26

муспи

преди 10 години

Евреите така воюват: Всички войни се устройват от тях като случайности, недоразумения които скоро ще се оправят, с една цел - геноцид над бялата раса. Нямали сме армия! Кой да я има? Еврейските ни правителства? Ако синедрионът вземе решение да направи българска армия, с цел, примерно, размирици на Балканите и прерастване в голяма война, България ще направи армия с цената на всичко включително и *** пособия.

25

до 21

преди 10 години

Ония дето дойдоха "културно" и разбомбираха Югославия са хомосексуалисти и психопати.Мани го стелта,ама как с хирургическа точност нацелиха къща в кв.Горна баня и колиба в белограчишко село.Как се трепеха по между си в Ирак и на това му викаха "приятелски огън".Как през седмица в някоя американска военна база някой железен воин изперква и застрелва другарите си.

24

Анонимен

преди 10 години

Какво разбира този недучен"бизнесмен"от авиация.Авиация и авиатори имаше преди такива американски *** да поемат"ръководството"на страната.ИМПИЙЧМЪНТ!Колкото поскоро,толкова по бърза ще спрем да се срамуваме,че България има такъв "президент".По му приляга санитарна ***.

23

баи Ганю

преди 10 години

Тоя говори на деца от трета група в детска градина.Друг няма които да го слуша.Господи ,защо не питахме жена му преди да гласуваме.Хак да ни е!?

22

тъп пенсионер

преди 10 години

Я и аз да си кажа мнението.Че сами си унищожихме армията,като *** бунаци е факт.Факт е,че повече не сме в състояние да изградим подобна армия.Имаме,обаче все още някакви възможности да направим две неща,чрез които в голяма степен,да се гарантира националната сигурност: Да се приеме швейцарската система,за военна повинност,на цялото годно да носи лично оръжие население,от 18 до 60 годишна възраст и се приеме национална доктрина,че при външна агресия и проникване на чужди войски се вривява АЕЦ-а

21

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 20 Георги Иванов си Стара Планина 1ва степен!

20

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера що това пенявене по повод Сърбия. Дойдоха си "културно" ония западно от Виена, разбомбиха цяла Сърбия надлъж и нашир, фабриките им се посчупиха, мостовете им понападаха, 3000 невинни живота курбан дадоха и все има някой да зейне "*** помниш ли как им свалиха стелта".Един 30 годишен самальот (и 1-2 Ф16ки) за половин държаваТова ако ви е критерия за добро ПВО да ви .... (цензура) ...и критериите да ви (цензура)

19

Анонимен

преди 10 години

Защо не връчи поне на Георги Иванов орден "Стара планина". Но как да стане, като Иванов е с 1000 пъти по-минимални заслуги към България от един Расмусен.

18

Ясен

преди 10 години

Българската военна авиация достойно защитава небето ни,но в мирно време!

17

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 14 Впрочем - в НАТО нормата е 3% от БВП да отидат за отбрана, като купуването на военна техника е извън този процент. ...

16

хи-хи

преди 10 години

Тоя *** пак изпълзя от някъде! По-добре да се скрие , щото май никой от нищо не ни пази!

15

Анонимен

преди 10 години

до 12 и не само че беше на 20 години. Сега щеше да е на 35... лети времето (за разлика от наш'те самолети)

14

Анонимен

преди 10 години

че то враговете са на власт.вече 10 години сме в нато и моят град е наи бедният в европа! сега накаде повече?

13

Анонимен

преди 10 години

До 11: Бюджета на България е грубо 40% от БВП. От тях 1.1 (а не 1.5)% са за отбрана, т.е., около 3% от бюджета отиват при военните. В миналото, ако сме давали 20% от бюджета си за армията, това е било около 8% от БВП. Така че от 20% от бюджета спада до 3%. 8% от БВП спада до 1.1%. Това е сериозен спад, но не знам да сте забелязали, напоследък никой не ни заплашва с ядрено унищожение...

12

партиен член

преди 10 години

Колко ни бяха самолетите?

11

Анонимен

преди 10 години

До от село F117 над Сърбия вече беше на 20 години.... И си има заместник, не е останала "празна ниша".

10

Анонимен

преди 10 години

До Авиатор: Едно време давахме 20% от бюджета за армията, сега 1,5% - това си е наш избор, не на Варшава или Брюксел.

9

от село

преди 10 години

До zeusНедей така да ощетяваш армията ни с 33% - мисля бяха 3 :))

8

глупак

преди 10 години

Толко много съжалявам че гласувах за Герб, не мога да повярам че си дадох гласа за този и Бойко. Не знаех че така ще навредят на цяла България. То не съм само аз излъгания но....

7

Анонимен

преди 10 години

Аахахахахахахахахаха, смях.