25

tt

преди 10 години

Това *** в средата,бих го одрал жив,докато се изпуска.

24

kings

преди 10 години

Четейки коментарите, разбирам защо правото е нещо велико-иначе все още щеше да има убивания с камъни, разчленявания, линчувания по слухове, смъртни присъди за щяло и нещяло и още много други християнски забавления.

23

Анонимен

преди 10 години

18- ти многи си прав, вижте ги, вижте ги колко жалки и невинни душици... всеки един по-отделно ще се нааака, ама в глттница са мн силини.. Бравоо най-накрая спаведлива присъда, и нека това да е за урок на всички бъдещи комплексарчета.. ( дано да няма такива де)

22

Hristo

преди 10 години

Познавах момчето Стоян Балтов от малък и въпреки ,че не бях го виждал последните 5-6 години ми стана мн мъчно за него :( дано на тия *енца им пръснат халките в затвора

21

BAI HUI

преди 10 години

IZGODNO PRODAVAM VISOKOOBOROTNA GRES=ZA BADE6TI ZATVORNICI -PROMOCIA

20

Анонимен

преди 10 години

vuprosa e kolko im e tupo ot edno do deset na tiq :D:D:D:

19

Strict

преди 10 години

Ако лежат в затвор по 18 години, данъкоплатците ще платят от джоба си най-малко 650 000 лв. за тяхната издръжка, и това при положение, че няма инфлация. Това донякъде може да се приеме, но не ми е ясно, как ще успеят тези *** да изплатят кръвнината от 400 000 лв. Ето затова съм твърдо за смъртно наказание при такива случаи и пълна конфискация на личното или по наследство имущество.

18

КАЛАШНИКОВ

преди 10 години

Със сигурност няма да имат запек 18 години

17

Анонимен

преди 10 години

Присъдата е добър урок за всички комплексирани ***,които смятат да компенсират грозния си вид, глупавата си глава, с агресия на глудници срещу другите хора.Само *** като тези може да го избива на агресия и страхливци няколко човека в глудница да бият един.Тези са страхливци по природа.Ще излязат от затвора като дърти гейове и ще приличат на Станишевгрозни,мазни,***

16

Анонимен

преди 10 години

Евала, баце, ама трябвало и да ги биете. Тези от нищо друго не разбират.

15

Отмъстил

преди 10 години

Не издържах, обадих се на брат ми и след половин час дойде с още 5 души. Директно се насочихме към кафето и отидохме при ония. Казах им за какво става дума, а те не помнят, представяте ли си? Между другото бяха кротки вероятно поради факта, че брат ми е тежкоатлет и доведе негови приятели, колеги. Изобщо не ги бихме. Когато ме гонеха, ме псуваха. Затова само ги съблякохме, те самите се съблякоха де, голям купон беше.

14

Анонимен

преди 10 години

Дано да си им отмъстил.

13

Отмъстил

преди 10 години

не ми дава мира и покой. Едва към 6.00 съм заспал. След няколко седмици засичам единия в близост до УНСС с едно момиче. Момичето явно не беше от София, акцентът я издаде, обаче тоя си беше софиянец. Разпознах о, гласът му също, а и маратонките. Беше надвечер, реших да поостана. Пих няколко кафета в района, докато го изчаках излезе от блока, май беше 38-и. Към 22.30 излезе, беше края на октомври, но нещо беше застудяло. И тъкмо си помислих, че ми излезе късмета и видях останалите.

12

Отмъстил

преди 10 години

Преди няколко години ми се случи следното: Прибирам се една вечер след купон в Студентски град. И на път за спирката ме подгонват четирима, горе-долу моя възраст тогава, 22-23 годишни, но малко по-дребнички от мен. Бях леко облечен и като драснах, едва се отскубнах, а беше едно такова време, всяка седмица имаше по някой пребит в нощите. До Младост4 не съм спирал да тичам. Обаче за зла съдба на онези запомних лицата на двама от тях, както и дрехите им. Та прибирам се вкъщи, а наранената ми гордос

11

d

преди 10 години

окончателно ли е това.. влизат ли !?

10

До №2

преди 10 години

Изпил съм 5 бири, обаче мога да чета и ми е трудно да пиша, но съм на 100% съгласен с теб. Това е пълна гавра с България. Това е ли е България, която искате. Евала на съда! Тези ще излезнат още по-закоравели престъпници. Дедите им сигурно се обръщат в гробовете, но ...... браво на съда. Горе-долу справедлива присъда, като изключим, че присъдите би трябвало да са 36 години, ако е доказано убийството. Бог да го прости Стоян!

9

JU

преди 10 години

Някой знае как се плаща кръвнина (в случая 600 000 лева). Лихви!? Ако не я плати, ще му я приспадат от заплатата един ден след 12 години ли? Ще им вземат ли от влоговете , които имат в момента? По 300 000 лева на човек?

8

Анонимен

преди 10 години

Студентски град е един нископлатен бардак с млади студентки. Това е истината. Евтин алкохол, чалга и мутренско показно. Сбиванията са ежедневие там. Това е елита на България!

7

До 1

преди 10 години

Въпросът ти е толкова неадекватен че и отговорът който ще получиш ще е следния - да 18 години и на тримата :D

6

Боби

преди 10 години

Този в средата си има типична психопатска физиономия...дано го пречукат в кафеза за да не излезе по-голям престъпник от сега. Бих му дал до животна само за физиономията! А такива дела ми напомнят, че правото е НАЙ-гнусната професия защото защитаваш и такива очевидни ***. Как може да си легне адвоката им спокойно при децата си като цял ден се е опитвал да измъкне тея от кафеза!