26

Анонимен

преди 10 години

да болестите са БСП и ДПС а скоро и от трета ББЦ

25

бай Иван

преди 10 години

Със съкати политици ще куца. Като съставяте листите с кой @бал майка си, кой баща си, така ще е. Болният от хронично затлъстяване Дебелян Пеевски, с купена диплома, с нечестно надебелял портфейл, доказал себе си далавераджия, коя партия се готви да го метне в европарламента, като заразен с проказа ***. Депутат, две изречения не може да върже. Страхува ли ва Цветанов?

24

езичник

преди 10 години

до 26абсолютно не! все някъде има кой само трябва да го намерим. ако не потомък на древните ни царе то поне Батенберг.

23

Джедай Мастър

преди 10 години

До езичникИ да реставрираме крадлив Дедо на трона? :))

22

Наблюдател

преди 10 години

С агенти и доносници на ДС, като агент "Павел", какъв ти парламентаризъм! Абсолютен фарс!В "Къща на Злото" превърнаха сградата на НС! От тях и от таз институция плъзнаха всички закони превърнали България в най-корумпирана и най-бедната държава ЕС! А за да е "пълна картинката" и най-бързо изчезващата нация в Света! Машала, аферим парламентаристи, за разлика от други народи това го постигнахте без война!!

21

мм

преди 10 години

Местане, куца парламентаризма щото навирате за депутати ей такива екземпляри като австралопитека ардашлъ и куришката бат сали

20

езичник

преди 10 години

републиканското управление ни носи само беди. трябва да върнем монархията.

19

vanko84

преди 10 години

референдум за обявяване на дпс.и всякакви турски партии за противоконституционни,

18

vanko84

преди 10 години

1-во референдум за обявяване на дпс.и всякакви турски партии за противоконституционни,мисля ще спечелите много и сигурно над 1 млн.ще се подпишат,ясно е вече че бойкота ще е с дпс,и вие го знаете вече това,2-ро безусловен доход от 200 лв. за работещите бедни с средно образование ,европа ще даде парите на украйна как ще дадат 11 млрд.евро,и на нас могат значи(има метод аз не съм политик можете да формулирате по добре тези идеи),3-то уволняване на всички партийни назначения връзкари

17

Анонимен

преди 10 години

Страда от такива руски *** като тебе и Станишев. Бог да ви измете до крак!

16

до първия

преди 10 години

До vesko02Аз го повтарям 24 години, ти ако си започнал преди 300 дни начело Рамдан Кунев и Касим Дал, Данс Уит Ми и ГЕРНерастките *** си лично твой проблем!!Не говори от името на всички българи, соросоиден *** безпардонен, комунистически НАТОвски!!!

15

Анонимен

преди 10 години

държавна сигурност говори и само истини

14

Анонимен

преди 10 години

Местан въобще да не споменава Конституцията, защото в нея ясно е написано, че българските граждани имат право и са ЗАДЪЛЖЕНИ да говорят на български език.

13

Анонимен

преди 10 години

samo za 24 h shte vi opravia gadove mrasni.

12

Анонимен

преди 10 години

Г-н Местан, ДПС винаги е било част от тази далавера. През целия преход не сте излизали от управлението. Държи ви здраво ДС, но не се оплаквате, защото се чувствате добре. Не са важни конституционните права на гражданите, а финикийските ви знаци и привилегиите, които властта ви дава. Заедно с БСП манипулирате обществото, а ВАШАТА демокрация е вредна за него. Всички разбраха тънките ви сметки, защото взехте вече да не се прикривате и пипате грубо. Коалиция от крадци. Без морал няма демокрация.

11

Анонимен

преди 10 години

Що за демократи са тия, та коментират Търновската конституция? Тиква-мафиот, съсел-сталинист и бей-ислямист. Българската монархи може да е била недемократична, ама тия са три пъти по-недемократични.

10

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 10 години

ДОКАТО ВИЕ СТЕ ТАМ, НЯМА ЛЕЧЕНИЕ !!!

9

bellidance

преди 10 години

predstavyam si tasi bulgar trupa kak igrae s bg narod bg bellidance "Spokoini nervi", pravo horo, rachenitsa, kopanitsa, dunavsko horo...i drugi bulgar tantsi :))) na bulgar Velikden za vesel bulgar praznik!

8

како цеци

преди 10 години

Липсва ни съгласие и разбирателство, смята Цецка Цачева...не е вярно, како цеци...когато се отнася за парите Ви, субсидиите Ви, привилегиите Ви, влиянието Ви.......ВСИЧКИ СЕ РАЗБИРАТЕ ОТЛИЧНОне е вярно, како цеци..когато те приеха в СУ / чрез рабфак, като ценен кадър на БКП/ или когато стана от ГЕРБ -"антикомунистка", кога беше истинска като цеци.............

7

Анонимен

преди 10 години

с една дума,ич ва няма и не ви е там местото