60

Шоп

преди 10 години

До АнонименСега в село има 4 крави ,50 овце,а яйчарин няма.По това ще разберете колко сме напреднали. ---------------По това разбирам само, че местото ти е на село, а не да се диш в панелката и да ръсиш мозък. *** по-добре изфърли киселото зейе и измий бидона за догодина.

59

Анонимен

преди 10 години

До МРАВКАХаха :)) В края на 80-те нямаше кой да работи в селското стопанство и ни юркаха на бригади, за да не изгние реколтата. Та къде казваш си произвеждал домати, преди седесето да ти национализира нивите?

58

Petar

преди 10 години

Toq kvi gluposti govori?Kvo zemedeliq BE DQDO TI IZIB6TO ZNAE6 LI KADE SE NAMIRA6?

57

МРАВКА

преди 10 години

ДО 87Г. НИЕ СИ ИМАХМЕ СЕЛСКО СТОПАНСТВО И СИ ЯДЕХМЕ КАЧЕСТВЕНИ ХРАНИ.БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И ДОЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 24 Г. ВСИЧКО ЩО ИМАХМЕ БЕ УНИЩОЖЕНО. ТОВА СТАНА ПОД ДИКТАТА НА Е.С. И НАШИТЕ ПРОДАЖНИЦИ И ЗАСПАЛИЯТ РОБСКИ НАРОД. СЕГА СА НЕОБХОДИМИ ПОНЕ 30Г. УПОРИТ ТРУД ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ЕДНО НАЦИОНАЛНО ОДГОВОРНО И ПАТРИОТИЧНО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ДА ИДЕМ НА НИВОТО НА 87Г.ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА.

56

Анонимен

преди 10 години

Сидеров е един от най гнусните национални предатели - под прикритие. Незабелязано само от ***.Които за съжаление не са малко

55

123

преди 10 години

*** ,като лъжеш и ръсиш глупости, вярваш ли си?

54

Анонимен

преди 10 години

Докато *** могат безнаказано да опоскат всяка нива и рекетьорите да дерибействат, земеделие няма да има. Защо ли властта не разглежда и този вариант?

53

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 59То и по времето на Хан Крум на крадците са им режели ръцете, ама сега на мръсните комунисти като гледам им стоят. На тях (и на такива като теб) и главите им трябва да се отрежат. Защото окрадоха държавата, на гърба на бедния и отруден простоват българин (като споменатите от теб люде). Тук искам да направя разлика между *** и простоват (който се нуждае от малко, добродушен и отруден човечец).

52

АЙ!

преди 10 години

Българско земеделие??? Голям смях! Няма такова животно поне от 20 години.

51

Анонимен

преди 10 години

По време на бай Тошо в наше село имаше 800 частни овце и 4000 в ТКЗС ,120 частни крави и 1000 в ТКЗС.През ден минаваше яйчарина и по една каруца пълнеше .Сега в село има 4 крави ,50 овце,а яйчарин няма.По това ще разберете колко сме напреднали.

50

Анонимен

преди 10 години

Комуниустите оставиха хората гладни за да си продадат земята на безценица.Последва създаване на феодали -крупни земевладелци,които с Мерцедес S kласа влизат в полето.Сега за байно няма субсидии и машини.Греков препоръчва мотика и кооператив.С една дума няма да има зеленчукопроизводство и дребно животновъдство.ОСТАВКА.

49

Анонимен

преди 10 години

"Води ни партио любима,към свойте светли върхове".Демагозите от БСП пак ни обещават -идват избори.

48

Румбо

преди 10 години

Създаването на кооперации в България е безнадеждна работа!Всякакво доверие е безвъзвратно загубено!Освен това демографския колапс и *** на селата правят невъзможно всяко сдружаване на дребни собственици.Останаха и процъфтяват само едри производители на зърно и някои технически култури,защото не им трябва много работна ръка.Ако се възстанови зеленчуко-производството,то ще е от чужди фирми,които ще си доведат и работници.

47

До 40:

преди 10 години

Даже не можеш и да четеш нормално! Написал съм множественото число, защото визирам и ръководството и напътствията едновременно, а това са си две неща, които НЯМА как да са в единствено число! Това, че не си седесар, очевидно не те прави по-умен! Апропо - пред *** трябва да има запетая, защото е обръщение, но това явно също не ти е понятно... та какво предлагаше за образованието ми, ***?! Мене поне "комунистите" ме научиха да пиша правилно!

46

ТКЗС

преди 10 години

ТКЗС му е майката. Да строим комунизма нов! Я всичкото кеч да ходи да копа на полето, че да има за наште управляващи какво да лапат. Какво ми се поврътвате по разни форуми.

45

гай баньо

преди 10 години

До АТАКИСТМомче *** да си чистиш Хатаглистите и не пиши глупости!Едрите земевладелци не се нуждаят от коопериране.От коопериране се нуждаят малките.Това за което пишеш няма нищо общо с кооперирането а представлява съвсем друг вид взаимоотношения.

44

www

преди 10 години

***....

43

иликтуратъ

преди 10 години

К'ви пестициде БРЕ? нали сичкото ни е "еко/био". При липса на промишленост да се "ръгаш" при обикновенните храни (при многото конкуренция), едва ли е най-добрата идея...."коопериране"???? Ами при липсата на "достъп"(административни ограничения за контрол на парата/кинтите) до "пазар"-ът (доколкото го има при тези ниски доходи), к'во си мислиш???? Че щеима "ръст" на баламите? Е, има ръст на продажбите на "черно", от което пИчелят всички други освен производителят. Не Ли?

42

Бен Гън

преди 10 години

Зеленчукопроизводители от всички страни- кооперирайте се!

41

до 30

преди 10 години

Другарю анонимен 30.Социализма го разтуриха социалистите поради несполучлив експеримент."Преврата" си го спретнаха социалистите Луканов и сие, като свалиха Тошо,след което започна великото разграбване на народа и държавата от превратаджиите-комунисти и комсомолци.А що се отнася до СДС,ДПС и другите партии,водачите им бяха стъкмени от ДС.