7

Анонимен

преди 10 години

може ли някой да обясни какво прави тая Елена в ДЕНСИНГ СТАРС - та превода не е ли танцуващи звезди каква звезда е тая с кое е звезда ми тогава да бяха викнали и ревливият и мъж Миро и наркомана и те са звезди колкото неяА а за Илияна че е злобарка такава е какво е постигнала повече от Албена или Саня нищо освен един комплексар за мъж

6

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен с 4А ти си безумно ***/а.Като не го гледаш защо коментираш изобщо????

5

Анонимен

преди 10 години

лично аз предпочитам да гледам като две капик вода- в това предаване има мноог повееч свеж хумор, и забавин превъплъщения, другото си е жив опит да се направи "мулен руж"

4

Анонимен

преди 10 години

илияна раева е едан вещица е един човек не е казала през живота си добра дума, ако след това не каже две лошиалекс сърчаджиева е лигла, а въпросната елена е просот едан порнозвезда която я гледахме как се *** с друг мъж и така стана известна.тук има много малко истински таланти - само галена сред журито и Алебан Денкова и *** атанасова сред танцуващите.... издбягав да гледам това ШОУ (изпозвам тази дума в най-лошия смисъл - нещо порнографско, нищо общо с изкуството)

3

Анонимен

преди 10 години

Това е за шоуто, а то е за разтоварване от напрежението, което ни се сервира от сутрин до вечер от всички възможни места. Гледам го с удоволствие, защото е красиво. Може и още.Тази година има доста силни двойки, а и тези дето не са между най-добрите, много се стараят. Мои любимци са *** и Наско. Журито допринася за забавлението, а Алфредо Торес с езика, жестикулирането и огнения темперамент е част от спектакъла.Галена е прекрасна Илияна се старае. Христо Мутафчиев чудесно се вписа в групата.

2

DDT

преди 10 години

Ти остави друго, ами за толкова години не можа да научи малко от малко българската граматика. Уважение към страната, в която пребиваваш е да говориш правилно езика и !!! Глупав Джанго...

1

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** за *** от зеле не става. Само се кълчи и говори глупости. Папагал.