112

Бог да им помага

преди 10 години

Дано Бог се смили над Украйна и да я запази от гражданска война и глад!Ние сме далеч, но знаем, че гражданската война е най-голямото зло и който я подклажда е проклет човек

111

Анонимен

преди 10 години

Разликата между сащ и РУСИЯ е че руснаците водят война с добро. По силата на логиката и разума. А славяните са братя. Препънаха се този път НАТО. Няма как да им мине номера. Сега очаквайте да излеят злобата си защото са безсилни.В крайна сметка ще бъдат смазани.Този път окончателно!Ако им стиска да се озъбят на Русия.

110

Анонимен

преди 10 години

В 2014 году российский бюджет из-за сложной ситуации в экономике и на финансовых рынках может недополучить свыше 1 трлн рублей (27,7 млрд долларов), заявил директор департамента министерства финансов России по долгосрочному стратегическому планированию Максим Орешкин.

109

Анонимен

преди 10 години

Очаква с в скоро време армията да погне истинските сепаратисти в Киев.Някои от воиниците не са получавали храна от 2 дни

108

войниците

преди 10 години

се предават на народа,те пък им дават храна и вода.Браво.

107

Анонимен

преди 10 години

ей това трябва да се случи и при нас.

106

Анонимен

преди 10 години

До псевдо българинСъпри се де! Тия халюцинации дето имаш говорят за дълбоко разстройство на съзнанието!Трябва ти помощ бе човек!Сериозно!

105

българин

преди 10 години

Вижте хубаво на снимката как "терористите" /както са наречени от Запада/ "нападат" въоръжените войски с голи ръце. Сигурно са добре обучени от руснаците и могат да си служат с ръцете и краката по-добре от автоматите на професионалните украински войници. Браво на НАТО, браво на ЕС и на всичките им ***. Трябва да ликвидират тези проруски твари , за да не завземат Демократична Украина с техните коли, трактори, метли, точилки и ***.

104

българин

преди 10 години

Вижте хубаво на снимката как "терористите" /както са наречени от Запада/ "нападат" въоръжените войски с голи ръце. Сигурно са добре обучени от руснаците и могат да си служат с ръцете и краката по-добре от автоматите на професионалните украински войници. Браво на НАТО, браво на ЕС и на всичките им ***. Това са новите проруски терористи, заплаха за хилядите танкове и самолети на Запада. Трябва да бъдат ликвидирани иначе с техните лади, трактори, мотори, метли, *** и точилки ще превземат ЕС

103

UFSY

преди 10 години

До хмелницки,За него не знам, но за хунтата и кукловодите със сигурност! Да видим как ще се стекат преговорите в Женева!

102

Анонимен

преди 10 години

Фашисткото правителство на Украйна, изпрати армията си срещу така наречените "руски терористи", а там се оказа мирно население, което просто не иска сегашните управляващи. Къде видяхте руска намеса!? https://youtube/watch?v=7EwTQP0ebOo#t=378

101

хмелницки

преди 10 години

До UFSYПутин е в амок, защото пак няма повод да нахлуе.

100

Hells Bells

преди 10 години

Май е време за преврат който да свали не конституционното правителството избрано само от Обама!

99

UFSY

преди 10 години

Украинските хора показаха на всички, че се чувстват братя.Хунтата в Киев, фашагите от Десен Сектор и техните кукловоди са в амок... Днес Русия и Лавров ще защитават бъдещето на славяните и провославието! За ***, разберете, че сега се борят пак руснаци за това славяните да са признати 1-ва категория хора, където арабски пролети не минават. Ако не може да го зацепите в заслепението и омразата, с която живеете - е, ще си умрете с тази омраза и като втора категория хора...

98

дончанин

преди 10 години

До eu uberallesТака е. Преди всяка война се води яка пропаганда. Тук руската пропаганда е много силна, всъщност тя винаги е била силна, но с вчерашния акт на украинската армия (това всъщност е акт на украинското правителство), удариха в земята руската пропаганда, която се стреми да създаде омраза между украинци и руснаци тук. Само с подобни акции, като вчерашната, ще се нормализира обстановката и ''разреди'' атмосферата.

97

Hells Bells

преди 10 години

До Анонимен 201 ако има в Украйна терористи това са западните финансови терористи и икономически пънкари (анархисти) . Тези трябва да бъдат изритани от Украйна и от периферните провинции на ЕС.

96

Българин

преди 10 години

До Анонимен 201Добре е,че хората и войниците на Украйна нямат твоя "мозък".Цялостта на Украйна ще се запази ,само като се запази гражданския мир ,само като продължат да живеят в мир украинци ,руснаци ,евреи ,българи ,татари ит.н.

95

eu uberalles

преди 10 години

Добра тактика от страна на Киев. Досега руснаците в Украйна мислеха, че в Киев управляват някакви фашисти, готови да застрелят всеки изпречил им се руснак. Сега видяха,че руската пропаганда ги е заблуждавала. И този път не се създаде повод за нахлуване в Украйна и ''защита'на руснаците от Москва. Нужни са още няколко подобни ''побратимявания'' и ..........за какво ще се борят руснаците в Украйна тогава?

94

111

преди 10 години

По- хубаво да бяха останали в изт. Украйна или да бягат в Русия, сега ги чака тежък военен съд организиран от американските мекерета, които са на власт в Киев.

93

Българин

преди 10 години

"Украинските войници в Краматорск предават оръжията си"Браво момчета ! Вие сте истински патриоти на Украйна. Какво очакваха киевските предатели и техните американски господари ? Да стреляте срещу майките и бащите си ,да стреляте срещу собствения си народ ? Не са познали.