109

Тихомир Томов

преди 10 години

Не е важно кои са ги ръководили , а на колко водки са били .

108

Анонимен

преди 10 години

Тука има един топ ***, дето постоянно пише за Кърджали. Абе ойо, това са българи мюсюлмани, в Татарстан, Башкирия и околните реСпублики има към 15 милиона българи мюсюлмани и тях ли ще ги върнеш на Турция? В самата Турция има над 8 милиона "турци" дето си знаят, че дедите им са били тракийски българи. Има една наука, нарича се генетика и с нейна помощ това ще се докаже категорично!

107

Анонимен

преди 10 години

В 2014 году российский бюджет из-за сложной ситуации в экономике и на финансовых рынках может недополучить свыше 1 трлн рублей (27,7 млрд долларов), заявил директор департамента министерства финансов России по долгосрочному стратегическому планированию Максим Орешкин.

106

niki

преди 10 години

До 126 - "Който иска да чете какво точно става в Украйна- да чете в ИТАР- ТАСС"Така ли? Не е ли по-добре да чете абсолютно всички медии и сам да си прави изводите??!?!?!? Що да се ограничава само до една медия?

105

Анонимен

преди 10 години

"Тридесет години посещавах този град - не видях един украинец - само руснаци!"То и около Кърджали и Момчилград има села само с турци. Кво правим?!Да ги подарим на Турция ли?!

104

Анонимен

преди 10 години

До румен221Това ли са днешните опорни точки ?!? Както винаги без въображение - комунистите сте големи сухари !

103

Лора

преди 10 години

До RAD-100А ти да си видял Беровци Лукановци, Виденовци, Сергейовци и въобще политици да се изнасят от България? Не, нали! А защо? Ами много просто - защото България изнася мозъци, а не з***дници...

102

Анонимен

преди 10 години

"Още по-лошо е когато врага ти е в дома и години наред е бил като един червей."Лошото е, че даже и в България българския враг е отвътре. И ще подарят мило и драго за да се харесат на батковците.

101

ббг

преди 10 години

Тридесет години посещавах този град - не видях един украинец - само руснаци!

100

Анонимен

преди 10 години

Има хора които с години са обучавани в диверсия.10 човека могат да преобърнат страна с населението и площта на България с главата наопаки. Да пази Господ!Още по-лошо е когато врага ти е в дома и години наред е бил като един червей. Държавата го е хранила, а той е гризал отвътре и си е прокарвал интересите. И е мечтал един ден Големия брат да даде едно рамо за да започне най-после да прави мръсотии.

99

еврейска работа

преди 10 години

3-*** убити,13 ранени и 63 задържани.Съвсем по еврейски са наредили цифрите на числата,като в ритуалите на евреите.Как пък точно така ги нареди "случайността"!?

98

Анонимен

преди 10 години

Който иска да чете какво точно става в Украйна- да чете в ИТАР- ТАСС

97

Бай Паткан

преди 10 години

Поредната "партенка" на днес.бг

96

Анонимен

преди 10 години

само бой по канчето ще ги вразуми тея пиандури

95

румен221

преди 10 години

Съжалявам украинския народ. 1. Бандеровските ФАШИСТИ тренирани от ЦРУ в Полша и Литва реват и се оплакват Бият ни-и-иии!2. Лидерът на Десния сектор Диитрий Ярош е поискал терористите от Ал,Кайда в Чечения начело с Доку Умаров да започнат атентати в Русия!! И какво изплува След Афганистан, Африка и Сирия ЦРУ и Ал,Кайда пак са в един отбор3. Така става, когато оставяш няколко хиляди дрогирани *** да ти решават съдбата. Дано украинците по-бързо САМИ натирят метежниците и самозваното им фашистко правителство, за да проведат избори за нормално управление..

94

Анонимен

преди 10 години

stiga ve4e s tazi propaganda ako ima ruski voinici ukrainskite voeni 6te ocapat ga6tite

93

Анонимен

преди 10 години

Всичко е пропагандна война!Вадят трупове от моргата, прострелват ги и ето ти - военни новини!И веднага тук разбирачи всякакви, коментират и се изживяват като геополитически експерти!

92

Пряко от Майдана

преди 10 години

Стената на плача е преместен от Ерусалим в Киев, боксьора, който се тъкмеше за президент е в нокдаун, Десен сектор, благодарение на европейската културна революция вече се левизира, гейизира, а дегизирането на украинските БТР с руски знамена се приe по соломоновски от башибозушката власт на Украйна

91

Анонимен

преди 10 години

Ще вкарат американските наемници, там където украинските войничета не искат да стрелят срещу народа си. Продажни ***!!!

90

българка

преди 10 години

До RADРад, аз живея в чужбина ,не защото не искам да живея в България,а защото страната ни е със статуса на колония..Фабриките и заводите зеят празни, външната конкуренция задушава вътрешното производство и пазар,престъпност, корумпирани политици, чужди фирми изнасят богатствата на страната. Като мене са и много други емигранти от Индия и Африка, не защото са много щастливи на Запад,а защото страните им са ограбени, марионетки ги управляват и условията там са лоши.