11

Анонимен

преди 10 години

Този арабски обичай /9/ сигурно е имал цел, обратна на контрацептива - сигурно целта е била годеницата в бъдеще да стане много плодовита съпруга.

10

Анонимен

преди 10 години

До 3: А аз теб щедро ще те пълня под гърба. И за награда ще ти давам после да облизваш канелата...

9

До Радослав

преди 10 години

В миналото се е вярвало, че тази част от анатомията има силни магически свойства. Затова са били използвани като амулети.Сред някои арабски племена подобни обичаи са запазени до днес.Например, младите мъже от някои бедуински племена се бият с неприятелите си до смърт. Който победи, отрязва тестисите на другия и ги изсушава. Когато се сгоди, подарява на момичето огърлица - връв на която са нанизани тези изсушени неща. И тя носи на шията си този наниз! Не се шегувам, четох статия за този обичай.

8

Радослав

преди 10 години

Извинявай те не намирате ли тово за извратено тестиси на невестулка амулет абе вие нормални ли сте. По тази логика моя амулет трябва да е клиторат на Анжелина Джоли.

7

Анонимен

преди 10 години

Почвайте да правите деца бе.След 40 години ше има само *** и китайци.Не,че нещо ама докато се чудите къф точно презерватив да ползвате ще ви сполети съдбата на древните египтяни.Е,от тях са останали поне грандиозни надгробни камъни.А от тъпичките българи и тва няма да остане.Докато жертват бебе заради автомобил,ремонт на банята или екскурзия до някоя цветнокожа дестинация.

6

Анонимен

преди 10 години

Не ме учудва, че И ТАЗИ статия за секса е написана от Михаела Лазарова.

5

Анонимен

преди 10 години

До минаващКой е ***: Bad Boy, който има деца или джентълмена, който е останал без деца, но не е причинил стрес на никоя жена?

4

минаващ

преди 10 години

До АнонименТъпак!

3

Анонимен

преди 10 години

Когато бях малък, родителите ми все ме плашеха, да не съм забременил някоя и че ще ме накарат насила да се оженя за нея.Така плашеха и един мой приятел. Но аз не слушах родителите си и всички момиченца ги пълнех.Накои правиха аборти, други родиха и сга си имам деца.А моят приятел слушаше родителите си и остана без деца.

2

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Тоя Джакомо,акъл...няма да хаби червата за...Вместо това,да беше се сетил да направи с тях...луканка.

1

1357

преди 10 години

Михаелче, бати да ти каже, че и от *** не се забременява:)