7

Ганьо Балкански

преди 10 години

Nook simple touch струва 78$ или приблизително 112 лв .В България го предлагат най-евтино между 160 и 180 лв.1. Покупателата ни способност не е същата като в UK.2. Българина не се научи, че печалба се прави от оборот а не от безумна надценка.

6

потребител

преди 10 години

Тия там от маркетинга са казали това което трябва,според тях.Аз ,сигурно и много други са на обратното мнение. Дръпнах си книги , безплатно,мога да ги чета на всичко що е на батерия..и..е колкото е по интересна, толкова повече се отвращавах от този тип четене. Накрая си ги купих в хартиен вариант.Усещането и допира до книгата е хиляда пъти по приятно

5

и пак същия читател

преди 10 години

за последно, обещавам :) Гледах някъде нещо , което ме впечатли. Едни от държавите, в които се чете най-много в Европа са Северните: Норвегия, Дания, Швеция и пр... Та в една от тях, ще "излъжа", ако посоча коя точно беше, в един от големите им градове или във всички по-големи, не помня точно, са поставили по пейките им в парка/ парковете баркодове, които отвеждат до електронни книги, това е free ..., книгите, ей така да си четеш ако искаш :)

4

MV

преди 10 години

Ползваме няколко устрийства в къщи.Но Nook ST Glowlight е фаворит. Изключително устройство с Андроид.Харесвам хартиената книга, но пък с четците спасяваме дърветата !

3

същия читател

преди 10 години

По мое скромно мнение, това е бъдещето, след не много години, почти няма да се използват хартиени издания, не че имам нещо против тях, не, просто това е бъдещето - еволюция!

2

читател

преди 10 години

Чета често и ВЕЧЕ само електронни книги! Библиотеката си я нося в джоба (телефона). Само най-новите издания не могат да се намерят free ..., но макар и малко по-късно, и те се появяват :) Не че не искам или не бих дал пари за книга, но пусти му материални ограничения .... Това е БГ реалността !

1

Пирата Ганьо

преди 10 години

Книгите си ги свалям безплатно. И един e-ink ebook се избива бързо.