86

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 47, 48, 49, 55, който е един и същЕ, не може толкова тъпотия на едно място! Как не се пръска крехкото ти желеобразно същество от такава многотия? 55, ще гризнеш ли ^*ра?

85

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 77Благодаря ти, истински се изкефих! Виждам, имаш два минуса. Ами гейте станаха твърде много! Нормално е - мразят Путин за неговата антихомо политика!

84

Янко

преди 10 години

До В КИЕВ БАНДИТИТЕТака е! Но го напиши четливо и ясно: БЪЛГАРИЯ - НЕЗАБАВНО ВЪН ОТ НАТО! И всички натовци със самолетите си и корабите - СВЕТКАВИЧНО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! Значи - първо главното, пък после дай да им таковаме демокрацията!

83

Анонимен

преди 10 години

Всички руснаци и полуруснаци трябва да бъдат изгонени от БГ - току виж утре и те да поискат някоя част от БГ да бъде отцепена и присъединена към руската *** . . .

82

x

преди 10 години

Алоооо АНОНИМЕН!Кво само питаш и сам си отговаряш!Я се попитаи "Абе АЗ нормален ли съм?"И пак сам си отговори!!!...

81

Анонимен

преди 10 години

Това да не е като да плашиш със санкции Бангладеш...това е най-голямата страна в света алоо кукута плесенясали пак ли искате да стане криза!

80

Анонимен

преди 10 години

Какви наказания бе смешковци...тоя ЕС е слаб и има нужда от пазари където да продава стоките си,а руският е необятен!Само квичите отстрани и се пазите да не ви удари мечката с някоя ***!

79

Дойче апотекер

преди 10 години

До Анонимен 89Финансовите анархисти (пънкари) искат само вътрешния пазар , банките и земите другото го оставят на олигархичните зомбита !У нас така СДС мафията направи едни пари !Христо Бисеров казват ,че добре изкарвал от инвестиции !

78

Анонимен

преди 10 години

Империята е първа по диктатори на глава от населението !

77

Анонимен

преди 10 години

"ЕС многократно е призовавал властите в Москва да не увеличават напрежението в района"... За кого се увеличава напрежението от сепаратистите? За майдановците? А ако не се прави нищо за кого се увеличава напрежението? За етническите руснаци в Украйна естествено. Тоест казват: не увеличавайте нашето напрежение, за да намалите вашето. Добре си е когато вашето е високо, а нашето ниско... Все едно слушам: "Дайте си пазарите, но не взимайте нашите!". *** и лицемерите безподобни!

76

Hells Bells

преди 10 години

До Анонимен 83 Съединените Щати в лабораториите си дълго разработват сценарии как да прецакат ЕС , от санкциите германската икономика ще се срине тотално и германските компании ще започнат да фалират неконтролируемо което ще доведе малките периферни колонии и Украйна до хуманитарна криза !Руснаците най-много да си свалят малко цената на петрола и газта което допълнително ще им стимулира икономиката ! А може да покажат и новите си оръжия /руските пушки са по-хубави/

75

Анонимен

преди 10 години

Европа няма да търпи путиновите "референдуми" !

74

Анонимен

преди 10 години

Ох, тука има някакви заблудени соросчета с мокри сънища за наказания за руснаците. Цял ден им се изтриха пръстите да пишат едно и също, а с всеки час от новините в Украйна все повече им се стъжва.

73

Анонимен

преди 10 години

Руското окупиране на Украйна няма да бъде оставено безнаказано и кремълското чучуло ще го разбере съвсем скоро.

72

Анонимен

преди 10 години

ЕС сами ще си налагат ембарго. Нали сме много цъфнали и завързали.

71

Анонимен

преди 10 години

Жалката руска *** сама се самонаказва :)

70

До 70

преди 10 години

***! Така се нарича човек, който нищо не е видял и разбрал, а прави изявления. Лади сега се карат само в България и Финландия между впрочем. Даже са на почит, защото са най-издръжливи за тяхните условия. А в Русия правят каквито искаш коли, каквито искаш стоки, естествено може и кооперация. Защо трябва да измислят колелото? Но ако им спрът всичко, те само ще спечелят. Губещите са всички други, но не и те. Затова всички реват, ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ НИЩО НЕ МОГАТ ДА МУ НАПРАВЯТ НА ПУТИН.

69

Анонимен

преди 10 години

я зелени човечета

68

Hells Bells

преди 10 години

До 70Друго са наградите които дават в Ал Кайда с помощта от EU и US - който минете лагер за обучение в Турция му дават безплатен нов пикап 4х4 с безплатна картечнца , АК и муниции да ходи да коли и да беси в Сирия .Там спонсорираните от запада напълниха ютуб с отрязани глави !Аллах Акбар !!!

67

въпрос

преди 10 години

Председателят на външната комисия Елмар Брок каза, че проруските сили, които дестабилизират Източна Украйна, очевидно(!) са направлявани от Москва. Вече има достатъчно доказателства(!) в тази посока, това е акт на агресия.Тези доказателства де ги? Или еврогейците ще ги крият стоически до последно и после всичко коз!:)