12

!!!

преди 10 години

човек да ми каже колко черни познава,да му кажа и аз колко познавам ,чухте от някъде нещо и видяхте две *** и вече много разбирате ;)

11

Анонимен

преди 10 години

До !!!Човека ти го е написал по-долу- черните и да се къпят пак миришат,както и ***! А за интелекта и манталитета им да не говорим...

10

!!!

преди 10 години

ох с ваште митове и легенди миришели страшно ми да идете в гетото нормално ,те белите дето не се къпят и подържат миришат на рози

9

Анонимен

преди 10 години

До джаквъпрос на възпитаниеговоря от опита ми и мненията на хора,израснали сред черниникой уважаваш себе си не се принизява до тях

8

джак

преди 10 години

Вие пък къде видяхте негърки та говорите бе, много са си готини, дупетата са им като балони...направо са си екстра.

7

Анонимен

преди 10 години

нито един уважаваш себе си бял човек не се меси със черни. питайте хората от Южна Африка- белите. По култура и интелект, черните са мързеливи. Това е доказано. Добре, че отидоха бели в Африка, че *** щяха да си умрат в мизерията. А пък как смърдят- не е истина! ЗЕБРА С МАГАРЕ не се меси-нар.мъдрост от Южна Африка.

6

Богдан

преди 10 години

Гледам,гледам,гледам...и не схващам какъв е този истински фурор ,който е направила Лупита Нионго..или са спуснали квота за чернокожи,които трябва да ни се харесат задължително!?

5

Лапай банана

преди 10 години

Чернокожите имат повече и различни потни жлези от нас. Кожата им е по-груба и след 30-та си годинаобезкосмяването на краката е видно като четина.По тази причина, колкото и често да се къпят имат единспецифичен мирис. Най-важното остава характера и интелекта - за съжаление моите лични наблюдения са много негативниза тях.Сега зад океана на мода са индийките - някои от тях са достамургави, но тези от добри семейства са възпитавани на достадобродетели.

4

Анонимен

преди 10 години

хубава? Черна-Никога

3

тцЪ

преди 10 години

Тия като ги гледам повечето са мешани.

2

Анонимен

преди 10 години

До АриецПич, ако беше пробвал една "печка", щеше да разбереш едно: фурии са в леглото.Аре вазелан

1

Ариец

преди 10 години

Още не съм се възбуждал от гледане на черни печки за дърва и въглища, ама свят широк, хора всякакви. Някой може да му е кеф дя си го вкарва в прахосмукачката примерно или в ауспуха на колата :)