШ: Ето това не могат да разберат ***,които се изреждат да плюят върху българите,т.е,върху себе си.ЕЦБ заля гърците с нищо не означаващи хартийки,но прехвърли всички негативи от тази своя "благотворителност",върху главите на европейските овце и в частност,на нас.Никой тогава не изкрещя, срещу това убийствено деяние,за европейската и в частност,българската икономика.А сега крещят като ***,от пуснати няколко милиона подобни хартийки.Това показва овчия характер на "европееца".

48

Кикс

преди 10 години

До Барба Янис, Циганакис европроблемакис - не булгаракис тях пращакис. И не всичко булгаракис мутракис.Честитос празнакис Христос воскресакис!

47

Барба Янис

преди 10 години

До Кикс 47+Анонимен 45СЕГА РИВЕТЕ А? А ГА ЯДОХТЕ КИФТЕТАТА У НАС НЕ РИВАХТЕ! Ааа аркадаши. Работакис бре,по малко бла,блакис, иначе мизеракис.Не само да ни пращате кадъноруспу хоризонтал работакис и бебета продавакис.

46

ONASSIS

преди 10 години

ХРИСТОС АНЕСТИ ! ХРОНИА ПОЛЛА ! Православни български братя и сестри.

45

Анонимен

преди 10 години

До КиксА ти гледай да си вземаш хапчетата редовно !Заради такива като тебе , навсякъде гледат българите със подозрение !

44

АНОНИМЕН

преди 10 години

СПОКОЙНО ! Сега ще пуснем 500 милиарда евро и в България и стой та гледай!*** най - богатата държава в света.

43

Кикс

преди 10 години

До ONASSISАаа елинакис! Узо смукакис, сиртаки танцакис, чиния чупакис и *** насиракис, масраф не плащакис. Стига плакакис - работакис бре!

42

Кикс

преди 10 години

До Ф.С.ВТова за салатиерата е добро от практическа гледна точка! Не се бях сетил. Благодаря за идеята!Дали ще става и за микровълнова? Ще проверя и ще пиша по въпроса.

41

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО ПЛАЧАТ ТЕЗИ БЕ? ХОРАТА ИМ ПОМАГАТ ДА СИ ИЗПЛАТЯТ МИЛИАРДИТЕ ДЪЛГОВЕ КАТО ГИ ПОДПОМАГАТ С ЕВРО НАПРАВЕНО С УБИИСТВЕН ТРУД А ТЕЗИ ПИЧ.И РЕВЪТ. АЙ СИКТИР БЕ МАЛЯКИ.

40

Анонимен

преди 10 години

И на нас ни писна от некадърни гръцки шефове, даващи мизерни заплати, но не ревем. А и за да се направят такива банкноти се иска акъл,а не само сиртаки и узаки. И откъде знаят,че са у нас, а не в Гърция направени? Или май са на принципа всичко хубаво е наше, всичко лошо- отвън.

39

ONASSIS

преди 10 години

до 37 до JusticeНякои ченгенета са учили бъргарския, като втори език в турски медресета.

38

Анонимен

преди 10 години

Орешарски обеща "рестарт" на производството.Е тежка промишленост не можем,но поне лека печатарска,пак е нещо.

37

наказание

преди 10 години

Някой има ли идея как може да се докладва подобно престъпление пред гръцките власти

36

Анонимен

преди 10 години

Това е дело на ***, взеха им митниците, хванаха белото ама те по гръб не падат! Турците пък си печатат оригинални долари и гърчолята си ги ползват. Ей гейберисти, да вдигнете качеството, та да не излагате Родината!)))

35

ONASSIS

преди 10 години

Малко, вулгаракис граматикис!1.*** Василева: Гърция залята от фалшиви банкноти от 50 евро от България.2.ONASSIS: Гърция залята с фалшиви 50 евро банкноти от България.

34

до Justice

преди 10 години

Пробвай да пишеш на български. Затова братята Кирил и Методий са създали писмеността ни.

33

Неграмотни

преди 10 години

Абе пичове от Днес.бг, случайно да знаете, че обрЪщение се пише с буква "ъ" или , за да си журналист не се изискват такива познания?

32

Justice

преди 10 години

Che kakva e razlikata m/u tezi Euro i USD-rite bez pokritie pechatani ot FED ?Vtorite sa "legalni".

31

Средношколец

преди 10 години

"Гърция залята ОТ фалшиви банкноти ОТ 50 евро ОТ България"***, ОТкъде ги взе толкова много "ОТ"-а, ОТ образователната рефома ли? А пък, доколкото си спомням от шести клас, глаголът "заливам" върви с предлога "с", (т.е. "залята С фалшиви ...")

30

Анонимен

преди 10 години

Стига ревахте, помагаме с каквото можем.