123

милост брееееееее

преди 10 години

престанете с този жен. пол. орган

122

Анонимен

преди 10 години

Ето пак ревнали земята та земята. "Соросоидире" ще ни окрадат земята и ще изнасят рапица. Ами като е толкова лесно защо не си купите по една нива и да я засеете с рапица и да изнасяте и вие? Освен това като се изнася тази рапица нали трябва някой да я отглежда. Тези хора, които работят не получават ли заплати? А данъци не се ли внасят в държавния бюджет. Нали тази фирма ако е регистрирана тук трябва да си внася данъците. *** обаче си искат земята, която в момента пустее. Да не им я вземат.

121

до 151

преди 10 години

Ами аз съм от Добруджа и при нас няма пустеещи земи. Познай защо!

120

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 151Да,повечето чакат келепир,но наличния ресурс ще се изчерпи и нещата ще се променят и тогава "който няма земя и не работи,няма да яде".Отдавна чужденците са видели от къде духа вятъра и затова купуват и правят всичко възможно да се докопат до богатата ни земя.На никой умен човек му се ядат изкуствени канцерогенни ***.А тук всичко става лесно и истинско.Най-богатите хора са били,са и ще са тия,които имат земя,другите-роби.Всичко идва от земята-храната,водата,горивата,златото.

119

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 149Точно българите масово си запустиха земята, защото ги мързи и чакат келепир. Ако продавам, ще продавам на този който ми даде най-добрата цена. Всичко останало е демагогия. Защо в Германия, Англия или Холандия няма пустеещи земи?

118

alkap

преди 10 години

KOi izbra tozi SSSSelski tip za prezident.

117

Анонимен

преди 10 години

Тя работата от проста по проста. Всичко от нас си зависи за земята. Продадем ли си най-скъпото - земята и ще се затрием като народ с времето! Решението е едно - не си продавайте земята!!! Тя хляб не ще - тя го дава !!! Или ако толкова сте решили да продавате, продавайте на БЪЛГАРИ в които сте сигурни, че ще я работят и няма да я продадат на трети лица от чужд произход! "От земята БЪЛГАРСКА и един камен не давам!!!" Цар Борис 1

116

Анонимен

преди 10 години

"Конституционният критерий гражданство в Закона е заменен с фактическия критерий пребиваване в България, респективно с изискването за установеност за срок повече от 5 години като условие за придобиване на право на собственост върху земеделска земя. В противоречие с Конституцията приетите промени въвеждат забрана за българските граждани да си купят земеделска земя, ако не са пребивавали 5 години на територията на страната, се посочва в позицията на президента." Пише си го ясно и точно.

115

Илияна

преди 10 години

Росен просто му е важно да бъде контра на абсолютно всичко, което се слчува и което излиза от тоя НС. Не, че одобрявам това скапано управление, ама и той не грейва с нещо особено оригинално, като подход спрямо тях. Всичко е лобизъм, то е ясно. И той е лобист и то най-големия.

114

Анонимен

преди 10 години

Земята е единствената конвертеруема стока на България. Ограничнията водят до натискане на цените надолу, от което имат полза шепа олигарси, а не обикновеният българин. Който твърди обратното е или демагог, или ***.

113

Tiago

преди 10 години

Росен е крайно време да се спре с тези ветото, ами да седне на една маса с всички и да се разбере с тях. Това което прави до момента изобщо не мисля, че е най-доброто и правилно решение. Като малките момченца се държи понякога...

112

Народ

преди 10 години

Колко много КРАСИВИ ДУМИ, колко точни определения за така наречения ***...... пишман нарочен за президентче!!!

111

Анонимен

преди 10 години

Ами като няма да изнесат земята, о идиотска идея, която се прокарва, ЗАЩО АДЖЕБА Я КУПУВАТ? Не сте ли това соросоидоподобните ТВЪРДЕ НАХАЛНИ? Защото като се изкупи земята от чужди фондове, то могат да произвеждат рапица, или да изнасят цялата продукция зад граница а храните у нас да поскъпнат пет-десет пъти. Но соросляците нямате никакъв проблем с покупателната способност. Вие сте от съвременния еничарски корпус и ви храни хем българския бюджет, хем и по петоколонна икономическа ЛИНИЯ :-

110

Подлизурко

преди 10 години

Ами Чехлю трябва да си заслужи кокалчето.....

109

Анонимен

преди 10 години

Абе, мисля си... Боко Мутрето дали го използва тоя само като политическа *** или........и като неква друга.......*** много е нечистоплътен, бе!

108

лиляна

преди 10 години

Какъв е смисълът със или без всеки може да си купи земя или да си направи адресна регистрация и по никакъв начин не може да се докаже, че той не е живял тук. Никакъв смисъл в това действие.

107

ТИМ

преди 10 години

До 144Господине, не забелязваш ли, че почти никой не коментира ветото, а непоносимостта си към една твар!

106

Анонимен

преди 10 години

Опа, аз от 146 станах 143 и 145 изпадна. Пардон, взимам си думите обратно!

105

Анонимен

преди 10 години

Около 144 *** преди мен се изказват, колко лошо и гадно било това вето. Ами нека да го полгеднем така. Живея 5 години в чужбина и си спечелвам парички. Връщам се у дома в България и вече не мога да си купя земя в собствената си страна, защото не съм живял тук. Аз лично смятам, че е *** закона и трябва да му се наложи вето, но вие щом сте ***... А колкото до европейските граждани, те няма да си вземат земята със себе си в чужбина след като си я купят. Тя ще си е тук.

104

Анонимен

преди 10 години

До 145145, на тоя "Президента" ли му е прякора" ?