8

?1

преди 10 години

Има ли нещо нормално в тази държава?

7

до men

преди 10 години

Стани тогава ПРОСЯК и недей да завиждаш.Светът принадлежи на предприемчивите ,а не на мъркашите/

6

Анонимен

преди 10 години

Не се подлъгвайте да си влагате парите при тези мошеници!Преди 7 години в ДОВЕРИЕ ми прибраха поне 40 % от парите -поради кризата казаха.Все ще измислят повод за да ви ограбят-погледенете офисите,колите и заплатите и,.

5

Анонимен

преди 10 години

Когато БСП е на власт всичко тръгва надолу.

4

до 3

преди 10 години

кое не е измама в КЕНЕФИНЛАНДИЯ? давали били 30 лв ??нали са взели от нас парите ама те ги били давали на хората ? плащате си осигуровки здравни пък после си плащате като попове и пак никво внимание даже и бутане на пари в болниците под масата;))А ХРИСТО БИСЕРОВ си прехвърга от ШВЕЙЦАРИЯ на синчетото доведоно от ваще пари и НИКОЙ НЕЩО НЕ МУ КАЗВА

3

Измама!

преди 10 години

Това с пенсионните фондове е по-голяма измама от ЕРП-тата! И това е далавера на кандидат-комуниста Иван Костов и вечно плачещия синдикален специалист Иван Нейков. Тези пари отиват някъде и поради огромни присвоявания и лошо управление никога няма да се стигне до втора пенсия. Те са повторение с държавна помощ на финансовите пирамиди от средата на 90-те години. Ако не се вдигнат всички да не са задължителни с тях ще направим шайка престъпници много по-богати!

2

Анонимен

преди 10 години

Сега вицето Бобева ще ни обясни , че в същност доходоността на фондовете много расте, но методиката която ползват е различна от правителствената - вчера тоя филм го гледахме по повод срива на чуждестранните инвестиции.

1

не

преди 10 години

не СЕ ОСИГУРЯВАЙТЕ НА ВТОРИ ПЕНСИОННЕ ФОНД !!!ако имате възможност въобще не плащайте данъци на тая МАФИОТСКА ДЪРЖАВА!!!ЕВРОПА ИМА КАЗА 400 ЕВРО СОЦИАЛНИТЯ МИНИМУМ НА ПЕНСИИ МИН ЗАПЛАТИ ДА ТРЪГВАТ ОТ 800 ЛВ НАГОРЕ !!! те наще от КГБ БАНКА КАЗВАТ ОТ 2017 МИНИМАЛНАТА ЩЕ 450 ЛВ?????????? НАГЛИ И КРАДЛИВИ ТОВА СА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ И ДЕПУТАТИ