87

SS

преди 10 години

Голямата беда на Украйна е, че и липсват големите национални герои, един Степан Бандера например. Едва ли политически лидери, възпитани и израсли с постулатите на Ленин и Сталин, могат да бъдат полезни на народа си...

86

Анонимен

преди 10 години

Само си представям, как някой швейцарси *** блокира сметките на Путин... А после от 26 кантона останал само един към Швейцария, а останалите станали руски републики ;). А банката, блокирала сметките се разпродава за офисоборудване ;). Не си мислете, че руснаците немат механизми и лостове за влияние на световната сцена.

85

Анонимен

преди 10 години

КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ УКРАЙНА--ДАЛАВЕРАТА Е МЕЖДУ РУСИЯ И САЩ----АМЕРИКАНЦИТЕ СА ПОСРАНИ И ИМ ТРЯБВА СПОКОЙСТВИЕ ДА ПРЕГЛЪТНАТ ГОРЧИВИЯ ХАП--РУСИЯ СЕ СЪБУДИ!!!!

84

обективен

преди 10 години

Знаете ли кой спечили войната във Виетнам . Също така знаете ли , че вече не важно кой е спечелил кой е загубил , най важното е в кого са парите . Защото по много начини могат да те принудят да клекнеш . Най малкото икономическите санкции може да смъкнат стандарта на живот на хората . По този начин ще се зароди народно недоволство , което води до размирици и дестабилизация на съответната държава . На много дребни душици , които драскат глупости и не се замислят им пращам много поздрави

83

бай Робинзон

преди 10 години

Бай Петкане, за тебе може и да е цирк, но я по-добре си гледай бананите и кокосовите орехи...

82

Бай Паткан

преди 10 години

"Спрете окупациите, иначе ще действаме, предупреди Киев".......пак ли ще има "антитерористична акция" хахахаха , цирка продължава !

81

Анонимен

преди 10 години

Каква сделка с Русия бе украинско министърче?Сделка има между Русия и САЩ. И тя е да се спечели време, без да има насилие.Време и тишина, за да слезе Украйна от темите на медиите и така да се замажат загубите на американците и печалбите на руснаците.В сделката няма и дума за Крим, за ЕС, НАТО, избори, руска армия. Тъй, че посоката е ясна.

80

знай са, знай...

преди 10 години

Тя и на кадафито шапката беше леко кривната нанякъде си...

79

Анонимен

преди 10 години

Бандеровци не разбират от дума. Виж спомени от ВСВойна- гражданска война от 1939 до 53 с по поне половин милион жертви от двете страни, при това убити с небивала жестокост.Обама, притиснат от кризата играе "ва банк" - заложи на антесемитите и фашистите- всеки знае,че е мюсулманин.Путин бе изненадан и действува импулсивно. То е и резултат от капитулацията в Либия.Тази криза е подготвена поне от 5 години. Резултат максимум за Русия - независима Галиция, аморфна структура Украйна и Изт Укр. за Ру

78

ни съ знай

преди 10 години

А забелязвате ли как е леко накривена шапката на Путин?????????????????????????

77

Анонимен

преди 10 години

Да, искам още.

76

Анонимен

преди 10 години

"Аз искам подобен сценарий в България. Искам България да бъде част от една Велика Русия, а не жалка пионка на Брюксел."Mi ti v momenta si pionka na rusia , iskash oshte li ?

75

Анонимен

преди 10 години

До крадец е ***"Предполагается, что лидер России имеет на счетах в швейцарских банках 40 миллиардов долларов, которые могут быть заморожены, сообщает Times. "Tova shte e fun

74

Анонимен

преди 10 години

Аз искам подобен сценарий в България. Искам България да бъде част от една Велика Русия, а не жалка пионка на Брюксел.Путин е добре дошъл у нас с войската си!

73

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

До шопетоМалоумник, в България няма руско малцинство. В България няма територии като Крим, които да са със статут на автономни области.В България няма и територии, които някога да са принадлежали исторически на Русия.Сравнението ти е идиотско, както сте *** всички, които мразите Русия, а се наричате българи !Снайперистите на Майдана не бяха пратени от Путин. Путин нямаше интерес конфликтът да се разгаря. Напротив ! Русия имаше интерес протестите да стихнат, защото Янукович беше техен.

72

Анонимен

преди 10 години

Т'ва шопите все повече ме удивлявате колко сте ***.

71

шопето

преди 10 години

До тия, които смятат *** за велик: Помислете, че утре може да разиграе същия сценарий и в България. Праща няколко снайперисти, които стрелят и по демонстранти, и по полиция. Следва сблъсък, после идва да защитава рускоговорещите и русофилите, които незнайно по кой закон и с какви пари накупиха наедро почти цялото черноморие. Спомнете си зловещите маски на уж протестиращите срещу високите сметки за ток и уж самозапалилите се, и уж самоудавилия се варненски митрополит.

70

Анонимен

преди 10 години

Обръщение до властите в Киевот жителите на Славянск и Крематорск.Моля, не пращайте днес армията, защото борщът (манджата / супата) свърши и нямаме вече места за паркиране на БТРи и танкове.

69

крадец е пут

преди 10 години

Предполагается, что лидер России имеет на счетах в швейцарских банках 40 миллиардов долларов, которые могут быть заморожены, сообщает Times.

68

Анонимен

преди 10 години

Да Путин е държавник , а нашите в Парламента и правителството са си едни най-обикновени ..!!