14

Пепи Динев

преди 10 години

Карам джип БМВ Х5, сложил съм стикер на задния прозорец :"ЕРГЕН, 20 см., 0897 123456 ."Не мога да се отърва от жени, влюбват се от пръв поглед .На първата среща си тръгват, ако спомена, че имам голям кредит и в момента съм останал без пари и Тя трябва да плати вечерята . Всичко друго не е от значение в разговора .

13

Анонимен

преди 10 години

Най-лошото нещо на съвремието ни е, че липсват личностите, които имат какво да кажат и щем не щем четем Михаели Лазарови. Не, че понякога нямаме нужда да занимаваме с глупости за разнообразие, но това понякога се превърна в ежечасие.

12

Анонимен

преди 10 години

На бедния мъж всичко му е забранено и не само на първа среща, а и след сватбата. На богатия е разрешено още на първа среща да предложи оргия.

11

Анонимен

преди 10 години

Iskam, да поканя г-жица Лазарова на среща. Обещавам, че ще се придържам към препоръките, които ни е предложила !

10

Анонимен

преди 10 години

Много противоречиви статии. Преди време имаше друга как жените трябвало да правят секс на първа среща, а сега се оказва, че не трябва да говориш за любимата си поза. Значи, да правиш секс без да казваш коя поза ти е любима :)))) така го разбирам.

9

Анонимен

преди 10 години

Евала коментаторите!Гениално точни!!!

8

Анонимен

преди 10 години

интелектуалки са рядкост за васалната държава,в която Celebrity Culture е превърнала хората на изкуството и науката в посмешище. истински богатите, по правило са от друга държава или даже друг континент и не се разхождат по улицата,а живеят в Gated community.До тях обикновените девойки нямат достъп. Достъп имат до слугите- подставени лица, а те са прости и с тях е по-целесъобразно да се обсъждат последните марки западни коли и смартфони.

7

Анонимен

преди 10 години

В зависимост от интелектуалното и ниво, дамата пита директно колко струват вещите му или повежда разговора в такава насока, че той сам да заговори за това. Например ако иска да разбере колко струват слънчевите му очила, говори че си търси да си купи и се колебае в избора.

6

нащрек

преди 10 години

Виц от Живково време.Залюбила се една комунистка с безпартиен.и когато се стигнало до интимните отношения комунистката заявила,че трябва да иска разрешение и от майката Партия. Отговорът на партийното ръководство бил,че такива отношения са възможни но партийката трябвало да е отгоре,за да се усеща ръководната роля на Партията.така,че уважаеми безпартийни опичайте си акъла навреме с кого си имате работа.

5

NE Savsem

преди 10 години

Политика - това е подходяща тема при сериозни връзки. Ще е тъпо чак след 2 месеца да разбера, че жената -мечта е върла кому-ниска, или направо руса-филийка ...сещате се.

4

Разрешена тема

преди 10 години

На първа среща най-важно е да се разбере кой с колко пари разполага. Всичко останало е само празни приказки.

3

Анонимен

преди 10 години

Разговори на "неутрални теми", като философия, психология, изкуство или наука, обикновено я отегчават дамата, защото я информират относно образованието и нивото на интелигентност на събеседника, но не я информират относно наличието на изгода за нея и възможността за постигането и.

2

Анонимен

преди 10 години

Михаела, напиши статия за секса на първа среща. О, чакай, колежката ти Дуковска вече има такава.

1

ha ha

преди 10 години

забранени теми на първа среща. че......"ще И изпратиш ЧЛЕН кореспондент в ДИВИЯ запад да провери производството на ЩОКОЛАД.