382

До Анонимен 424

преди 10 години

Знаеш ли какво ви издава, че сте още с жълто около човките. Речника. Тебе те разкри game over. Други пишляци ги издават думички като "***" и "***". Пораснете малко и тогава се правете на мислещи и знаещи, давайте акъл. Все още го нямате. Малко сте чели. Промили са ви мозъците! Та значи АКО немците бяха минали Урал...В историята "ако" няма! Акото мирише. Сега си пусни от Ютуб "Вставай страна огромная" и другите песни, които ще изскочат. Може и да разбереш защо Русия е велика и непобедима!

381

123

преди 10 години

Кой си ти бе BIG AL дори украинците разбраха, че фашистите взеха властта с преврат и армията им доброволно се присъединява към демострантите и вдига руско знаме. Ти си болен русофоб, *** се лекувай и не замърсявай форума.

380

ER_Dr

преди 10 години

До Анонимен453Аз наистина имам 1/4 руска кръв и 1/4 полска, а жена ми пък 1/8 немска, ама и двамата сме си българи. А да вдигаш знамето на противника и да се преобличаш в негова униформа в зоната където има някакви бойни действия наистина си е подлост. Да казвам ли кой е използвал най-широко това и е имал специално подготвени за целта части през последната голяма война? Докато жена ми не гледа:)))

379

BIG AL ...

преди 10 години

Урааа...-изреваха руските агенти в България ..Източна Украйна е ...наша !!??Ами търсят се КПСС- партийни секретари - за там ..:) И за совхозите , и за фабриките ...Кога комуноид е различавал НАШИТЕ , българските - от руските интереси ??Кога в България ще буде заловен ПОНЕ един руски агент ?? Поне един !!??Добре че , е ЕС и НАТО - да се грижит за НАШИТЕ интереси ..ТУК советската агентура се грижи - за съветско- руските ..)ВЪН руснаците от България !!!ТУК не е Крим , нито Източна Украйна !!!

378

BIG AL ...

преди 10 години

Трябва да сме наистина *** народ , неандерталци , някакво СТАДО - за да си дадем ЗЕМЯТА - без пари на джуджето от масква - и да се РАДВАМЕ - за това !!??Шизофрения някаква- за другарите от атака и БКП-БСП- добре , обяснимо е , а за другите ??? Гражданите ???Трябвало Путин да ни ПАЗИ от НАТО и ЕС !!??Дали и в ПСИХИАТРИЯТА има някой - който да твърди и иска ТОВА ????За Атаката и БСП - знаем .., но в ПСИХИАТРИЙТЕ ???Има ли ?? :))BIG AL

377

BIG AL ...

преди 10 години

В три месечен СРОК- всички руски фирми и собствениците на недвижими имоти - да ЛИКВИДИРАТ , се освободят от собствеността си в България !!!Да им се отнемат паспортите или разрешенията за временен престой !!След изтичане на срока - ако не са ликвидирани - от правна гледна точка- се КОНФИСКУВАТ от държавата !!!Да ни съди джуджето в Межд, съд :)))За нови кандидати - нов ред - един по един !!ТУК е България , европейска СВОБОДНА страна , заплашена от руския империализъм , шовинизъм, грандомания, апетити за завладяване , от Империята на ЗЛОТО и нейната ненаситна паст ..!!!BIG AL

376

Анонимен

преди 10 години

ДОРИ УКРАЙНА ДА СЕ РАЗПАДНЕ ТОВА НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИ!!!!РУСКАТА НАЦИЯ Е НАПЪТ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В НАЙ-НЕЖЕЛАНАТА НА СВЕТА! и ЗАСЛУГАТА ЗА ВСИЧКО СЕ ПАДА НА ЛЬОСЬОГНЬОМ!

375

до45

преди 10 години

ами какво очакваш нкогато това са руски офицери и войничета които са се клели за вярност пред славянството , а не пред гей инстанциите и фашугите..

374

Анонимен

преди 10 години

До ER_DrАко наистина украински части са сложили руски знамена за заблуда, това си е доста подло--------------Хахаха:))) Руснак да говори за подлост! Е това е наглост!

373

Обективен

преди 10 години

Ето малко истински новини да вдигнем информационната мъгла: *** .rusvesna.su

372

Анонимен

преди 10 години

Руската "Стройтрансгаз", чийто собственик е близък приятел на президента Владимир Путин, е отправила оферта към закупуване на дял от Българския енергиен холдинг (БЕХ), съобщиха правителствени източници на Mediapool. А вие ближете з...а на ***!

371

гледащ

преди 10 години

Очаквайте скоро украйнският флаг да се вее над Кремъл, добре че Меркел още пази Путин, иначе е свършено с Русия.

370

ER_Dr

преди 10 години

Ако наистина украински части са сложили руски знамена за заблуда, това си е доста подло, при положение че униформите и техниката и на двете страни са еднакви. Ама те украинците открай време развяват това знаме което за момента им изнася.

369

хахааа

преди 10 години

хайде сега да видиме какви са ви ви коментарите , това е украйнски БТР изпратен от Киев обаче воените са предпочели да си се присъединят към побратимите , даже призидента им Турчинов призна че войската дезертира

368

тя

преди 10 години

Украинската армия под руски знамена ! Кво ще кажат американците? жалко за " инвестираните" им 5 милиарда долара. За кво платиха , а то кво стана?

367

Анонимен

преди 10 години

само така окупатори са само Гей съюза с баш гейвоте от Брюксел е то те са платени на всички е ясно и кукловодите от америка

366

Анонимен

преди 10 години

Какви сепаратисте бре ?? Та то цяла Украина е въстанала против окупаторите от гей съюза и хамерика :))

365

Анонимен

преди 10 години

ова трябва да се унищожава от въздуха.

364

пенко

преди 10 години

Браво Пламене много сте умен -такива като вас пишат историята на света отново!

363

Анонимен

преди 10 години

До 439Абе Пламне,воини може са се водили,но никога не е имало украйнска армия.Русия е водила много воини,но те са били срещу Турция,Полша,Западна Европа,но никага не е имало държава Украйна,малко попрочети история и се образоваи.