23

Запасен

преди 10 години

Всички, които НЕ ЖЕЛАЯТ да ползват парно, да отидат в ТОПЛОФИКАЦИЯ и да го заявят ПИСМЕНО! Нищо няма да им струва! И да си пазят ВХОДЯЩИЯ НОМЕР, че може скоро да им потрябва...

22

Пижо

преди 10 години

Стойнев добре ги подкара ЕРП.тата, време е и тези хайдуци да подпукат! Проверки до дупка! Какви 150 лева, толкова ги пращат на пенсионерите, които стоят на студено!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Тошо

преди 10 години

И си я плащам, за да издържам сюрията работещи за монополиста мързеливци!

20

ТН

преди 10 години

Няма по - големи ***, крадци, монополисти, че и манипулатори от Тохлофикация!!! Сметката ми е 300 лева за 3 радиатора боклуцииииииииииииииииииииии

19

ьь

преди 10 години

До АнонименА по комунистическо парното беше евтино. Това е капитализъм. Нали го искаш капитализма- плащай сега на мафиотите и трай.

18

Анонимен

преди 10 години

При тая жега пак изпростяха, а си мислех че ще пуснат предизборно гербераистко намаление. Съвсем се оядоха това Радослав Тошевците на Тошо Тошев дечицата.Цъфнал ГЕЕЕРРБ. Каленка Калинка, Калинка мая, хоп, хоп, хоп.

17

Оги

преди 10 години

Това е сметка за домакинство. Ако приемем, че в останалия процент попадат жилища над 150-200 кв.м. едва ли има ново под слънцето.

16

Анонимен

преди 10 години

съгласен съм - кой, колкото изгори, но няма да е повеече от 150 лв. е, комунизъм брато.държавата генерира само несериозници така.

15

Непозната

преди 10 години

А за останалите 7 % питате ли как е, без да е било кой знае колко топло в къщи.

14

жокер

преди 10 години

С калкулатор изчислете колко ЕНЕРГИЯ заплащате към топлофикация за жилището си. С очудване ще установите, че сте излъгани неколкократно. Ако през някоя от годините сте ползвали електрическо отопление ще разберете истинските си потребителски необходимости и ще установите, че фактурираните ви от топлофикация са достойни за малко производствено предприятие.За сведение - ако на печката ви пише 2kW и е работила постоянно 5 часа (защото и е повреден терморегулатора и не спира), то сте разходили 10kWh

13

Анонимен

преди 10 години

Ей, големи плачковци. Ами не може топлото да ви е без пари. Идва от ТЕЦ-а, а не от Дядо Господ. Аз за миналия месец съм платил 76лв, заедно с топлата вода, като не съм спирал нито един от двата си радиатора.

12

Анонимен

преди 10 години

Токът в България е най-евтиният в ЕС, но това балъците пишещи по-долу едва ли го знаят. Всеки грамотен, ползващ интернет може да го провери.Проблемът е в ниските доходи, а не във високите цени. Цените са си такива, че и по-високи, и то не само на тока.Защо никой не говори, че един евро-българин, взима на ден, колкото един немец на час ?

11

потребителка

преди 10 години

В моя магазин искат да им плащам такса мощност, защото всеки ден някой доял кравите, после правел сирене, след това го доставял в магазина и не ги интересувало, че аз не купувам сирене от там.Чудя се кога ще си завоюваме у нас да има реална пазарна икономика? Може би след като се сменят поколенията и с тях мисленето...

10

ля ля

преди 10 години

evrei!!!ne beshe li toplo ????? temperatyrni rekordi???

9

потребител

преди 10 години

Днес от магазина ми се обадиха, че дължа 56 лева и 48 стотинки за сирене, което съм щял да си купя през март. Аз обясних, че не съм купувал сирене, но те ми казаха, че има и лихви сумата, ако не си платя до утре.

8

k

преди 10 години

Моята сметка за фев. беше 130 лв. парното не сме го ползвали апартамента е топъл. Сега е 120 лв. за март, пак не сме ползвали. Входа ни е малък и до тук коректен с консумацията т.е. не са се вързали всички нелегално. Сметките ми вървят както бяха миналата година с тази разлика, че тая година нямаше зима и не сме ползвали почти. Все още смятам, че проблема не е в комшиите, ами че топлофикация взима пари авансово (на който слага и лихва) и все се надявам да върнат поне 40% от сметките.....

7

Оп-са

преди 10 години

До гения номер 2:Абе "унмико", извадил съм си топлата вода, която е фиксирана и си я знам всеки месец колко е, иначе сметката ми е 108 лева! Та 78 лева ми е парното, т.е. сградната инсталация, та да видим като изравнят какво ще покаже!

6

ХА,ХА,ХАААА...

преди 10 години

ТОКА СЕ ВДИГА С 20%....ЧЕСТИТО НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ!!!ПАРНОТО ОСТАВА ЗА НАЕСЕН----ЗА НОВИТЕ ИЗБОРИ/евентуално/....ха,ха,хаааааа....АМИ ...ОВЧия е пресметнал точно:/намалява ви тока с 4%----после го вдига с 20%/РАЗБИРАТЕ ЛИ СЕГА ....."грижата за човека" НА БКП????ДА МУ Е ДРАГО НА ЧОВЕК ДА СЕ ЗАПАЛИ .....ХА,ХА,ХААААААААААА../.ОТ РАДОСТ, БЕ/ !!

5

az

преди 10 години

И като ги махнеш да не мислиш, че ще плащаш по-малко?

4

od

преди 10 години

да колкото ВАЛЬО ПОРНОТО и румен ОВЧАРЯ върнаха парите !!??? тя баба цецка дърта скумрия на вальо поронто вместо 140 лв пенсиика да изтегли ,тя дъртата изтеглила 140 000 ЛВ от парите;)))))))