75

Анонимен

преди 10 години

До Гневен българинВсичко се прави скрито, на тъмно. Не казват нищо на гражданите на България. Защото нашите управници и капиталисти-комунисти вземат страхотни комисионни и чисти пари на ръка. ВСИЧКИ, СВЪРЗАНИ СЪС ЗЛАТОТО И МЕДТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ. Не сме хора, ако не искаме това, а пищим, че цената на тока ще се увеличи. Но мълчим, когато ни грабят златото за милион пъти повече. Безгръбначни *** сме ние. Все гледаме да сме около някоя партия, мислим, че тя ще ни налее с пари. Ц-цъ, те гледат само себе си, а ние ние сме им тор, която припикават с презрение.

74

Анонимен

преди 10 години

До политологИли си много *** сноб без средно образоваоние или си много високо платен г.золизец. Дори няма смисъл да ти се обяснява. Тичай за лептата си. И целуни майка си.

73

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 50Злостни измислици. Други взеха резервите ни, след зората на дългочаканата псевдодемокрация. А за златото питай предишните/ сегашни правителства, как го харизаха на концесии за n години на Австралия (нерде България, нерде Австралия), май и на Канада, че и някой друг преди 2 години се теглеше към българския мед, ама много се разсмърдя сделката, та май не стана. Сега се мълчи, а трябва да се разрови, как така за 1,5 % за България (е, сигурно има 10 % за някои българи) чужда къртица ни рови земята.

72

Бай Паткан

преди 10 години

"Шефът на НАТО отново призова Русия да изтегли войските си от границата с Украйна " -къв си те бе ***, че да им казваш на руснаците къде да си дислоцират войските, майката ви ще разплачат лудите руснаци ако решат !

71

Анонимен

преди 10 години

А усещаш ли *** болка отзад и топъл московски дъх във врата?

70

Анонимен

преди 10 години

Разбрах какво се е стреснал Намусен. :-DПрехваления американски крайцер Доналд Дък (или там както се казваше) спешно е евакуиран на безопасно място в румънски порт след като над него прелетял Су 24.След събитието рапорт за напускане подали 27 човека от екипажа :)НАТО е обхванато от кошмари!

69

Анонимен

преди 10 години

НЕЗНАМ КВО МУ СЕ ПРИВИЖДА НА ТОЯ ТРИПОЛОВ ***, НО ТОВА КОЕТО АЗ ВИЖДАМ Е НА4АЛОТО НА КРАЯ НА 1 ЮДЕЙСКО МАСОНСКА МАФИЯ /ЕС,САЩ, НАТО, МВФ, СВЕТОВНАТА БАНКА, *** И РАЗНИ ДРУГИ ЗЕМНИ ***/.ЩЕ БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ И ХОРАТА ЩЕ ПИРУВАТ НА ТЕХНИТЕ ГРОБОВЕ.ТЕ НЕ СА ХОРА ПРОСТО ЦИОНИСКИ *** КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАКЛАНИ ДОРИ И ДА НЕ Е КОЛЕДА. ДА ЖИВЕЕ ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ БОГ С ТЯХ И НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ С ТЯХ НАШИТЕ ДУПЕДАЙКОВЦИ НА САЩ ПОЛИТИЦИ ПЪРВИ ЩЕ ЦЕЛУНАТ НОЖА НА БОЖИЕТО ОСТРИЕ, ЗАШОТО СА БОКЛУЦ

68

Анонимен

преди 10 години

Щом казват, че не обмислят военни мерки, значи ще им пратят наемници, както в Сирия. Само че, партизанската война са я измислили руснаците, още по времето на Наполеоновия поход. У дома казват и стените помагат.

67

келеш

преди 10 години

"Расмусен вижда "ръката на Москва" в Източна Украйна".... а аз виждам "петата на САЩ" в Киев

66

Анонимен

преди 10 години

До политолог,***!

65

политолог

преди 10 години

Няма Русофоби или Русофили. В този случай става въпрос за действия на Путин, които са противозаконни. Не може в чужда Държава да се разпореждаш. След края на войната са сложени граници и това е . Ами ако Украйна реши да използва ядрено оръжие тогава какво правим. Значи заради един Диктатор какъвто е Путин да унищожим света така ли. И не ми говорете, че Украйна е предала цялото си ядрено оръжие на Русия. Много бързо това може да стане факт, защото имат учени и не са Чеченци.

64

ало

преди 10 години

САЩ и ЕС се опитват да отидат до границата на Русия и имат нахалството да говорят за *** ръка. Тяхната не само е по- *** , но и алчна, нагла и безотговорна. Тия хора не са адекватни с времето, могат да доведат безкрайни страдания на хората в Европа. Много се надценяват, но дано не докарат най-лошото, трета война. Дано се чукнат по кратуните. Чудя се на Европа, защо слуша САЩ която ще и донесе само страдания, но ще бъде много, много късно. Няма ли умни европейци?

63

МРАВКА

преди 10 години

НИ ЗНАМ АЛИ ТОЯ НАГЛЕЦ ДАЛИ ВИЖДА РЪКАТА НА МОСКВА,НО ДАНО ВИЖДА Х...Я КОИТО ЩЕ МУ ПОДАДЕ РУСИЯ.

62

мима

преди 10 години

Расмунсен да не плаче над ЧУЖДИ гробища,НАТО са нахални наглеци

61

Анонимен

преди 10 години

Сатанистите обичат да спретват войни на православните, особено по Великден!

60

Харалампи

преди 10 години

Не знам кой крив, кой прав, обаче виждам как Запада разпалва конфликт под носа ни и дразни Руската мечка. Русия сега е много, много по-силна от преди 15 години. Намирисва на война и от регионална може да стане световна. Кога човечеството ще се опомни?

59

Анонимен

преди 10 години

Този господин да се погледне в огледалото и да си спомни, колко заговора и преврата са организиралинеговото ведомство, активно подпомагано от ЦРУ и тогава да лъже.Прехвърлянето на вината на други държави е остаряла тактика.Съвременните информационни агенции по целия свят дават обективна информация,която не може да бъде манипулирана."Правдоподобното отричане"е приоритет на американската администрация.

58

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 10 години

НАТОВЦИТЕ МОГАТ САМО ДА ПРАВЯТ С* НА ПУТИН ОТ ДРЯНОВ МАТЕРИЯЛ, НАЙ СА СИЛНИ СРЕЩУ СЪРБИЯ,ИРАК,ТЪНГАНАЙКА,АМА СРЕЩУ ГОЛЯМАТА МЕЧКА ИМ МИРИШАТ НАТОВСКИТЕ КРАКА,СЕЛФИТАТА СА СТРАХЛИВЦИ

57

Расмусен

преди 10 години

Ситуацията говори сама за себе, звездите също ми го говорят. Ние в НАТО винаги сме разчитали на твърдите факти.

56

Анонимен

преди 10 години

Опа съм 70; докато напиша коментар и номерацията се размила...извинявам се на сегашния 66 коментара е за 65