18

ЦИК

преди 10 години

ЦИК: "Еми му байката, за къв *** ли ни трябваше и на нас да публикуваме тая проверка у веб-сайта! Вместо да си кютаме тихо и спокойно, да се правим че нещо работим и да вземаме едни пари... а то глей сеа кво стана - развунтя се и се омириса цялата държава. Добре поне, че в България всяко чудо за три дни... Дай, ще ги пуснем тия измамените с ЕГН-тата да пасат... в прокуратурата. Нали ако искаме нещо в България да се забатачи и потули, го даваме на правосъдието."

17

Анонимен

преди 10 години

До Onq tam

16

Ха сега

преди 10 години

А сега накъде, всички лъжат и крадат данни. Винаги всичко е било лъжа в тази държава. Защо ли се ядосвате? Ще минат и заминат изборите. На вас ще останат ядовете и стреса. Не се ядосвайте, ще ви мине. Това е България, всичко е измама. Въртят се едни големи пари покрай избори ,бъркат се едни големи ***. И всичко продължава по-старому вече 25 години. Надежда всяка оставете за справедливост. Не вярвайте на никому!

15

Silence

преди 10 години

14,УСПОКОЙ приятелите си - двете имена на партии са само разновидности на бкп-то.

14

Onq tam

преди 10 години

Къде точно проверявате тея ЕГН-та

13

Анонимен

преди 10 години

Вече двама мои приятели се намериха в списъка на ГЕРБ! Куриозното е, че и двамата симпатизират на БСП!

12

анонимен

преди 10 години

Открих си ЕГН-то включено в подписката на БАСТА, в която не съм се подписала. Гадна политическа ***. Сега се чудя къде да протестирам за фалшификацията.

11

Анонимен

преди 10 години

До дамВ списъците за регистрация на партиите фигурират какви ли не ЕГН-та ... Услугата на ЦИК само "визуализира" на практика тези списъци. Проверката на ЕГН-тата се прави от ГРАО и невалидните ЕГН-та като 222... и т.н не се вземат предвид в необходимата бройка за валидна регистрация в ЦИК (това не означава, че се премахват от списъците). Има подробни статии по повода.

10

Вики

преди 10 години

Проверете се! Проверката е много лесна. Току-що проверих цялото си семейство. Ние сме късметлии, няма ни!

9

Рали1

преди 10 години

Регистрацията на независимите ще бъде заличена, ако нямат необходимите подписи. А на другите манипулатори, които са злоупотребили още при регистрацията с личните ни данни - нищо. Или мотаене до изборите и решение никакво ?Как да вярваме,че ще има поне малко честен вот ,като манипулациите са в ход ?Посочете партиите -ВСИЧКИТЕ ,които имат такива подписи ? Или са всички ?

8

x

преди 10 години

Посочете партиите,които са крали данни и нищо повече.Хората сами ще решат да гласуват ли за тях или не! НО ГИ ПОСОЧЕТЕ ПОИМЕННО И ТОЧНО!!! Апелът ми е до ЦИК.

7

Анонимен

преди 10 години

До 6 (akud): Може, може, малко са го "сбутали" само, но го има. Отиваш на страницата на ЦИК, избираш подстраница "за избирателите" и търсиш четвъртата точка: Проверка в списъка на лицата, подкрепящи регистрацията на партия/коалиция/инициативен комитет. Цъкаш на нея, вкарваш си ЕГН-то и воала - разбираш коя партия Големия Брат смята че подкрепяш :)

6

akud

преди 10 години

да ама не, може да се проверява по ЕГН само за гласували извън страната, явно, дпс и бсп добре са се подготвили за да не може да си провериш ЕГН-то

5

Анонимен

преди 10 години

Националистическите партии в България са ***, там са събрани маргинали, девиантни типиве, неграмотници и обикновени лузъри, за които това е единственият шанс за нещо в живота. От тях може да се очакват само кражби, лъжи и мошенничества. Направиха думата националист срамна, да не говорим, че са луди русофили, та се чудя това български или руски националисти са. Плюя на Атака, Чернев и новата *** от подобни партии.

4

Ози

преди 10 години

Ега ти, от 15 години живея в Австралия и сега изведнъж разбирам, че съм подкрепил някаква коалиция "Националистически партии в България".Това е абсолютна измама, фалшификация и криминално престъпление и ТРЯБВА виновните да бъдат наказани и партиите глобени... Но не вярвам - това е България все пак...До Дам: може сайта да не е читав, но ако въведеш валидно ЕГН и си в някой списък, ти връща инициалите на трите имена. В моя лучай съвпадат.

3

Анонимен

преди 10 години

До gostТочно ти ли с този правопис ще ми квичиш, че имало хора, които не можели да "4етат"? Неграмотна пасмина!

2

дам

преди 10 години

В един друг сайт има добра статия за проблема ....в сайта за проверка ако на мястото се изпише само двойки , дава че лицето е гласувало за реформаторския блок , което няма как да е вярно защото няма 22 месец ...Явно сайта с проверката не е читав и е възможно с него да се е подготвяло нав скандал ала Костинброд .Няма да се изненадам , да е част от замислена компроматна лъжа

1

gost

преди 10 години

откакто наслагаха някои партии хора де не могат да 4етат няма да ме у4уди 4е някои завситник на някои може и това да направи от злоба малоумията са голяма работа