199

vot42

преди 10 години

До Х Ти май не си българин!?

198

Анонимен

преди 10 години

Слави Бинев, Антония Първанова, Димитър Стоянов, сега само Делян Пеевски да цъфнем и завържем...А после ромите ни били излагали в чужбина....

197

vot42

преди 10 години

С предлагането от ДПС на Делян Пеевски за кандидат-евродепутат се дава ясен отговор на оня въпрос -"КОЙ ПРЕДЛОЖИ...!? СТАВА ЯСНО КОЙ Е КУКЛОВОДА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА!!! Това предложение е все едно "изпиране на кирливите ризи". Нищо чудно така изпран,след време с мандат на ДПС ,да бъде предложен за министър-председател!

196

Анонимен

преди 10 години

пиги пиги пиги пиги

195

АЗ

преди 10 години

КОЛКО ТЕЖИ ТОВА ПРАСЕ...ЕТО КОЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА...ЗА ПРАСЕТАТА ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО КАТО СЕ КУПУВАТ...

194

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 10 години

Проклет да е този, който не гласува за ГЕРБ на евроизборите!!!

193

Диана

преди 10 години

Бррррррррр! Урко, а не човек и в комплект с хвалбите на смачканите ***, на секундата действа като очистително на стомашно-чревния тракт. Има някакво биле делянка. А образът на Делян ще го ползваме като пургатив. С ДЕЛЯН НАПРЕД - КЪМ ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕ .

192

АЗ

преди 10 години

МЯСТОТО НА ПРАСЕТО Е В БУРЕТА ОСОЛЕНО И КУМ АФРИКАНСКИТЕ НАРОДИ ЗА ПОМОЩИ...

191

принц Алберт

преди 10 години

А така! Сложете го даже не на втора, а на първа позиция. Тогава вече народа ще ви го вкара не два, а четири ката. Мисля си вече, че Догана е загрижен болшевиките да загубят евроизборите с разлика :) За да може депесето да има по голяма тежест в парламентарните такива...

190

Анонимен

преди 10 години

хахахаххах ПАРОДИЯТА в тая държава е пълна,мамма миа ,смях и мнооого лош материал

189

arhar

преди 10 години

Може би Д. Пеевски знае КОЙ 'САМОУБИ' Ахмед Емин ?Какво ли е пишело в тефтерчето на Ахмед Емин ? Дали не е пишело нещо за хероина, проституцията, Йосич, Пешо сумиста , Маргините, Брендо , Златко баретата и сие ? Дали пък мълчанието от страна на Д. Пеевски по тези въпроси не е злато ?

188

tribun

преди 10 години

ДПС - Пеевски - Ирен Кръстева - ТОТО- Булгартабак - медии,защо ли ДПС се чувстват толкова задължени към Делян Пеевски с какво е помогнал на електората на ДПС,че толкова много го тачат.

187

пълна отврат!

преди 10 години

Прекрасно! Ще смае ЕП като се появи там! Излагацията ще е пълна! Посредствени и жалки хорица, слуги на чужди интереси - това са нашите т. нар. "народни представители". Лошото е, че електората на въпросната партия гласува под строй, за когото ги изкомандват! Така че, ако попадне на едно от първите три места е сигурен депутат! Колко ли парички е бутнал, на когото трябва за този шеметен възход!?

186

Shark

преди 10 години

Ако избирателите на ДПС вкарат тая *** в европарламента значи наистина са едни ***, няма ккаво да се сърдят. *** наивници, които лесно се поддават на мапипулации и обещания. Значи да не сте посмели да ревете повече по ТВ за тютюни, мютютни и не знам ти кво си. Ще ходите да се жалвате на свинята и няма да занимавате всички с вашите неизкупени тютютни. Да ви ги купува ДПС на които сляпо врявате!!!!

185

Анонимен

преди 10 години

ДПС, нали са мюсулмани, за депутат си избират ПРАСЕ ! ДОМУЗ КУЙРУК, ТАТЛЪ МУ ?

184

Дядо Петър

преди 10 години

Не им стига, че обърнаха Народното събрание в ***.Сега ще вкарат *** и в Европарламента.

183

Анонимен

преди 10 години

ГОРКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА ДПС - НЕ ИМ ЛИ ПИСНА ДА ГЛАСУВАТ ЗА СУПЕР БОТАГАШИ, КОГАТО ТЕ САМИТЕ НЯМЯТ ТОАЛЕТНА В КЪЩИ

182

Алоо!

преди 10 години

Алоо ДПС-то, за тоя ще ви трябват две депутатски места, на едно няма да се събере! Той сигурно затова не ходи и в Народното Събрание, няма достатъчно място!?

181

партиен член

преди 10 години

Номинацията на Шопара мисля че не изненадва никой.Това все пак е ДПС.Поредния пример че правят каквото решът.Дреме им за техните избиратели.Ако в една партия Шопара е пример за успял млад човек.То какви ли неуспяли имат.Това според мен е подигравка с електората на ДПС.Невярвам там да няма по добри кандидати.Но щом Бея е решил...

180

Анонимен

преди 10 години

до ха- ха- хате и за Бойко знаеха, но се целуваха с него- Европа си гледа нейния интерес, за тях ние сме просто овце за стигане