326

Гошо

преди 10 години

До Анонимен 364В дълбока заблуда си! Су-24 е щурмовак. Това, по дефиниция, значи чи е много сериозно защитен - пилотът е в много усилена кабина, двигателите. Су 25 е по-добър, но и двата ще бъдат сменени от Су-34. Американските щайги А-10 са добри машини, но са по-зле от руските. А янките пищят, защото не са свикнали на демонстрации, все си мислят, че само на тях им е позволено да се правят на ковбои. Тези филми свършиха. Руснаците по принцип пилотират нагло и американците ги втриса от това.

325

Анонимен

преди 10 години

Путин е възпитаник на СССР и явно защитава и милее за комунистическите си идеали. Но това са глупости и отживелици. Никога ама никога повече комунизъм няма да има натози свят и дай Боже да е така. Това е болна идеология и отживелица. Дано час по-скоро Западът да закара в Хага този болен психопат Путин. Ако питате мен, всички които го защитават дори и с думи би трябвало да отговарят пред Закона

324

123

преди 10 години

МАЙ ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИШ......АКО НЕ СИ ВЪВ ВЕЧЕН СЪН ПРИ ДЯДА ГОСПОД

323

до 369

преди 10 години

Ей ***, вземи се събуди. Как може изобщо да ти хрумне да сравняваш Западна с руска техника. Всички сте карали лади и москвичи, но сега карате бмв и ауди и добре осъзнавате разликата, нали?! Ти живял ли си някога на Запад? Тук всичко е перфектно. Има съвършен ред, който никой и нищо не е в състояние да наруши. Путин се опитва да наруши световният ред и това ще го погуби. Путин е бита карта и знае, че краят му е дошъл, а политиката му е отчаян опит да се задържи на повърхността. Той си отива..

322

NOI

преди 10 години

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КАКВО НА МАЙКА СИ .....ШОРТИТЕ ТЪРСЯТ НАГЛИТЕ ЯНКИ ТУК ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА СВЕТА....АБЕ КАКВА ТОЛКОВА ГИ БОЛИ ЗА УКРАЙНА - НЕ МОГАТ ДА НАЛАПАТ РЕСУРСИТЕ МАЙКА ИМ ***...ИЗБИХА ИНДИАНЦИТЕ ОКРАДОХА ЦЕЛИЯ СВЯТ ЧУДЯТ СЕ КЪДЕ ДА СЪЗДАДАТ ВЕННИ КОНФЛИКТИ И ДА ИЗБИВАТ ХОРА ......ЕЙ БОГУ - ТОВА СА НАШИТЕ НОВИ "ПРИЯТЕЛИ".....Е...Б..НА НИ Е МАМАТА...

321

Анонимен

преди 10 години

А защо не напишете,как след полет на руски изстребител-Су24,американците са се паникьосали и няколко човека са поискали да се пенсионират,представете си ,че бе новия супер модерен самолет-СУ35С,........тогава не ми се мисли колко щяха да са.....апропо имаше една реплика преди години когато в сърбия свалиха *невидимия СТЕЛТ*,тогава ме изкефи една реплика на рускиИзвините, мы не знали, что он невидимы -поздрав за американците!!!!

320

Анонимен

преди 10 години

НАТО са лицемери със двоен стандарт.

319

rg

преди 10 години

НАТО НЯМАТ работа около Украйна !Безочието им няма граници, а нашите дупетати им пригласят !

318

Анонимен

преди 10 години

видях в нета су-24, не мога да повярвам че са се уплашили от тая тенекия дето с обикновен автомат ще е долу, най- вероятно пропаганда без отличителни знаци. рашата ще го яде много голям и бг-то покрай тях. а бе да сме живи и здрави пък ще видим догодина...

317

Анонимен

преди 10 години

Абе много хилеж тука, ама ше видиме кой ще се смее последен. да няма след време - изпонапосрахме се насред атакуваната пустиня и да остане да стърчи само Белене.

316

анонимен

преди 10 години

Предполагам, че този път Америка начело с Обама заради Украйна влиза в капан за собственото си унищожение за което няма да им простят а ще ги унищожат а това са Русия, Китай, Иран и целия арабски свят ненавиждащи и мразещи Америка !

315

анонимен

преди 10 години

Гадни натовци, в Сирия наричат законното правителство престъпно а бунтовниците герой а за Украйна обратно, незаконното правителство герой а бунтовниците престъпници ДА ДА АМА НЕ, този път няма да се настаните в Украйна като в други държави !

314

Анонимен

преди 10 години

До КОНИАМИН

313

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДОБРЕ 4Е НЕ СИ МИ ПОДРЪКА

312

Анонимен

преди 10 години

До ХАЗ НЕ ГИ ОБИ4АМ

311

Анонимен

преди 10 години

ИДЕ ВОЙНA ТИ МАИ СИ МЕ4ТАЕШ ДА ТИ ЗАВРАТ КАЛАШНИКОВ ВЪВ *** А?

310

Румбо

преди 10 години

Ако над всички тия прелети по едно СУ-24 с новата система за електронно подавяне,май ще се напълнят всички самолети за в къщи!Какво да се прави-слаб боен дух,не щат да умират хората за Америка и това си е!Що така бе?Не помните ли Аламо?Толкова радост на стари години не съм очаквал-мислех,че няма да дочакам моралния крах на САЩ,физическия не им желая,не е човечно.

309

КОНИ

преди 10 години

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЗВОЛЯВА НА ЗАПАДА И НАЙ ВЕЧЕ АМЕРИКА ДА НАПУСКАТ ТЕРИТОРИЙТЕ СИ И ДА ВИЛНЕЯТ ПО СВЕТА, ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГИОЛА, АКО ИМА 3- ТА СВЕТОВНА, СЛЕД НЕЯ НЯМА ДА СЪЩЕСТВЪУВАТ ЗАПАДНЯЦИ И АМЕРИКАНЦИ!!!

308

Минев

преди 10 години

Щом ни приеха в НАТО И ЕС , автоматично ни превърнаха във врагове на Русия , без ние да искаме това . Не ни е необходимо да бъдеме врагове и да воюваме . До кога ще продължи експанзията на ЕС и на НАТО ???

307

Световният тероризъм

преди 10 години

се активизира.Лицемерните "демократи" мълчаха като *ани, когато на Майдана платените западни убийци избиваха мирни граждани.Но сега, виждайки, че ламтежите им за природните богатства на региона изчезват, се надигат.Готови да избиват отново и отново, само и само да грабят-грабят-грабят.Българи, ще позволим ли западните убийци да избиват братята славяни?На оръжие да изритаме НАТО-ските *** от дома ни.Нищо, че БСП/БКП го докара в България.