25

Анонимен

преди 9 години

Кранемее краднемее ,а вие ще гласувате за герб нема къде да ходите

24

Градския

преди 10 години

Да Ви пикая на Държавата , на законите , на Прокурора и на ЦИК!!!

23

vot42

преди 10 години

До мафияТам е работата,че всички партии са в този "КЮП"! И БСП и особенно ДПС не са "ЧИСТА ВОДА НЕ НАПИТА"!

22

vot42

преди 10 години

До Боко А как събраха подписите за референдума за АЕЦ КОЗЛОДУЙ!? Тя "ТОПЛАТА ВОДА' е открита много много отдавна,нали затова има толкова "МЪРТВИ ДУШИ" в изборните списъци!

21

vot42

преди 10 години

Който разбира, може да провери дали не записан в подписките за регистрацията на партиите за изборите.Оказва се,че от много места могат да се вземат личните ни данни ,като банки,мобилни оператори,от фирмите за потребителски кредити,при разни подписи за референдуми и други подобни,от съдебната система и МВР, и дори от изборните списъци!? В България има търговия с лични данни! Имаш ли данните,можеш да ги употребиш за най-различни цели! Подписваш някого и готово! ТАКАВА НИ Е ДЪРЖАВАТА! Няма оправия!

20

Анонимен

преди 10 години

ЦИК нищо не може да направи... Щеше да ни учудите ако може нещо да направи...

19

Анонимен

преди 10 години

те точно това искат да не гласуват такива като теб а като им трябва избиратели ще си купят неграмотни ***! ТОГАВА ИМА ЛИ ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ? НЕ Е ПО РАЗЛИЧНО ОТ КОМУНИЗМА пак назначени хора ни управляват че и ни направиха РОБИ НА БАНКИТЕ!

18

чичо ц

преди 10 години

щом лъжат и цик не могат да им кажат нищо ТОГАВА НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ

17

Веселин

преди 10 години

Абе каква е тази държава бе......виждат че са фалшиви подписите и нямало какво да направят....НЕ ИСКАМ ДА СИ ДАВАМ ПАРИТЕ ЗА ЗАПЛАТИ НА ТЕЗИ ЧИНОВНИЦИ.............АМИ ДА СЕ ОБЪРНАТ КЪМ ПРОКУРАТУРАТА ИЛИ КЪМ ТАМ НЕЩО ДРУГО.....МАМАК......ИМ КОМУНИСТИ

16

Х

преди 10 години

Троянски кон-отиваш подписваш се и после казваш ,че не си.Така можеш да злепоставиш всяка партия.

15

мафия

преди 10 години

Значи герб, цензурите и абв ще минат метър.

14

Боко

преди 10 години

Да не забравяме по какъв начин герберугите събираха подписи и за референдум. Позор е държавата е тази криминална структура.

13

Анонимен

преди 10 години

Хахаха, това го има само в България.

12

ицо

преди 10 години

таз година полупорводници, догодина - цели проводници. Тоз месец фалшифицирани подписи, другия - целите избори

11

Аз

преди 10 години

Вземат ни ЕГН-то от ЦИК за следващите избори!

10

Цецо

преди 10 години

ТРЯБВА СПЕШНО ДА СЕ ИЗМЕНИ ЗАКОНА - КАТО ОТКРИЕШ ЗЛОУПОТРЕБА С ДАННИТЕ СИ ДА СЕ РЕГИСТРИРАШ НА САЙТА НА ЦИК И ДА ДЕКЛАРИРАШ КЪДЕ ДА ОСТАВЯТ ПОДПИСА ТИ ИЛИ ДА ГО ЗАЛИЧАТ НАВСЯКЪДЕ. ТОВА Е ЛОГИЧНО. И ТОГАВА ИЗПОЛЗВАЛИТЕ НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО ПРИМЕРНО ПОВЕЧЕ ОТ 100 ПОДПИСА ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ. СЛЕД ТОВА ДА СЕ ПРОВЕРЯТ И ОСТАНАЛИТЕ.

9

666

преди 10 години

мошенници за власт а не за народа.

8

Мунчо

преди 10 години

Това е партенка , има някакъв бъг в систематаПРОВЕРЕТЕ НАПРИМЕР ЕГН 1111111111 ИЛИ 2222222222 ОТНОВО ИЗЛИЗАТ ХОРА ПОДКРЕПИЛИ ПАРТИИ , както знаете такива ЕГН не съществуват Системата връща данни на лотариен принцип Има някаква грешка Проврете !!!! Журналята пак правят сензация :)

7

Анонимен

преди 10 години

предлагам дружно да бойкотираме изборите за европарламент гласувайки с празни бюлетини иначе даваме на тези измамници и предатели легитимност да взимат решения който обикновено са само в техен интерес и винаги против Българският народ в цивилизованите страни трябва да има поне 51% избирателна активност (редовни бюлетини ) иначе не се водят за валидни и се правят нови ...да някои веднага ще каже ,че това ще струва пари НО е по добре да изхарчим повече но да имаме честни и морални хора там

6

Анонимен

преди 10 години

До Българин на крадлива калпак фес му пречи