25

Мая

преди 10 години

Така е!Мъжете са много повече мъже,когато помагат на жена си!Това означава уважение и обич,която се връща многократно повече,ако те са такива! Ако искаш да си щастлив,покажи обич и уважение на човека до себе си!!Далеч съм от мисълта да се отнема цялата домакинска работа НЕ,но когато тя се сподели между двама,тогава остава повече време за удоволствие!

24

Анонимен

преди 10 години

Аз ще му кажа да не чете "статиите" на Михаела Лазарова и, ако ме слуша, много ще прокопса.

23

8

преди 10 години

Щом хората се обичат и си имат доверие, няма значение кой какви деца вече има. Децата са си деца. Ако не те устройва да гледаш чужди, не се забърквай с човек с деца.аз лично си мисля, че не бих могла, но не осъждам такива връзки. Важното е да има любов, глупаво е да се концентрираме в биологията. Важно е каква е душата. А момченцата, а и момиченцата, да слушат сърцето си, не маминките. Тези неща не се решават от мама, а от теб самия.

22

8 до кукувичи внуци

преди 10 години

Знаеш ли, аз съм честен човек и думата ми струва много.ако реша един ден да раждам деца и мъжът ми им направи ДНК тест, това ще е последната ни среща с него. Такива като теб явно са способни на всичко, щом нямат доверие на никого.ако имаш син, стой далеч от семейството му и не си ври гагата, ще развалиш всичко с проклетията си.

21

Анонимен

преди 10 години

На сина си ще кажа, че ако иска да прави секс с една жена, никога да не й плаща сметките, да не го вземе за ***. Че жените не правят секс със ***.

20

тцЪ

преди 10 години

Забравили сте най-важното: "Сине, мозъкът е за мислене, а не за украса! Гледай, слушай и ОСМИСЛЯЙ това, което си видял и чул, а не повтаряй като папагал мантри на тренери, духовни учители и т.н." На,чете децата си, че трябва да използват главите си по предназначение, останалото сами ще постигнат.

19

Анонимен

преди 10 години

До 16Казваш по-добре мъжете да си мислят че вече имат дете и да хрантутят чуждо, от колкото жените да не могат да се скъсват от смях, че са сложили рога на някого за цял живот.

18

Анонимен

преди 10 години

На сина си ще му кажа, че жената е като кучето - скача според тоягата.

17

Анонимен

преди 10 години

Сине, не чети *** медии.

16

Анонимен

преди 10 години

До кукувичи внуци :Дано Господ не ти даде шанса да покажеш колко си зла! Заради такива като тебе сума ти деца живеят без бащи.

15

Съвет

преди 10 години

Сине, учи и тренирай здраво докато си още младеж, после ще имаш предостатъчно време да се правиш на мъж.

14

Цецо

преди 10 години

До Анонимен 11То излиза, да си стой в къщи и да си чете уроците, да стане зубър и да прави цели изречения.Най-добрия му приятел да е главен герой от игра или въображаем.Като стане на 20 години ще е станал 100 кила, ще носи очила, няма да има приятели и всички ще го наричат *** . Ако идеята е да изградите социопат, умен но социопат .Който ако не си намери работа в закътана лаборатория, може да се превърне в масов убиец ...

13

Анонимен

преди 10 години

Сине, яж наденицата нарязана.

12

Анонимен

преди 10 години

фитнес

11

Анонимен

преди 10 години

Висенето по улицата ще го направи тъпо говорящ диалект ***,не можеш да създаде сложно изечение.Ще пуши, ще се събира с неудачници.Ако виси в залата за витнес за няколко месеца с анаболи ще направи тяло, ще съсипе черния си дроб, здравето, ще има приятели дъбили, с които ще си говори ти пи ли си днес онова хапче за напомване на бицепса и т.н.Ако обикаля по планините ще съзерцава природата като сектант от бялото братство.С една дума нищо няма да стане от такъв

10

До кукувичи внуци

преди 10 години

Семейството при демокрацията в България,не съществува,тъй като хората се концентрират днес да оцелеят,както през праисторическо време.Обществото е социално деградирало и хората не сключват брак а живеят на двойки. В постапокалиптичното общество жените не получават издръжка за децата след развода,тъй като държавата практически не функционира. И мъжете издържат децата само на жената, с която имат секс.За к'во им е ДНК-Тест?

9

doobre

преди 10 години

ДИДО ако поразменим няколко коментара още да не се окаже, че сме на едно мнение :) Не знаех, че за напъване за учене имаш впредвид висше тип варненски свободен университет ..."Улицата" не се припокрива с ходене по села язовири и т.н. под "улицата" най-често се разбира група *** заяждащи се с по-малко на брой изглеждащи различно от тях младежи и не само...И пак да кажа става въпрос за учене, не за диплома!

8

кукувичи внуци

преди 10 години

На сина си съм му казала, когато му се роди дете, да си направи ДНК-тест за бащинство. Не да проверява приятелката/жена си дали му изневерява, а да провери детето, дали е от него. Че кукувичи внуци не искам!

7

ДИДО

преди 10 години

До doobreТо за диплома не се иска да си отличник.И глупостите ги пишеш ти .Всички студенти преписват и стават инженери и доктори, други направо си плащат за да минат .Само не ми обяснявай, че не е така .Вместо лаптоп, купете колело, дъмбели , книги за храненето и развитие на тялото .Насрания фейсбук и твитер освен да го превърнат в ***, нищо друго няма да се случи .Улицата, приятелите, разходките в планината, море, язовири и села, ще го изградят като добър човек .

6

:)

преди 10 години

Очаквайте следващата статия в Az-jenata съдържаща съвети относно това какво да кажете на дъщеря си преди да порасне, като например да сменя изгорял контакт, резервна гума и ред други простотии....... Не разбрахте ли, че е достатъчно да научим децата си да уважават хората с които живеят и да си помагат, а кой ще готви и чисти не е най-важното мили еманципирани "дами"!