23

Нора

преди 10 години

До Монархист Сигурна съм , че едната от честните партии е ПП " Зелените " ! Те и на предишните избори се представяха много честно и достойно , но никой не обърна внимание на тези млади , интелигентни , непокварени и чисти момчета и момичета ! Все ги слагат в един кюп с едни други зелени .

22

Анонимен

преди 10 години

Всичко е заради супсидиите,,това е най стария начин да лапат от държавата

21

за Витков!

преди 10 години

Аз пък предлагам да се въведе и подобно проверка на гласувалите! Има ли те в избиратилния списък ,че си гласувал има ти го ЕГН-то. Тогава ще лъсне лицето на нашата "демокрация" ще се видят и мащабите на манипулациите на изборните книжа .

20

1

преди 10 години

На кривата ракета и космосът и пречи! Да се махнат от списъците и да ги глобят мноооого. Не разбирам защо 21 + 3 ще кандидатстват, като ще влязат първите 3-4? И какъв е смисълът да им дават субсидии? Да живуркат и да си продават електората на големите.

19

Мирослав

преди 10 години

Говорим за чиста измама и злоупотреба с нашите лични данни и държавата ти вика " Ми ние кво да направим?". Каква е тази държава незнам просто... Що не обяват публично кои партии са врътнали тая далавера? А и тея две дето уж няма проблем с тях-просто хората които са си проверили егн-то не са баш там. Никой не си е видял егн-то там просто! Може и да са ползвали егн-та на хора дето от 20г са в чужбина или 2 метра под земята!И съм сигурен, че това се прави пост, просто сега някой реши да го покаже!

18

до Х

преди 10 години

Кьорав ли си бе, махни тоя Caps Lock ?

17

Анонимен

преди 10 години

тя като каква изказва своето мнение.аааа като бивша на Сидеров .добре,добре.айде разкарайте я най после

16

Анонимен

преди 10 години

До Хтрия ти ги защото си *** а не прав

15

Анонимен

преди 10 години

До ХNe, tova znachi che si pylen ***.

14

АзА

преди 10 години

"Само срещу две партии засега няма сигнали за злоупотреби с подписи, информира говорителят на ЦИК Цветозар Томов пред Нова телевизия." нямаше да е лошо да се знае кои са двете единствени партии, които не са злоупотребили :)

13

до Х

преди 10 години

Кьорав ли си бе че праснал тия големи букви?

12

ЦИК

преди 10 години

ЦИК: "Еми му байката, за къв *** ли ни трябваше да публикуваме тая проверка у веб-сайта! Вместо да си кютаме тихо и спокойно, да се правим че нещо работим и да вземаме едни пари... а то глей сеа кво стана - разсмърдя се и се омириса цялата държава. Добре поне, че в България всяко чудо за три дни... Дай, ще ги пуснем тия измамените с ЕГН-тата да пасат в прокуратурата. Зер, нали ако искаме нещо в България да се забатачи и потули, го даваме на правосъдието."

11

Анонимен

преди 10 години

в който и *** квартал да идеш в България ще ти кажат едно БсиПту и ДпиСету тъкмо си тръгнаха !

10

Истина

преди 10 години

Какъв конкурент си ти бе Капке Волен те на учи на някой шмекерлъци но те не са за всеки така че не се занимавай с глупости а *** в някоя шивашка фирма и си шии

9

Анонимен

преди 10 години

До Хне двете партии са БСП и ДПС а и тях както и България с цензура на Кавалов ли е Дудуков ли е без значение треска ви тресе че Герб ще ви победи на тези избори и че може да се класира и АБВ а това е показател и за едни предсрочни избори

8

до 8

преди 10 години

Кьорав ли си бе че си праснал тия големи букви?

7

Анонимен

преди 10 години

Ако другите пратии имат 1 ЕГН то БКП има най - малко 100.000 !!! Колкото имат другите партий , умножавайте по 100.000 за да разберете колко имат БКП/С ! :)

6

ksharp

преди 10 години

Разбира се, всяка партия е натопена от конкуренти... Жалки сте!

"Не съм давал никакъв подпис, заяви един от потърпевшите социологът Кънчо Стойчев, който се оказа вписан в подписката на "Съюза на комунистите в България.Кънчо, що направо не си признаеш, че си комунист, и да се свършат мъките :) Този случай много напомня на онзи футболен треньор, който се оплака в БФС, че отборът му купил/договорил мач за 1:1, а противникът в последния момент вкарал гол и ощетил "търговеца". Комедии колкото искаш.

4

Гоце

преди 10 години

Червен Кънчо записан като комунист... срам, сраааам.. червен Кънчо е социалист. Разликата е огромна! Като между крадец-самоук и крадец-вишист!