29

npaskalev

преди 10 години

Богат е този , който може да отделя достатъчно време на любимите си хора.

28

Spartacus

преди 10 години

Богат е този, който смята че има достатъчно.Арабска поговорка

27

Анонимен

преди 10 години

Ще бъдеш богат, когато работиш за себе си!!! И работиш това, което обичаш тогава влагаш всичко в работатат си понеже я обичаш. Всичко друго са празни приказки. Как ще спестяваш и тн тн ако не рискуваш не печелиш това Е!

26

Анонимен

преди 10 години

До Хе хе, точно това са грешките на повечето хора! Ако живееш над възможностите си дългосрочно ще живееш в по голяма мизерия от колкото би могъл и обратното ако спестяваш и инвестираш дългосрочно ще може да си позволиш по охолен живот.

25

Хе хе

преди 10 години

Първо - икономията е майка на мизерията.Второ - от работа гърбат се става, богат не се става.Нито трудолюбието, нито пестеливостта имат нещо общо със забогатяването.

24

Какво му трябва

преди 10 години

на човек, ЗДРАВЕ. Добра работа, добра заплата, дом, сплотено семейство, добри приятели и живот без кредит. За мен това е богатството и стойностното в живота.

23

Не ща!

преди 10 години

Какво значи да забогатееш? Най-голямото богатство е здравето и спокойствието. Ако това го нямаш, ако ще да се къпеш в пари като чичо Скруч, пак ще си нещастен. Какъв смисъл да трупаш пари и да богатееш, като блъскаш от тъмно до тъмно и от нерви не можеш да спиш. Или пък да плетеш далавери и да чакаш кога ще ти свирнат някой куршум. Не ми трябва такова богатство, дръще си го за вас.

22

Анонимен

преди 10 години

Баси смешката. Как се забогатява в тази антидържава с честен труд!? Тук богати са мръсните крадливи политици с обръчите си от фирми и приближени. На редовият българин е отредена не лесната задача да създаде семейство с 600 лв на месец. Разбира се само ако преди това си намери работа.

21

Анонимен

преди 10 години

КАТО ПРЕПИСВАТЕ СТАТИИ ПОНЕ ГЛЕДАЙТЕ ДА СА АКТУАЛНИ ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ ,В БЪЛГАРИЯ ТЕЗИ СЪВЕТИ НЕ ВЪРШАТ РАБОТА ПЪРВО ЗАЩОТО С ЕДНА ЗАПЛАТА КАТО ПЛАТИШ СМЕТКИТЕ И ПАК СИ ПРЕД ЗАПЛАТА,И ВТОРО БОГАТИ СА МУТРИТЕ И КРАДЦИТЕ,А НА ВСЕКИ ТОВА НЕ МУ СЕ ОТДАВА

20

анонимен

преди 10 години

Това важи за други народи но не и за българските богаташи забогатели не с късмет а с измама и грабене и за тях няма да важи трето поколение защото Господ наказва тях и следващи след тях и резултатите са налице, виждаме какво става у нас след смъртта на богаташ.

19

Анонимен

преди 10 години

ЗА ДА ЗАБОГАТЕЕ ЧОВЕК МУ ТРЯБВАТ НЯКОЛКО НЕЩА. ДА БЪДЕ НЕПОКИС,ТИМИРУТ,ДА НЕ ГО Е СТРАХ,ДА БЪДЕ ВИНАГИ НА ПОДХОДЯЩОТО МЯСТО В ПОДХОДЯЩИЯТ МОМЕНТ, И ДА НЕ РАБОТИ НА МУТРИТЕ ЗА 300 евра.ДА ПОЗНАВА ТОЧНИТЕ ХОРА,И НИКОГА ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА МУТРО-КОМУНИСТИТЕ. АКО ТЕЗИ УСЛОВИЯ ГИ СПАЗВАТЕ ЩЕ ЗАБОГАТЕЕТЕ ЗА НУЛА ВРЕМЕ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ГО ***.Е ЦЯЛ ЖИВОТ НА МУТРИТЕ И ЩЕ СИ БРОИТЕ ЖЪЛИТИТЕ СТОТИНКИ. АЗ ПРОЦЕДИРАХ ПО ТОЗИ НАЧИН И СЕГА МУТРЕТАТА МИ ГО ЛАП.Т.

18

Анонимен

преди 10 години

До Гошето.Ако искаш да забогатееш работи за себе си а не за капиталиста.Стани ти капиталист и експлоатираи другите.

17

Анонимен

преди 10 години

ама аз и не искам !

16

бай уй

преди 10 години

До ГошетоОт работа се гърбавее! С работа богат не се става! Последните две са се доказали през хилядолетията!

15

здравето

преди 10 години

Какво му трябва на човек за да бъде богат ::Една стая креват шкафче и телевизор! Останалото са луксове с които си лекуваш детските мечти.....

14

Анонимен

преди 10 години

Който се труди за благоденствието на САЩ, ще постигне "американската мечта"!

13

Анонимен

преди 10 години

Ако нямаш жена, зачи някой има две. Ако нямаш кола, значи някой има две. Ако нямаш деца, значи някой има две. И т.н.

12

Гошето

преди 10 години

"Който работи, той ще е богат ."Глупости, много работя, но имам над мен сто шефа дето ми крадат заплатата .Капитализма е така .

11

муспи

преди 10 години

"Богат и беден" са понятия възможни само в еврейски свят. Нещо повече - в такъв свят богатите харчат за неща измислени от бедните, те могат само да си измислят как да стават още по богати. Как този проблем се решава от този дето може всичко, защото ако си остане така, скоро ще се превърне света в една стремително растяща топка от ценни книжа свидетелстващи че си богат. Много просто - чрез смъртта. Във вечносто ботати и бедни се разделят за винаги.

10

Анонимен

преди 10 години

как ще запомня толкова много работи наведнъж