16

Анонимен

преди 10 години

ква певица е тая!? Някой има ли неин диск или флашка с мр3 на Вартан? Истината е че тук никой не я слуша, не само чалгарите, но и тия дето разбират от музика никога няма да си я пуснат в колата или в вкъщи. Оставете жената на мира, да си гледа спокойно старините.

15

do 11

преди 10 години

nashite armenci njamat mnogo obshto s dneshnata darzava Armenia. Te sa doshli v goljamata si chast, izbjagali ot osmanskite klaneta, prez 1915 kato emigranti v Bulgaria, podobno na mojata baba, progonena ot Lozengrad, togava 4 godishna.

14

Bulgarin ot Germania

преди 10 години

Ot Burgas sam i poznavam dosta armenci, uchil sam s njakoi ot tjah. Dobri, umni, uporiti hora,govoreshti otlichno bulgarski ezik, hristihani. Iztradali dori poveche ot nas ot osmanskoto robstvo. JAVOROV napisa za tjah poemata ARMENCI.

13

яяяяя

преди 10 години

До колкото знам момичето е арменка. Нищо чудно че има симпатии към нас с арменците сме си приятели още от време оно аз лично съм улил с 2-***.

12

яяяя

преди 10 години

Дали е Българика: Ако поне един от родителите и е етнически българин и тя е българка. Във всички други случаи не е. Тезата че като някой живее на дадена територия Е от народа на тази територия може да я блещолеви само генетичната супа америка. Ако има добри чувства към България ОК и ние имаме добри чувства към нея.

11

яяяяя

преди 10 години

До АрменецА вие па нали сте много оборотни и умни арменците затова държавата ви е 3 пъти по-бедна от България.

10

!!!

преди 10 години

uspehi

9

Deep Purple

преди 10 години

Щом има почитатели, нека да отидат на концерта. Ама честно да си кажа, ми писна всяка година да я представят като нещо изключително. Сега ще я интервюират във всяка телевизия, по същия начин, както като се появи и Кичето Бодурова на гости на родата, Васко някой си, дето за 389 път ми разказва, как Бай Тошо му предложил апартамент... Жалка картина. А цените на билета къртят! КакКакво да кажат театрите ни, оперните и музикалните театри? Какви са цените?!

8

Арменец

преди 10 години

А, сега? Арменците в България българи ли са? Ами да - така им пише в паспорта - българи! Евреите в българия и те! Много *** народ, ей! Пък и дъщеря на посланик! Клюката е голяма работа. Работил е като наемник в посолството на Франция, поради което успял да замине за Париж. Лошото е друго - че ЧИСТИТЕ БЪЛГАРИ вече мразят родината! БЪЛГАРСКИТЕ БОГАТАШИ не подкрепят бедните си събратя, а са ги използват. А талантливата Силви - ПОМАГА!

7

бг

преди 10 години

Родителите на Силви Вартан не са българи-как тя да е българка? Дъщеря е на посланик в България! Много е чаровна и е хубаво,че милее за България.Има осиновена дъщеря българка!

6

До оа

преди 10 години

Как така българка?! Тя не е живяла в България от 7 годишна! Живее във Франция, кариерата й е във Франция и САЩ, репертоарът й е френски и даже няма български паспорт...Смешно и грешно е да се напише, че е българска певица. Чест й прави, че след такава световна известност все още помни, че е родена тук и че помага на България. Прекрасна е! Непремено ще отидем на концерта с мъжа ми!

5

Анонимен

преди 10 години

Само Азис може да напълни зала 1 на НДК! И Веско Маринов! Дано скоро запишат дует!

4

ДО 2

преди 10 години

теб кой те знае, ти какво направи в твоя живот, та имаш право да коментираш. Тя е звезда от световна величина, близо 50г на сцена, в света.

3

оа

преди 10 години

Тя е Българка защо пишете световно известната френска певица???утре ще напишете че Стоичков е Испанец!!! ужас!!!

2

Анонимен

преди 10 години

Само като я видя с това американско знаме на ци**те си и ми идва да взема една тухла и да и размажа перхидролената тиква.

1

Анонимен

преди 10 години

Красива жена с уникална кариера.