20

Анонимен

преди 10 години

КОПЕНГАГЕН, 18 апреля. Во время частной беседы с Владимиром Путиным у Андерса Фога Расмуссена все же было при себе записывающее устройство. Об этом сообщило в четверг датское информационное агентство "Ритсаус бюро". Встреча Путина и Расмуссена, согласно данным агентства, произошла в Брюсселе в 2002 году, когда Дания председательствовала в Евросоюзе.

19

Анонимен

преди 10 години

Откъде е известно на мадам Лунджеску,че" По време на мандата си на поста премиер на Дания господин Фог Расмусен никога не е носил диктофон, за да записва срещи с господин Путин или някой друг".Тогава тя не е била на позиция ,позволяваща й да бъде очевидец.(Расмусен е премиер на Дания в периода 20012009 г.г.),когато Лунджеску е била в ВВС.Защо не отоговори самият Расмусен на обвиненията на Путин.Да му мислят нашите политици (неотдавна той беше и в София).Най-усърдно му се натягаше президентът

18

1234

преди 10 години

Май зеленото човече не лъже време е някой да му светне голяма лампа кой на какъв пост да бъде. И най-важното да не се раздават ордени на куцо кьораво и сакато!

17

Анонимен

преди 10 години

Спомням си как бившият финансов министър Симеон Дянков мънкаше, че Георги Първанов - Гоце го бил записал и оповестил записа. По съвсем друг начин изглежда Путин в много подобна ситуация. Не зная какво би се получило с Гоце, но Расмусен не случайно се крие зад гърба на говорителката Оана Лунджеску.

16

слушател

преди 10 години

Расмунсен сам е отговорил на въпроса на Путин защо е записал разговора и той е отговорил "за историята" Няма сега какво говорителка на алианса да отговаря от негово име

15

Анонимен

преди 10 години

Рептил! Жадна за кръж натовска хиена !

14

KIRO CIGANINA

преди 10 години

RASMUSEN DAI DA IAM

13

БЪЛГАРИ...ЧУЙТЕ

преди 10 години

Исчислено е че за 25 години демокрация в България са умряли ПОВЕЧЕ хора от който и да е 25 годишен период на турското робство,,,,,как мислите??? Това случайно ли е??? Благодарение на такива същества като този от снимката,народът БЪЛГАРСКИ УМИРА.

12

Анонимен

преди 10 години

ДА ...ДА....ВЕРВАМЕ ТИ-НИЕ НАЛИ СМЕ *** ЗА ВАС...НАС МОЖЕТЕ ДА НИ ЛЪЖЕТЕ...ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ВИ ВЕРВАТ. А БЕЗОЧИЕТО И АРОГАНТНОСТТА ВИ СА БЕЗГРАНИЧНИ.

11

Анонимен

преди 10 години

Еми досега за кризата в Украйна, Путин и руснаците не излъгаха нито един път. Всеки ден, обаче , западната пропаганда , заедно с тия в Киев, ни заливат с лъжи и после , когато всичко цъфне наяве, започват да си признават. Путин никога няма да излъже за нещо такава пред такава огромна аудитория. Очаква утре Расмунсен, да каже, че все пак има там нещо, ама не било голяма работа. Едно безобидно записче.

10

Анонимен

преди 10 години

Нямам абсолютно никакво доверие на Расмусен. Този мазник се сети, че съществува държавата България, чак когато му дотрябвахме покрай украинския конфликт.

9

Анонимен

преди 10 години

хахахахахахха селфи

8

Българин

преди 10 години

Сигурен съм ,че Путин не лъже ,но не и за Расмусен. Гледах срещата на руския президент с гражданите на РФ и това за записа го каза в контекста за доверието .Защо не каза ,че някой друг е записвал разговорите с него.Явно Расмусен е един най-обикновен лъжец.

7

Анонимен

преди 10 години

ДАТСКИЯТ ДЖЕЙМС БОНД пак се е РАЗПЛЮНЧИЛ

6

заключение

преди 10 години

Расмусен ако ви поздрави с "Добър Ден!" трябва задължително да погледнете къде е слънцето!

5

4avdar

преди 10 години

tozi e psihi4eski bolen

4

таен запис

преди 10 години

Щом като Нато отрича Расмусен да е записал тайно разговор с Путин, значи Расмусен е записал тайно разговор с Путин!

3

Анонимен

преди 10 години

Ами как стана шеф на НАТО що наш Плевнелиев не стане ами тоз ***

2

Анонимен

преди 10 години

"Тези обвинения са пълен абсурд."Ясно, значи го е записал, колко ниско могат да паднат някои хора.

1

Баце

преди 10 години

Муааахахаха! Тоя е известен *** - не само Путин се е опарил с него! даже из Европа никой вече не говори с него на сериозни и конфиденциални теми! Има си и пракор - Бръмбара.Ще отричат, щото е голем резил, ама е истина! Лика прилика са си с наш Жужо Плювналиев и Лимонката Паси - селфи-..били!