17

nedkodd

преди 10 години

Като стана министър пелтека беше слабичък и уплашен,но текнаха рублити и се угои като ежедневно продава нашата Родина на руснаците.ЗАЩО ЛИ ???

16

Наблюдател

преди 10 години

Това момченце най-безотговорно тика държавата към енергиина катастрофа. Естествено изпълнява поръчка на червената и етнически мафии.

15

Анонимен

преди 10 години

Мафията иска всичко до вземе от държавата и като го вземе става гражданска война Хитроо

14

Бай Добри

преди 10 години

БДЖ също няма да фалира нали!? Нищо че има над 600 милиона дългове и почти цялата железопътна инфраструктура и влакове са за смяма......

13

bbb

преди 10 години

Той и Орешаро каза 2008, че криза няма да има...

12

Анонимен

преди 10 години

Загубите на НЕК към 31 януари 2011 г. са били в размер на 2,37 млрд. лева. През 2012 г. загубите се увеличават с 12,3% до 2,55 млрд. лева. Е как става това не ми е ясно!?

11

Го4о

преди 10 години

СтойнеФ е най-босия министър, който сме имали. С "южен поток" иска да ни НАБУТА В РОЛЯТА НА УКРАЙНА! Иска да избираме КОМУНИЗЪМ срещу ГАЗ! ОСТАВКА за СТОЙНЕФ ВЕДНАГА!

10

историк-анализатор

преди 10 години

Мили ми прости и неграмотни другари. Никой не иска повече БКП-БСП-ДС на власт. Това е една от причините да се търси непрекъснато някоя нова партия да вземе властта. Въобще не си въобразявайте, че като плюете ГЕРБ и това ще ви помогне. ПРОСТО НАРОДА ВИ МРАЗИ. 70 години тормозите този народ с убийства, кражби на частни имоти, беззакония, отвличане на хора за пари и всякакви престъпления само и само терористите от БКП-БСП да са на власт. Е стига ви толкова.

9

?!?!?!?

преди 10 години

Няма да фалира,колкото взе лицензите на ЕРП-тата ли ? ? ? Щото ако е толкова най-добре отивай да пасеш оФцете продажник измислен ! ! !

8

Анонимен

преди 10 години

Стойнев да вземе бат Сали за експерт ,може да е закопал някъде малко ток и да го върне за да не фалира НЕК ,МЕК и т.н

7

?!?

преди 10 години

Дай отчета, стига глупости. Празнодумстваш и словоблудстваш само.

6

Анонимен

преди 10 години

Комуниста няма род и родина на него не му пука,че с помощта на БСП, ДПС провежда дебългаризация в Родопите и прави хората зависими и ги превръща в машини за гласуване.Да не забравяме че бащата на Станишев и БКП забраниха на хората в Пиринско да се наричат българи и искаха да ликвидират България и да я включат в СССР.Но вярвам,че има и честни комунисти,които е крайно време да потърсят сметка от крадливата и анти българска върхушка.

5

дам

преди 10 години

Няма да фалира и аз съм сигурен само ще изтеглите няколко милиарда заеми за да закърпите нещата.Не може само последната година дълговете да са нараснали със стотици милиони , а той да вика няма страшно.Пелтека да каже и какво става с дадените 191 милиона за южен поток , след като ЕС каза , че отпада проекта.И за тях ли да не се притесняваме , разделихте ли си ги със Сергей и Местан

4

Путев

преди 10 години

Ссстига ссссте ме питали бе, всссичко е наред. НЕК ппппечели, ввввервайте ми. Ссссамо о-о-откраднаха тръбите на южен поток, ама и тте не беха кой знае колко мммного.

3

лекар-пенсионер

преди 10 години

И като какъв Сатанишев заповяда. Той е никакъв в Държавата. Или това е номера на Дилян Пеевски , прави се на луд и командва Държавата. Единствено съжалявам хората в нашата Родина. Тези *** от БКП-БСП-ДС ни командват 70 години и минималната пенсия е 80 евро. В Западна Европа и Гърция 800 евро. Какво да кажеш-*** народ слаба Държава.

2

дедо Йоцо гледа

преди 10 години

Ама НЕК вече е фалирал бе комсомолец, благодарение и на теб, закривай го да не се мъчи

1

DDT

преди 10 години

ШъШъ-шъ-што ли н-н-н-н-е ти вярвам!!!