34

Анонимен

преди 10 години

Беше, убийства на 6 годишни деца нямаше!

33

Васко

преди 10 години

Абе те в таванска стая 4 на 4 не можаха да намерят трупа на детето от Поморие,вие искате в цял Бургас да я намерят.

32

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е управлението на Орешарски, а?

31

Анонимен

преди 10 години

Ще го търсите вие Бай Тошо, ама ...При него нико не изчезваше, хората не си заключваха къщите и колите.Всички имаха работа, а образованието и здравеопазването бяха безплатни.Мъжете се пенсионираха на 52 години, а жените на 45 и имах спокойни старини.Е, вярно че не гледаха турски сериали и нямаше Фейсбук, но се живееше добре и всички в блока се познаваха и поздравяваха.

30

Анонимен

преди 10 години

Дали бащата не е посегнал на дъщеря си и станал причина за смъртта й, а сега не иска медиен шум?

29

vesko02

преди 10 години

Няма труп ,няма разследване.Човека също го няма.

28

Аз

преди 10 години

Когато полицията не може да открие ромите убийци винаги става въпрос за самоубийство ;)

27

полицай от Бургас

преди 10 години

След като се самоубила, се скрила и затова не можем да я намерим

26

до 24

преди 10 години

Срещнали се двама украинци от майдана след 20 години и си приказват.. Украина била вече 10 години в ЕС и Нато... *Как си бе приятелю?* пита единия *Абе мани,мани* му отговаря втория.. *Що бе?* *кво е станало?* *Абе нищо.Аз съм без работа,жената бере домати във испания,дъщерята стои на пиацата в Хамбург а синът се омъжи за един англичанин!* *Ахххх,техната ***...а тея руснаци!-отговаря втория.*Знаеха те тогава много добре какъв *** ни очаква в EU и нарочно ни оставиха да влезем!*

25

Анонимен

преди 10 години

Важното е че е красива - едва ли ще остане без приятели, където и да е.

24

Не пишете глупости

преди 10 години

още от сутринта.Когато хубава млада жена вече обмисля своята сватба с приятеля си, едва ли скарване със собствения й баща ще я доведе до самоубийство. Още по-малко ще е на антидепресанти и ще посегне на живота си, защото мислела, че тежи с няколко килограма повече, отколкото трябва - такава версия се опитват да лансират в друг сайт, но и те подчертават, че всички са считали момичето за красавица. Едва ли ще иде в чужбина, без да се обади на близките си.Нещо друго се е случило, но какво ли?

23

Анонимен

преди 10 години

В друг сайт пише, че са я видяла в Амстердам...Това бе версията на МВР и при убийството на Мирослава от Перник. Там също имаше самоубийство - на основния свидетел. С беелзници в ръце, отворил каса с ненамерено от следствието оръжие, заредил го и няколко пъти се самозастрелял. Днес имаме полиция, не милиция

22

Анонимен

преди 10 години

Браво, соца май се завърна.По бай Тошово време също нямаше убийства, всичко беше нещастен случай.Кражби на коли също нямаше, защото се използваше друг термин.Но пък и наистина нямаше толкова голяма битова престъшност, ама това е щото *** бяха грамотни и си знаеха мястото, а сега са неграмотни и си знаят правата (за разлика от нас)

21

Анонимен

преди 10 години

И тази ли самоубиха. Това е да си български милиционер. Щом не знаят как да си вършат работата, винаги се касае за самоубийство.

20

Анонимен

преди 10 години

Милицията щеше да я намери за няколко часа. НРБ имаше милиция, РБ - полиция. При социализма се работеше за ицграждане на нов човечен строй. При демокрацията - само за пари. Алчност и простотия водят страната към гибел. Нова национална катастрофа.

19

Джедай Мастър

преди 10 години

Само българската милиция може да направи извод, че някой се е самоубил, защото не могат да го намерят. И ето ти разкрит случай. Престъпна некомпетентност.

18

Анонимен

преди 10 години

В друг сайт пише, че са я видяла в Амстердам, така че едва ли се е самоубила.

17

Пешо

преди 10 години

Те не им се работи в делник ,вие искате да си развалят празника.Самоубийство и разследването спира.

16

Анонимен

преди 10 години

Даааа, квинтесенцията на настоящата статия е ясна - ето при БСП пак стават отвличания, а при ГЕРБ нямаше, или протсо не пишехме. Хич няма да се учудя ако цялата история с тая ОТВЛЕЧЕНА ЧАЛГИЦА

15

Мина

преди 10 години

Само каква полиция имаме, няма тяло а говорят за самоубийство. И защо да е скочила в морето, кой предполага това, значи някой е видял нещо или всичко това е само предположение. Или искат да ни заблудят, пак искат да прикрият някой. Може и да е някакво отмъщение заради приятеля й , свързано с работата му. Има нещо гнило, дано да е живо и здраво момичето.