3

Анонимен

преди 10 години

До срамБихте ли пуснали линк, не мога да намеря нищо в нета от гостуването на този Бойчев при Коритаров? Благодаря Ви предварително.

2

срам

преди 10 години

Ако сте го слушали при Коритаров, щяхте да сте много по-негативни в оценките си за него. Толкова е ограничен и жалък, че просто ме беше срам да го слушам. Явно на БСП им трябват "ексерти" послушници и изпълняващи поръчки. Той не познава партийните документи и ключови постановки, Вие говорите за свободен пазар, конкуренция и т.н.На разтягане на локуми и назубрени шаблони всички от БСП са на едно ниво, все едно дали слушате него, Манолова, Гуцанов, Станишев или ..........

1

Анонимен

преди 10 години

Хм, тази година Бойчев става на 40, т.е. говорим за млад политик. Обаче не е работил нищо извън шапката на БСП, той няма реална представа, какво значи свободен пазар на труд, стоки и услуги както и конкуренция, той такива животни в канцелариите и кабинетите не е виждал, но пък се изказва по въпроса. Отделно от това не говори никакъв чужд език. Да се чуди човек, какво е учил в студентските си години.Боже, такива ли хрантутим в Парламента?!