79

румен221

преди 10 години

Приятели, не спорете...Приднестровието е автономна република със собствен Парламент и Правителство..., и още не е окупирала съседната и Кишиневска област...!!!- Приднестровци, АКО ИСКАТ ЩЕ СА В СЪСТАВА НА РУСИЯ..., макар че могат да поискат и да са в състава на България..., където са били по време на кубратовата Стара Велика България (заедно с Русия и Украйна)... Въпроса е:- Ако Путин ги приеме в Русия, дали ще поиска Приднестровието да влезе в Русия заедно със северната и Кишиневска провинция!?!?!Но най-добре е - Да правят референдуми и да се връщат в България... - Ще

78

Родопите

преди 10 години

До 87Голям го вади, но голяма дума не казвай

77

муспи

преди 10 години

Сатаната губи в мач с Русия, макар и тя да е залята от евреи както нас. Едно са мераците на дявола яхве, други са плановете на Бога.

76

Анонимен

преди 10 години

Ще се спасят само тези, които почитат Сатаната и вървят по Неговите пътища!

75

Румбо

преди 10 години

Какво им стана на всички,та искат в Русия?Това,ако го бях чул преди 2 години,щях да река че е виц!Какви са тия работи?

74

456

преди 10 години

До stА ти от кои си си?От третия пол май? То голяма американска халка бе чедо!

73

st

преди 10 години

А вие бг-тата нали се знаете какви сте долни че никой не ви иска знаете защо.

72

st

преди 10 години

До ПРИМЕР Дянков бачка за 100 бона в зелено в рашъта,а сергей за 450 долара месечно еххехехехе разлика има ааа ефенди.

71

Анонимен

преди 10 години

Какъв автогол си вкараха страните членки на ЕС, признали Косово... Сега на базата на този прецедент в най-новата история гледай какво става с апетитни територии за еврогейците и педроатлантиците... Ми да сте мислили навреме, другари "демократи".

70

Анонимен

преди 10 години

ЗА ТУРЧИНОВ ЩЕ ОСТАНЕ САМО Х.Я. ВСИЧКИ ГРАДОВЕ КОИТО СА ПОКРАЙ ГРАНИЦАТА С РУСИЯ ЩЕ ПРЕМИНАТ НА НЕЙНА СТРАНА. СЛЕД КАТО ИМ ВКАРАТ НА ЗАПАДНАТА СТРАНА СЛОБОДАТА И ДЕМОХРАЦИЯТА ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА МАЧА.

69

Анонимен

преди 10 години

Дянков дедко ми Сорос го прати в Русия за наказание. Аз го предупредих дедко, че тоя е ***, ама той се изхили и вика нещо на иврит, че и Хитлер бил същият. Йудейски ми ти работи. Дедко обеща, че ще ме впише в един документ и като иде в бъдещия свят, аз ще управлявам България, така, че дерзайте, чака ви светло бъдеще! Хихик!p.s. HAHAHAHAHAHA!

68

Анонимен

преди 10 години

Ох другарю Василев, Плюнката е с маймуняка, Суека е с майданците, *** с *** и сал един беднии народец е с русите. Бедни ми бедни народе, до кат гласуваш за плюнки, суеци и сополи, дет ти кожицата свлачат- хаир трудно ще видиш!

67

ПРИМЕР

преди 10 години

Ако беше лошо в Русия,Дянков нямаше да отиде там.

66

Анонимен

преди 10 години

Ще се спасят само тези дето имат страх от Бога и вървят по пътищата Му!

65

дядо

преди 10 години

@капиталист,колкото и да ти е чудно-никога не съм гласувал за бсп,или за гоце,но това за теб еврогейтако -са неразбираеми неща !!!

64

капиталист

преди 10 години

до 68....Сами сме си виновни,да неса нито ЕС,нито Еврейте камо ли САЩ който незнаят за нашето съществуване....

63

капиталист

преди 10 години

до дядо....Как бе дядо,нали ти си избра за 7 път БСП и ДПС,нали ти си избра Гоце за 10 години,нали ти си избра Голия Цар който руската Енергиена Мафия го доведе....така ти се пада,ти си заслужаваш последното място във всички статистики,цифрите говорят,дано изчезнеш,белкем и с тебе изчезне червения ***

62

Анонимен

преди 10 години

Скоро капиталистите ще се люшкат под дърветата! Да живеят онеправданите роби на капитала! РЕВОЛЮЦИЯ, Бойко и Цецо - кофражисти на Белене, Станишев и Плювналиев- зидаро мазачи, а Овчев ще им пише надниците! Манолова ще им готви бобец с наденички!)))

61

дядо

преди 10 години

Промитата ти моСъчна клетка не може да проумее,че сегашна Русия не е СССР ,дерзай и ходи целувай Маунт Ръшмор педроатлантико!

60

капиталист

преди 10 години

до Дядо....Тия държави който искат пресъединяване към русия,народите са по бедни и от нас,там е пълно като тука с Русофили,ченгета и комунисти и за това и те като нас ще си останат бедни,нещасти и изчезващи,казах ти,така ти се пада