9

Анонимен

преди 10 години

"Горя бивша столова на пловдивски пехотен полкПомещението не се използвало от години"Явно на някой му е трябвало мястото.

8

!!!

преди 10 години

hm

7

Анонимен

преди 10 години

някой може ли точно да даде адрес на тая столова ?

6

ЕЖКО БЕЖКО

преди 10 години

БИВШАТА СТОЛОВА НА 9-ти ПОЛК, Е НАСТОЯЩА СОБСТВЕНОСТ НА НЯКОЙ КОЙТО ВЕЧЕ 10г. НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ Е, АМА ВИЕ ЗНАЕТЕ НАЛИ ? ЗАГЛАВИЕТО ТРЯБВАШЕ ДА Е ,,БИВШАТА СТОЛОВА И НАСТОЯЩА СОБСТВЕНОСТ НА ГОСПОДИН ,,Х '' СЕ САМОЗАПАЛИ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПОСТРОЯТ НОВИ КООПЕРАЦИИИ...'' И Т.Н. И Т.Н. .

5

Анонимен

преди 10 години

Не само ти си готов на всичко за България. Има и други. Точно това обърква сметките на някои.

4

койчо

преди 10 години

За жалост от цялато ни икономико и военна мощ останаха само бивши ........?! В каква държава жевеем?! На *** и родоотстъпници!!! А бяй и все още съм готов да си дам живота за БЪЛГАРИЯ!! Ще създам грипа във Фейса - "ЧЕРНИТЕ АНГЕЛИ"! На такива като мен - ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

3

дядо

преди 10 години

Путин е виновен!!!

2

Анонимен

преди 10 години

Не можаха да пригодят тези помещения за подслон на хора,останали без покрив.И сградата да бъде под надзора на общината,да има охрана. Общината да преценява кого да настани там, с регистрация. Срещу това, че са получили сигурна квартира,макар и скромна, закъсалите хора могат да отработват определен брой общественополезен труд.Така трябва да се постъпи с голяма част от неизползваните помещения - независимо дали са собственост на Военното министерство или са бивши предприятия,които вече не работят

1

Анонимен

преди 10 години

И на девети полк тупано