22

СПАС

преди 10 години

До Спас пише за друго За да си намериш различна, трябва да я вземеш от детската градина .Харесах я заради характера, няма назад, никога не се отчайва .Това за мен е важно .Търсил съм жена с голяма заплата, богата и с много дипломи .Такива ги женят рано, без любов и винаги семейството урежда богатия жених .Както се казва: Пари при пари отиват .

21

Спас пише за друго

преди 10 години

Взел си бедна алкохоличка с приятелки като клошарки. От това, което си написал, може да се направи извод, че ти я издържаш.Ами ти си направо ангелче под чехъл, бе човек. Защото търпиш такава.Но защо коментарът ти е адресиран до автора (или авторката) на текстове, в които се описва стабилна, работлива, борбена жена, която е попаднала на не чак толкова работлив и свестен мъж, а както се подразбира, и свекървата май не заслужава свястна снаха?Ти и този автор описвате два различини типа жени.

20

Спас

преди 10 години

До 2"Какво жената никога не трябва да прави за един мъж?"-Хубавица.....пълно е с хубавици, не се заблуждавайте жени.-Ако не харесва родната ми майка, може да се разведе със мен, но няма да я обижда .-Винаги съм искал много деца, но жената не иска, разваляла си фигурата, дрън дрън.-Аз съм широко скроен човек, ако ми прави на мен и аз и правя, просто трябва да се спазва хигиена и с едно черешово гелче всичко заспива .

19

СПАС

преди 10 години

До 1Какво жената никога не трябва да прави за един мъж?-Хем иска в апартамент за 60 000 лв. да живее наготово, хем и тежало да го чисти .-Взимам три пъти по-висока заплата от жена си, с дипломата си може да се избърше .-Зестра ??? Бедна, като мишка беше, даваше парите си за водка и презервативи .-Социален статус, да се спреятелявам с нейните приятелки-приличат на клошари и алкохолици с 5 лева в джоба .

18

сандо

преди 10 години

облече ли пеньоар и почне ли да се мота с ролки по главата ... сте го закъсал

17

Някоя си

преди 10 години

Едно от основните неща, които една жена не трябва да прави е да губи себе си във връзката си заради мъжа. Да не позволява мъжа да издевателства върху нея по никакъв начин (физически и психически). Доста жени за жалост все още са с манталитет, че е напълно нормално мъжа им да ги бие и те тихо и кротко да си търпят защото това било "нормално". Или както бях чула от някъде: Щом те бие значи те обича. Също така не трябва да си взема търтей и алкохолик, който не иска да работи и разчита само на нея.

16

Анонимен

преди 10 години

Май прекалявате с глупостите вече...

15

Анонимен

преди 10 години

До "Да не отстъпва, ако той не ще да й прави орален секс"Всичко ще й правя, само да не я издържам!

14

Анонимен

преди 10 години

До 1Ех да му се невиди, защо ти не се омъжи за мен! Винаги съм си мечтал, да се оженя за жена със зестра, с по добро образование от мен, с по-голяма заплата, а аз да върша домакинската работа и да правя в леглото с нея това, което тя ми нареди.

13

2

преди 10 години

Какво жената никога не трябва да прави за един мъж?- Да не го оставя да забрави, че е взел хубавица, не всеки мъж има този късмет.- Да не му даде да забрави, че е направила огромен компромис, като казва "мамо" на свекървата - жена, която в 90% от случаите не обича снахата и в 95% от случаите е по-неука и по-невъзпитана от снаха си.- Да не допуска той от егоизъм да я остави с едно дете.- Да не отстъпва, ако той не ще да й прави орален секс, длъжен й е, защото от *** го е направила човек.

12

1

преди 10 години

Какво жената никога не трябва да прави за един мъж?- Да не допусне той да остане в неведение относно това, какви физически усилия коства домакинската работа и каква част от личното й време отнема; накарай го той да домакинства една седмица.- Да не допусне той да забрави, че тя печели повече от него и в повечето случаи има повече дипломи и с по-висок успех от неговия.- Да не допусне да се забрави каква зестра е донесла.- Да не допусне той да забрави, че тя е повишила социалния му статус.

11

Анонимен

преди 10 години

всяка модерна жена, която в условията на демокрация се стреми към успешна кариера, трябва да се упражнява в подтискане фарингеалния рефлекс, да разтваря musculus sphincter ani internus, да пъшка и да симулира оргазъм. Защото при демокрацията и пазарната икономика, не пазара се нагажда според желанията на жените, а жените трябва да се нагаждат, според търсенето на пазара.

10

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Ние,западните народи,не разбираме нищо от жените;ние ги...издигнахме твърде погрешно,почти наравно с нас.Източните народи са по...умни и по-прави от нас;те обявиха жените,за истинска...собственост на мъжа.Наполеон

9

До Маги

преди 10 години

Очевидно при демокрацията жените предпочитат бельото им да е в кръв и да не могат да си седнат на ***, от колкото да работят и да имат достоинство.

8

Анонимен

преди 10 години

До женаЖените предпочитат да гълтат, от колкото да работят.

7

Анонимен

преди 10 години

В любовта не жената трябва да се жертва заради мъжа, а мъжа прави лични жертви, работи от сутрин до вечер, за да издържа жената.

6

Маги

преди 10 години

До жена"Да не гълта, ако това я отвращава! "Когато изтърва последния влак, това и е най-малкия проблем .По-голям проблем е не традиционния секс след, който не можеш да си седнеш на дупето и бельото ти е цялото в кръв . А мъжа те търси всяка нощ и не можеш да отказваш, защото ще го загубиш и се връщаш на опашката на загубенячките без семейство . А на мъжа му прави удоволствие как те боли и се възбужда още повече .Не е лесен живота, за парите се правят жертви и се надявате да ви харесат .

5

!!!

преди 10 години

nito se opitvam da promeniam maja do sebe si , nito 6te stana egoist v li4nite si 4uvstva v liubovta za liubimia si , Ako ima li4na liubov , to tia triabva da e spodelena , bezuslovna , silna i jiva , za da ocelee na vsi4ko i dvama ni da sme dalgo s 4uvstvata si 6tastlivi , a ne da se pitame kakvo se slu4i i za6to ?

4

Анонимен

преди 10 години

Жените никога не искат да променят каквото и да било в себе си. Но пък отчаяно искат да променят точно нещата, описани в статията, в мъжа до себе си. И ако той не иска, защото отстоява себе си, или не може, тогава е ***, опропастил е живота им и т.н.

3

Анонимен

преди 10 години

И когато той ви покани да отидете заедно в някое заведение, да не вземете да допуснете той да ви плати кафето, ей!!!