50

Анонимен

преди 10 години

До ФутурологКакво си пушил бе брат..

49

Dante_18

преди 10 години

Ако можем сега да пътуваме със скоростта на светлината ще ни трябват още 500 години за да се доберем до там============================Това не е вярно.Само за хората извън кораба ще изминат 500 години.За хората на кораба ще изминат само няколко години (10 гоини или нещо такова при 0.999% скороста на светлината не ми се занимава да изчислявам точно.)

48

Dante_18

преди 10 години

В миналото преди 5000 - 6000 години хората са разполагали с много по развита технология отколкото е днес .Строителна, архитектурна и инжинерна мисал е била по-напреднала и това е факт.--------------Това НЕ Е факт, а най-обикновено фантазиране.

47

Dante_18

преди 10 години

Though an alluring idea, the "10 percent myth" is so wrong it is almost laughable, says neurologist Barry Gordon at Johns Hopkins School of Medicine in Baltimore. scientificamerican/article/people-only-use-10-percent-of-brain/

46

Анонимен

преди 10 години

''Брачед, и на мен ми беше трудно да проумея , че човек използва най-много 10% от капацитета на мозъка си, но е факт''Това не е факт, а пълна глупост.Може да се обори експериментално за 5 минути! Просто тробва да измериш активноста на мозъка и ясно се вижда, че целият мозък работи.

45

Анонимен

преди 10 години

До MaHeKeHaТо и филм за Годзила има, до ходим до Япония да я видим тогава, какво ще кажеш?Щом се виждаш толкова интелигентен, заповядай едно четиво, на английски е, но надявам се няма да е проблем. Всеки, който мисли, че използва 10% от мозъка си, защото е гледал Холивудки филми, да се чувства поканен също да го прочете.scientificamerican/article/people-only-use-10-percent-of-brain/П.П. Средното IQ е 100 т.е. 50% от населението е под него. Не се обиждайте, ама...нали

44

conspirator

преди 10 години

Може би сме само една песачинка под небето но блестиме от далеч.В миналото преди 5000 - 6000 години хората са разполагали с много по развита технология отколкото е днес .Строителна, архитектурна и инжинерна мисал е била по-напреднала и това е факт.Може би сме само заселници от друг свят и когато предците ни са се домогнали до спасителната си планета се е оказало че нивата на кислород или други фактори са неблагоприятни за 99.9% мозаците не са им фунционирали повече от 10%.

43

Анонимен

преди 10 години

До ЖицатаИ часът е мярка за време, но в планината преходите се измерват в часове...

42

Жицата

преди 10 години

До АнгелСветлинна година е мярка за разстояние...

41

Анонимен

преди 10 години

Ако има живот, ако има и петрол, определено САЩ трябва да ги научат на демокрация!

40

канадеца

преди 10 години

Ако се окаже,че нема живот,мои да заселим там Стнишев,Доган и компания.

39

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 36Глупости-какви американци, това е само за евреи, при това ако успеят да се разберат с македонците, на които планетата така или иначе принадлежи....

38

набожен комунист

преди 10 години

Много отдавна мексиканските шамани са знаели,че боговете отглеждат хората в "човечарници" за храна!Древните китайски философи твърдят същото,че хората са "лунна храна"!Американските космонавти след полетите са се променяли като личности,ставали са дълбоко религиозни,зарязвали са политиката,всички твърдят като един,че Земята и живота в този безкраен и смъртоносен Космос са едно чудо,което просто няма начин да се е самосъздало случайно!В нета има много материали по темата,доста са шокиращи!

37

Анонимен

преди 10 години

Абе има там нещо,сега тук му викат Господ,ама която и да е религия не е истинска и е ясно,че е за пари.Това е вървяло,докато е нямало образование.Днес се опитват извънземни да ни натрапят,което също не е доказано,или е дълбоко скрито.Ако обаче на тази планета са развити колкото нас и също са ''отгледани крави''?Може да има върховен ум,който да ни отглежда,а и ние реално се размножаваме в прогресия,като ядрена реакция.Някой може да го прави с цел и да бере плодове един ден...

36

MaHeKeHa

преди 10 години

До нелепия коментар "37"Този... мит както го пишеш ти, е в днескашно време и хората го коментират постоянно (плюс това е ФАКТ към днешна дата, 18 април, 2014). Ей на, имаш интернет, имаш клавиатура... и поне 10% мозък да направиш проучване, чадо мое.За всички останали. Отворете си YouTube и напишете в търсачката "Lucy Traler" вече има филм (игрален) затова какво ще стане, АКО човек използва на 100% мозъка си.Не казвам, че би било реално, но вижте го. Заслужава си.

35

Калоян

преди 10 години

Много са яки тези теми, веднага болните мозъци излизат напред с разни дебилни коментари :)

34

АТАКИСТ

преди 10 години

до 37Брачед, и на мен ми беше трудно да проумея , че човек използва най-много 10% от капацитета на мозъка си, но е факт. Има хиляди проучвания по този въпрос и установяват точно това. Гениите използват към 20 %, точно защото са гении, затова са 2-пъти по надарени от най-умния обикновен човечец.Човешкият мозък може да бъде нещо страшно, ако се развие на 100% и се използва потенциала му. Я се замисли как на един наркоман нахакал се с кокаин му идват мислите като че ли е професор????

33

Анонимен

преди 10 години

дайте ими факс-сигнал

32

Анонимен

преди 10 години

До "Човек използва 99,9% от мозъка си."Не е точно така.Има цели райони в мозъка, които могат оперативно да се отстранят (например при рак) и след това човек пак живее нормално.

31

Анонимен

преди 10 години

До MaHeKeHa10% използваш сигурно ти. Този мит е от края на 19 век, когато уредите не са били достатъчно добри, за да засекат мозъчната дейност. Човек използва 99,9% от мозъка си. Наистина ли вярваш, че 90% от мозъкът ти не функционира?