46

Анонимен

преди 10 години

С такава фамилия и физиономия е най-нормално да си пу*ка, каквато безспорно Кристияна е. Проблемът е че от пу*ка може да се извлече полза, а от Кристияна такава няма.

45

Д-р Хаус

преди 10 години

Всичко казано от този дебилен нодоносеник е за учебниците по психиатрия, раздел тежки дегенеративни ментални увреждания без перспектива.

44

Анонимен

преди 10 години

Добре Вагинке,щом така са ти казали от американското посолство , значи ше ти верваме.Само да не ти кажат да стреляш с револвера по Путин ! Тогава ще сгазиш лука !

43

Манафин

преди 10 години

Tози го чакам в панделата да стане булка!

42

До 45.

преди 10 години

Ти пък от къде си ?Защо си толкова нервен ?И ти ли искаш да препродаваш Руския ГАЗ ? Искат преразпределение на вече пълните с газ тръби и най близкия кран е от Русия до Икрайна !

41

До 38

преди 10 години

Мен ти май въобще не си в час,била спечелена от Русия с кво???Отвори малко и прочети в нета в НАТО кои държави членуват,тези държави с какво разполагат и т.н.Незнам защо вие руски гъзолизачи подценявайте Алианса.А може би знам!Защото си родствен селянин,гласоподавател в БКП/БСП защото баба ти е казала че е било най добре по Бай Тошо,ЗАТОВА!

40

Анонимен

преди 10 години

Дмитриевич и вагенин да не ходят в Сев.Корея,защото обратните ги слагат голи в клетки с озверели от глд кучета...

39

Анонимен

преди 10 години

До Анти-*** *** ***!!!

38

Анонимен

преди 10 години

дo #36ЗАБРАВИЛ СИ ДА СПОМЕНЕШ АТАКА!...А ЗАЩО?????

37

Анонимен

преди 10 години

А трябва да има! Как иначе ще ви изметеме вас *** от Бг?!

36

Анонимен

преди 10 години

С ...БСП/дс+ДПС/дс+АТАКА/дс вече сме в БАТАКА и то с ДВАТА КРАКА!Това е най-некадърната и неадекватна тройна ламя...след ламята на агент гоце Седефффффффчофффффф,а имено БСП/дс+НДСВ/дс+ДПС/дс....ОЛЕ!

35

бтр

преди 10 години

воина наистина няма да има незаради вагиновите прогнози а просто защото е спечелена предварително от РУСИЯ

34

Анти-вагинин

преди 10 години

Колкото и да не ми е приятно да го призная, Сидеров зае най-правилната позиция спрямо Украйна и санкциите за Русия. Очевидно ще се гласува за атака.....А за *** нищо друго освен ОСТАВКА!

33

Анонимен

преди 10 години

СМЪРТ ЗА бсп и дпс КОИТО ДЪРПАТ ДЪРЖАВАТА НАДОЛУ /Амин/

32

лекар-пенсионер

преди 10 години

Другарки и другари от БКП-БСП , защо децата и внуците ви живеят или учат в Западна Европа-Англия, Франция, Германия или САЩ. Тук не говоря за заблудените овчици, които гласуват за БСП , защото едно време при соца са крали от ТКЗС-то или Фабриката. Няма нито един партиен вожд или негови наследници да живеят в Русия. Сега пак заблудените овчици говорят в подкрепа на Русия , а Станишевците се готвят да стават Евродепутати в Брюксел. Айде и да гласувате за нашите, че ще повишат пенсиите с 5 лв.

31

мдааа

преди 10 години

Жалко!Това беше единствения начин *** да ви нарита швестерските *** на теб другарю Вагенин,на любовника ти СърГей и оня неумит холандки *** Расмунсен.А хавайската *** от германската *** щяха да *** подире му и да го молят да спре!

30

емигрант

преди 10 години

Ти не си европейка. Ти си сибириянка. Оди си там в тоалетната навън.

29

Анонимен

преди 10 години

Откъде се взеха тези анализатори, оправете си собствената държава после правете анализи на тези които са в пъти по-умни от вас.

28

Анонимен

преди 10 години

Това мекотело ни е външен министър...Можете ли да си представите този позор?! Като си отвори устището излизат несвързани приказки и много шум...

27

Кирил Тодоров

преди 10 години

Отдавна не се интересувам какво казва сегашния ни външен министър, защото той никога не може и не е казвал нещо смислено. Единственото полезно нещо, което прави е, че заради неговите действия БСП ще загуби изборите...не че има значение кой ще ги спечели...много ще ми е интересно как ще се оправдава Станишев този път...