5

Сисито

преди 10 години

То от приятели най-много се пати .В повечето случай те мразят и говорят мръсотии зад гърба ти . Когато взимате решения, ги взимайте сами, не се допитвайте до приятелки с повече опит .Защото ще съжалявате за грешните решения дадени от приятелките .По добре врабче в ръцете, отколкото орел в небето .Защото ще останете без нищо в ръцете .

4

10010

преди 10 години

По-малко трябва да се обръща внимание на това другите какво мислят. На кой му харесва и на кой не, не ме интересува. А и не трябва, защото винаги ще се намери някой, който да започне да пуска отровата си!Да, нормално е, хора сме и имаме приятели, на които искаме също са обръщаме внимание. Няма да зарежа приятели, с които сме израстнали и сме заедно от 20 години, заради необуздан егоизъм.Много ми е противно от хора които забравят за тези, които са им помагали заради някой обсебващ/а

3

Кирил

преди 10 години

Ако искат уважение приятелките на жена ми, трябва да флиртуват и ако харесам някоя да ме зарадва .Така се печели уважение .

2

!!!

преди 10 години

ne se mesia v takiva sporove ,vseki ima pravo na li4no prostranstvo i na izbor kak da jivee

1

Анонимен

преди 10 години

Която не уважава приятелите ми, може съвсем спокойто да го издуха и да си намери друг балък! Аз пък трябва ли да трая отвратителните и приятелки!?