14

Анонимен

преди 10 години

..... рекети и многобройните все по-безсмислени закони, директиви и всякакъв вид заповеди важащи дамо за простосмъртните. От години се наблюдава едно периодично прехвърляне на властта между две фракции, съответно в ляво и дясно. Офицялно и двете се борят за прогрес, развитие и напредък, но истината е, че тяхната единствена задача е да държат населението в нищета и да го поддържат пррдоставяйки му стрикната жизнена необходимост. И така до края на света. Френската република умира в края на 60те!

13

драгомир

преди 10 години

Не си мислете, не таете надежди че политическата каста във Франция е различна от родната. Методите за упражняване на контрол над населението са не сходни, а идентични с ***. Демагогия, изкривяване на ценностната система и преобръщане на значението на редица термини са подсигурени от пълния контрол над медиите. Хората са ограбвани ежедневно и напълно съзнателно докарвани до ръба на бедността посредством стимулираната от правителството безработица, налаганите все по-големи държавни

12

Анонимен

преди 10 години

Ела в България ! Тук гласуват за теб само като им обещаеш че ще има работа ??. Всички правителства са една *** !А децата ни продължават да ходят навън и търсят работа от тези дето казват че имат безработица !В България никой не ти казва истината за безработицата и са спокойни , важното е да се сменят и да са във власта !

11

Анонимен

преди 10 години

*** и сициалистите нема да видят повече власт - вкараха ЕС в тотална криза . .

10

Анонимен

преди 10 години

Мисю Оланд и втори мандат само на сън,закопа Франция

9

?!?

преди 10 години

Обещаи 250000 работно места, но не казвай, кога върши работа.

8

Анонимен

преди 10 години

А *** ще гони лиБриджит бардо дойде тук да ни се кара за мечкитеЛили иванова що не атиде да им надърпа ушите,дето пъдят наште ***

7

Анонимен

преди 10 години

Тоя е френския еквивалент на Расим Помаков.

6

от село

преди 10 години

Нека и нашите управници да вземат пример от Франсоа Оланд.

5

Мина

преди 10 години

Ето един достоен политик, готов е да се откаже от кандидатурата си за президент само заради това че безработицата в Франция се повиши. И на нашите политици безработицата уж беше приоритет, но никой вече не говори за безработицата която всеки ден расте.

4

Анонимен

преди 10 години

До Християн: Логично - подобни се привличат от подобни, дяволските изчадия отиват при дявола

3

Християн

преди 10 години

Еееей, тези САЩ са трън в очите на всеички ***.А като се огледам наоколо, децата на *** са все някъде из САЩ (или Великобритания) и червените им родители дори се гордеят с това. Не ги изпращат да учат и работят в Севрена Корея, Куба или поне в любимата Москва...

2

Анонимен

преди 10 години

КОГА ЛИ ЩЕ ДОЖИВЕЕТЕ НЯКОЙ ОТ МУТРО-КОМУНИСТИТЕ ДА КАЖЕ ТАКИВА ДУМИ.ЩЕ СЪНУВАТЕ ДА ГИ КАЖАТ. ТЕ НИКОГА НЕ ПРИЗНАВАТ ЧЕ СА ВИНОВНИ ЗА НЕЩО. ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ИМ СЕР. В ГАЩИТЕ. АМА ОТ МУТРИ И СЕЛСКИ ТАИКАТИ КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ?

1

Анонимен

преди 10 години

Тоя послушко на САЩ още от началото на лакейското си поведение се лиши от шансове за втори мандат... А после с всичките глулпости, които направи във Франция и безобразията в които се забърка бетонира това мнение на Французите!