86

Анонимен

преди 10 години

Чудно ми е защо се създава грешната представа, че всички които подкрепят Русия са комунисти. Аз никога не съм гласувал за БСП, но твърдо подкрепям Русия.

85

Имани

преди 10 години

Върнахме се във времената на ДИВИЯ КАПИТАЛИЭЪМ на Маркс и Енгелс!!! Времена в които всички се чувстват ощетени, губещи и победени, а спечелиха само КАПИТАЛА И БАНКИТЕ!!! Апропо до 97 - иэобщо нямаш представа какво пишеш, и эа какви предадени интереси говориш!!! Интересите и полэите от скъпоценното ЕС може би имаш предвид:-)))???

84

аз

преди 10 години

До 456Налага ми се в отговор на твойте глупости да пиша само с главни букви - че дано разбере: ДА, ПУТИН Е ВИНОВЕН ЗА ИЗБУХВАНЕТО НА НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО НА МАЙДАНА! ТОЙ ПОДКУПИ ЯНУКОВИЧ ДА ПРЕДАДЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА НА УКРАЙНА И ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ПОЧТИ ПОДПИСАНО СПОРАЗУМЕНИЕ С ЕС!!!! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ЗА ИЗБУХВАНЕТО НА ПРОТЕСТИТЕ НА МАЙДАНА! НЯМА ДРУГИ!

83

аз

преди 10 години

До Анонименне знаех, че разговарянето с някого е "мачкане"? Как "мачка ционистите", разговаряйки с премиера на Израел? Света отдавна е спрял да проповядва антисемитизъм - вие тепърва почвате?! Било е популярно в Русия в края на 19 век, в централна Европа в началото на 20 век, в България - НИКОГА?! Но се намират псевдо българи, които тепърва почват с антисемитизъм?! Дори Иран вече почва да се отказва от това!

82

Имани

преди 10 години

Германските социалдемократи се опитват подобно на щраус скрил главата си в пясъка да неглижират факта че Русия не е част от манталитета и от институционалната обвърэаност на Европа!!! Световната финансова криэа нанесе иэключително силен удар върху руската финансова система!!! Още по-малко ще се примири Русия с приемането на Украйна на един по същество эападен модел на демократично раэвитие, който я насочва към по-динамично сътрудничество с ЕС и НАТО!!!

81

Анонимен

преди 10 години

Не му обръщайте внимание на василев.. На всякъде си има по един гуньо простия, това е призванието и на василев..

80

456

преди 10 години

Все Путин е виновен на "демократчетата"ни.Путин ли предизвика Майдана,Путин ли изгони законния президен на Украйна,Путин ли палеше гуми и превземаше стради,той ли организира всички фашизирани организации на Украйна да си правят каквото им падне.Който го предизвика сега да си носи кръста.Защото в един милионен град да свалиш правителство с 20-30 хил протестиращи човека е невъзможно ако тези човеци не са обучени и осребрени както трябва-и кой им плащаше и кой ги обучаваше????Сега Путин виновен

79

Анонимен

преди 10 години

Ei tova djudje niama da spre da podklajda ...

78

UFSY

преди 10 години

Гледам, протестиращите в югоизтока са баби, лелки, чичковци... но видях и как ветераните от афганистан, беркут с цели поделения отказват да стрелят по народа си, армията също... видях организация, не виждам обаче мародери, не виждам разграбване на магазини... интересно... гледам народа събира, храна, пари, ходи на работа и след това пак протестира. Оръжието е под контрол.Със вътрешни проблеми не се праща армията, а специалните части, някой от накокържените знае ли защо?

77

UFSY

преди 10 години

Коя част на Украйна е окупирана? Да... Киев от хунтата... ех, чудя се дали Яценюк, Турчинов и Кака Мурка Тимошенко дали не са на Полковника хора, че все му вдигат за забивка.Според мен са двойни агенти и се гаврят със запада...

76

Западът не ще растеж

преди 10 години

Америка иска разширяване на НАТО и ЕС, а не шенгенските европейци от Севера и Атлантика. Така икономически се отслабва Европа (част от която е Русия) за сметка на АСЩ... На тези играещите игри на конзоли младежи им се показва част от кърпата, защото иначе фокусът ще се провали. Работата е, че Русия и още 10-ина държави полека започват да се разплащат без да минават през великият $. Заради това игнориране на Долара като средство за разплащане бяха нападнати,разрушени, демо(кра)низани Ирак и Либия

75

Анонимен

преди 10 години

Кутевските *** пак на раздумка и отново в защита на руската агресия.

74

Анонимен

преди 10 години

Руския окупатор в Украйна трябва да бъде избит!Да живее Украйна!

73

Анонимен

преди 10 години

Жалкото кремълско джудже :)

72

Анонимен

преди 10 години

До 81Руска подлого, заминавай за Русия. Тук е България!

71

UFSY

преди 10 години

Гледам русофобите яко са се накокържили... защо бре колеги? Русия, прави всичко възможно да защити интересите си, в случая те съвпадат с част от жителите в югоизточната част на територията на Украйна.С тези думи за смърт, и други зложелания ставате все по-смешни, като булонки около баба Меца...Вместо да сте конструктивни, само кръв искате!

70

Анонимен

преди 10 години

Русия ще затъне в Украйна рано или късно. Не може само да мътиш водата.

69

до 56 георгио

преди 10 години

Ще си представиш и американски бази, а по- нататък и китайски!

68

Анонимен

преди 10 години

До 74Тези приказки ги слушам не знам вече колко години :)))))))))Хубаво е да живееш с мечти, но не забравяй и да си пиеш хапчетата.

67

Анонимен

преди 10 години

Смърт на фашизма и османизма.