127

ХРИСТИЯНИН

преди 10 години

до всички ,които пишат антихристиянски мисли :Нали е по-добре "Христос Возкресе" отколкото "Аллах акбар".

126

xyz

преди 10 години

VO ISTINA VOSKRESE !

125

Анонимен

преди 10 години

а бе я стига сте се вживявали...

124

Мирослаш

преди 10 години

Вие сте е....и меркантилните животни честно!!!! Умеете само да делите хората и да прешръщате всичко в пари!!!

123

123

преди 10 години

Христос воскресе, а преди това евреите го разпнаха.

122

do k. 136

преди 10 години

normalno e horata da sa razlichni. maimunkite i te sa razlichni. pustinite i te sa razlichni. izravnyavaneto na regionite e mechta na izvestna smolyanska geografka - samo ne znaem po koya pustinya iska da se izravnim.edni se sastezavat s automobili na F1, drugi si sastezavat chervenite yaica.:-0)))

121

Анонимен

преди 10 години

Когато Го призовеш и усетиш, помоли Го за това което ти недостига- осъзнаване, мир, милосърдие, препитание или друго важно за живота ти нещо и ще получиш! Помага Бог!

120

Анонимен

преди 10 години

Игнорамусите пак намесиха сатаната. Чакаме коментар за дявола и как всички, които имат различни вярвания или нямат такива ще горят в ада.

119

Християнин

преди 10 години

Май много хора още не могат да разберат, че Християнството вече е не само религия, а начин на самосъхранение на белите хора(в частност православните) срещу все по-агресивния ислям и настъпващ сатанизъм!

118

Анонимен

преди 10 години

А ти чети 121 и 131 и не се сърди на другите форумци. Вземи и опитай! Духът на Твореца е в Тора, Евангелията и Беседите на Учителя. Той е ЕДИН, хаШем ЕХАД! Познаваме го като Баща, Майка и Син, над това е непознаваем докато сме в плът. Бог е с бедните неотлъчно, отколкото с богатите! Бог е Любов, Мъдрост и Истина, Правда и Добродетел! Радвай се и остави тъгата на мира, вземи от изброените Писания и един ред и го приеми и изживей без философстване и ще Го усетиш!

117

до 127

преди 10 години

Мирославе, вашата вяра се опира само и единствено до парите ! Ако нямам пари за свещичка, Бог няма да ми даде здраве ! Ако нямам пари да си купя яйца и да ги боядисам не спазвам традицийте ! Ако нямам пари за козунак и агне, отново не спазвам традицийте ! Е какво е това ми кажи ? Не трябва ли Бог да бди над всички, независимо от богатството им, или ако си беден и нямаш пари си търци друг Бог ? Христос се е превърнал от Бог на бедните и нямащите, в Бог на богатите и имащите ! Без пари, няма Бог !

116

Анонимен

преди 10 години

Да почитаме българските божества Тангра и Перун, не еврейския ***!

115

за 130

преди 10 години

"Тайните общества" за съжаление нямат ключа към истината. Дори древните гърци са знаели, че за първопричината, истинското божествено начало не се говори, защото ни е неподвластна и необозрима за човешките възприятия. Независимо , че сме част от нея.

114

Анонимен

преди 10 години

121 съм и благодаря на сайта, че не изтриха поста ми. Пиша за невярващите, за да се докоснат и те до висшия Плод на Дървото на Живота. Нека вкусят от Вечността и да станат вярващи и свободни от Егоизма и да живеят завинаги с Господ и неговите ангели!

113

Анонимен

преди 10 години

До 128 "за 125"Не навлизай в тема, с която очевидно не си наясно... или пък нарочно се опитваш да отклониш ;)

112

Анонимен

преди 10 години

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

111

за 125

преди 10 години

Демиурга няма архонти. Да се говори и пише за него е неподвластно на човешкия разум.

110

Мирослав

преди 10 години

Как не ви е срам на най-големия християнски празник да дрънкате глупости баш в тази новина? Влезте в новината за политика и дрънкайте! Христос Воскресе на всички! И стига с дребнавите сметчици кой колко е дал за яйца, козунак и т.н. Празник е! Всеки си,е купил според възможностите! Съберете се със семействата си и си кажете нещо хубаво поне днес! Айде със здраве!!!

109

за мюсюлманин

преди 10 години

Исляма е християнска секта, затова вземи се пообразовай малко.

108

Анонимен

преди 10 години

Честито им на всички, почитащи демиурга и архонтите му, в частност Йешуа. Дано ви дойде акъла след време, че сте станали за посмешище...