14

Православен

преди 10 години

Содом и Гомор, огън и жупел от небесата за тия нечестивци.

13

4

преди 10 години

егати на времето мажете яздили коне ходели на лов спели на вън и по пещери са кво стана целуват се и се женат хахахах некои трови с хормони ми се струва

12

До 10010

преди 10 години

Ще ги раждат, ако онзи, който прави децата поема отговорност за тях.Но както сигурно си успял(а) да забележиш, в този сайт мачовците се пенят на тема защо пък да са длъжни да водят момичето на сладкарница и там да му платят кафето? Защо да водят жени на разходка - да бъдат "развождачи" Обсъждат само тези две най-невинни претенции на момичетата, към които биха проявили интерес и считат, че това е "муфтене". За по-сериозен ангажимент и дума не се отваря.Хайде, *** че раждай от такъв.

11

До 1

преди 10 години

Тогава се обърни към онзи "ваятел", който изобрази България като клозет.Лесно е само да се пише по форумите, но ето че сега имаш възможност да предложиш критерий за ново художествено изобразяване на Европа като място с повече от един ***. Но сред тези повече на брой отходни места България няма място, според този критерий..

10

10010

преди 10 години

До АнонименТи не се оплаквай, че нямало кой да ги прави децата. В България има кой да ги прави, но няма кой да ги ражда!!! И като става въпрос за хомосексуализъм, хайде да не забравяме, че има и такива жени, не само мъже. Но жените нещо никой не ги коментира...

9

Румбо

преди 10 години

Поредно доказателство за моралния упадък на Запада!Създаване на измислени права с ужасни последствия.

8

Румбо

преди 10 години

До психолог и славянин Точно там е най-големия проблем!Децата не трябва да се излагат на излишен риск,само защото някой имал измислени права!

7

Антисоросоид

преди 10 години

Крайно време е Бойко и Цецо да узаконят връзката си, а СерГЕЙ и Местан да осиновят Волен, та всички да мирясат най-накрая!

6

Анонимен

преди 10 години

Руснаците ще спечелят срещу тия деградирали ***.

5

Анонимен

преди 10 години

Осигуряват си турусти за новия сезон

4

психолог

преди 10 години

Дано дечицата не заварят накой път татко и татко на калъп в спалнята, че голяма травма, не знам как се лекува.

3

Анонимен

преди 10 години

Те хубаво ще осиновяват деца, ама както е тръгнало след време няма да има кой да ги прави тия деца...

2

Анонимен

преди 10 години

Малтийците и те,,барабар Петко,с мъжете,,.

1

Анонимен

преди 10 години

Стига ни мазали очите с изконни *** ценности!Сега ни вълнува какво стана със "силовата операция" в Украйна ?Или и тя е в духа на меките евро-китки и е преминала в "операция гушки цунки"?